Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Van de Groep Vertalingen

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Goedendag!

Mijn naam is Lisse van de Groep, ik ben 26 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Ik werk al vier jaar lang als vertaler en inmiddels ben ik alweer ruim twee jaar werkzaam als tekstschrijver voor diverse bedrijven. Ik geniet ontzettend van mijn uitdagende en gevarieerde werk en sta altijd open voor nieuwe opdrachten.

Ik ben een nauwkeurige werker en ben gewend om goed om te gaan met deadlines. Ik vind het belangrijk dat ik kwalitatief goed werk aflever, maar snap ook dat een opdracht snel af moet zijn. Omdat ik deze combinatie na jarenlange ervaring goed aankan, denk ik dat ik je goed kan helpen bij een opdracht waar haast achter zit.

Ik ben benieuwd of we een leuke samenwerking kunnen aangaan!

Misschien tot snel!

Lisse

Uitgevoerde opdrachten

Gezocht: Tekstschrijver voor Animatie Video's
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver/ copywriter met ervaring in redigeren / herschrijven teksten voor animatie video's. Met als doel, de aandacht te grijpen van de doelgroep en ze aan te zetten tot actie!    Onze klanten schrijven zelf hun pitch tekst aan de hand van onze vragenlijst.  We willen…
Rotterdam 03-10-2016
LinkedIn Profiel/Tekst Schrijven
Beste freelancers,    Voor het verbeteren en professionaliseren van mijn LinkedIn account, ben ik op zoek naar een ervaren freelancer op dit vlak.    Zowel bij ons op locatie als thuis kan er gewerkt worden, maar stuur gerust een bericht zodat we kunnen kijken of we elkaar verder kunnen helpen.     Ik hoor graag van…
Rotterdam 28-09-2016

Vraag Lisse direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden