Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Femke

Femke Boekhorst




Over Femke

Ik kan je helpen met teksten schrijven, vertalen en communicatiewerk, zoals het ontwikkelen van communicatiemiddelen en adviseren hierover.

Als je kiest voor mijn diensten krijg je:

- mijn 20 jaar ervaring met schrijven, proeflezen, redigeren en corrigeren van alle soorten communicatiemiddelen (zoals o.a. persberichten, boeken, manuscripten, jaarverslagen, brochures) en van academische en educatieve content. Ook kan ik je helpen met bloggen en SEO. 

- nauwkeurige vertalingen: ik help je om jouw teksten te vertalen van het Nederlands naar het Engels en van Engels naar Nederlands. Met mijn ervaring zorg ik dat jouw teksten duidelijk overkomen bij je klant en jij je doel behaalt. 
Bij het vertalen houd ik rekening met de nuances van de originele tekst. Bij het redigeren kijk ik naar alle taalkundige en tekstuele aspecten van de teksten en doe ik voorstellen ter verbetering, waar wenselijk ook van de originele tekst.

- maatwerk: ik begrijp dat het belangrijk...

 

Portfolio

Blogs
Loading.

Blog
Loading.

Vertalingen
Loading.

Teksten schrijven, redigeren en vertalen voor Anco
Loading.

 

Vraag Femke direct om offerte


Stuur een bericht