Jaap van JDezign heeft meteen een goed gevoel als hij reageert op de opdracht ‘Magento Developer voor kleine aanpassingen gezocht’. Hij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in Magento en omdat hij zelf ook een aantal webshops heeft, kan hij goed meedenken met de opdrachtgever en net dat beetje extra leveren.

Dat blijkt ook duidelijk uit zijn profiel. Als Susan van LocoMix iets van eerdere samenwerkingen met freelancers heeft geleerd, dan is het dat communicatie essentieel is voor het goed verlopen van een opdracht. Nog voordat ze reacties op haar gepubliceerde opdracht heeft ontvangen, kijkt ze al even tussen de geschikte freelancers. De referenties van Jaap laten niets te raden over.

‘Hij handelt snel en communiceert goed.’
’Is communicatief heel goed.’
‘Hij is makkelijk bereikbaar en geeft steeds helder en duidelijk terugkoppeling’.

De feedback is helder. JDezign is wat Susan betreft de perfecte partij voor de visuele aanpassingen aan de LocoMix-website: een andere kleur, een extra knop en wat minder witruimte. Jaap en Susan komen een kleine opdracht van twee uur overeen, maar al snel blijkt dat de opdrachtomschrijving de omvang van het werk niet helemaal dekt. Jaap vindt dat geen probleem. “Hoofdkraan.nl biedt een prima systeem waarbij, op basis van een bondige opdrachtomschrijving, freelancers hun diensten kunnen aanbieden. Een opdrachtgever kan dan snel zien wie de juiste competenties heeft om de opdracht op zich te nemen, waarna een uitgebreidere werkbespreking kan volgen”.

Jaap doet zijn werk uitstekend en de aanvullende factuur voor het meerwerk is dan ook vanzelfsprekend voor LocoMix. De website ziet er snel weer naar tevredenheid uit en ook voor de toekomst weet Susan wie ze haar website wil toevertrouwen.

Jaap en Susan hebben voor wat betreft de website van LocoMix Hoofdkraan.nl niet meer nodig. Zij hebben elkaar gevonden en wij zijn weer een succesverhaal rijker!


Heb je ook een leuke ervaring met Hoofdkraan.nl? Neem contact met ons op via redactie@hoofdkraan.nl voor een kort telefonisch interview.