Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Web Design

Freelance UX en UI Designer

Opdracht ID: 49456

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 17-11-2021
Reacties: 6
Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 29-11-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Wij zijn een full-service digital agency gelegen in Nieuwerkerk a/d IJssel. Wij zijn een strategische partner gespecialiseerd in concept ontwikkeling, branding en design. Onze oplossingen variëren van complexe websites tot impactvolle campagnes, creatieve designs, slimme SEO plannen en fanatieke groei strategieën. Wij werken met grote opdrachtgevers uit verscheidene sectoren, van de zorg- en welzijn sector t/m de kunst- en cultuur sector.

Als freelance UX Designer werk je bij deze agency aan verschillende projecten. De focus van je werkzaamheden zal liggen op UX/UI design. Er kunnen allerlei projecten voorbijkomen, maar je zult met name werken aan responsieve webomgevingen. Je krijgt bij deze agency veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij het ontwikkelen van digitale oplossingen.

Je definieert, samen met onze marketingstrateeg en Visual Designer, de UX-strategie voor grote projecten en begeleidt daarna de uitvoer ervan. Daarnaast houd je je zo nu en dan zelf hands-on bezig met bijvoorbeeld user-testing, design validatie of A/B-testing.

Verder heb je regelmatig overleg om vroegtijdig strategisch met klanten te kunnen meedenken.

- Zowel ervaring als UX/UI Designer als Visual Designer is een pré;
- Je bent onderlegd in het UX-onderzoek;
- Je bent op de hoogte van de laatste designtrends en weet deze toe te passen;
- Samen met het team maak je wireframes en designs voor nieuwe modules;
- Je doet reviews van bestaande modules om te zien hoe we ze kunnen verbeteren;
- Je doet aan user testing om te analyseren waar er nog behoefte is tot verbetering;
- Je bespreekt je designs met het team om samen naar een kwaliteitsvol eindproduct te streven.

Interesse? Reageer direct!

Freelance webdesigners die hebben gereageerd (6)

Marc
Marc
17-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
danny
danny
17-11-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Daan
Daan
17-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Minaxi
Minaxi
18-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Ire
Ire
18-11-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Bryan
Bryan
20-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0

Webdesign opdrachten voor freelancers

Ervaren Freelance Webdesigner Gezocht
Geplaatst: 07-12-2021
Beste freelancers, Voor een redelijk groot project zijn we op zoek naar een ervaren webdesigner, werkend in Adobe XD. Belangrijk is dat de designer een goede dosis ervaring heeft, goede ontwerpen kan aanleveren voor desktop en mobiel en mee kan denken. Het betreft een flink aantal pagina templates, headers en wat extra onderdelen. We zijn niet op zoek naar een developer maar uitsluitend een ervaren…

Freelance Web Designer voor Vormgeving 5 nieuwe Pagina's
Geplaatst: 29-11-2021
Beste freelancers, We zoeken een freelance frontend developer die voor ons een aantal pagina's kan ontwikkelen. Het betreft 2 homepagina's 1 categorie en product pagina en 1 product pagina. Hierbij dien je goede focus te houden op het mobiele aspect. We zouden dit graag op basis van tailwind css willen hebben. Het betreft in totaal 5 pagina's, waar we een totale offerte voor zouden…

Bouwen van een Landingspagina en Bedankpagina in Adspage
Geplaatst: 11-11-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het bouwen van een landingspagina en een bedank pagina in Adpage software. Als jij dit kan, kom ik graag met jou in contact en kan ik je voorzien van de gedetailleerde informatie.

Conceptueel Webdesigner voor Doelgroepgericht Radiostation
Geplaatst: 10-11-2021
Beste freelancers, Voor een nieuw DAB landelijk radiostation zijn wij op zoek naar creatievelingen die conceptueel kunnen mee denken. Wij zijn op zoek naar een geschikte partij voor het bouwen van een platform (website) voor dit radio station. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Website Design voor Recruitment Website
Geplaatst: 20-10-2021
Beste freelancers, Bij onze organisatie bouwen we gave arbeidsmarktcommunicatie campagnes, websites en jobmarketing campagnes voor diverse werkgevers in verschillende branches. Wij zijn op zoek naar structurele samenwerking met een freelancer op het gebied van website design die ons kan helpen met onze projecten. In onze projecten worden behalve advertenties ed. ook regelmatig complete vacature websites…

Freelance Webdesigner met UI en UX Ervaring
Geplaatst: 14-10-2021
Beste freelancers, Gezocht: Senior Freelance Webdesigner met UI, UX en E-commerce ervaring. We zijn op zoek naar een "creatief brein" die ons verder kan helpen bij het opbouwen (vanaf scratch) van een sneakerplatform. Er zijn al developers en marketeers betrokken, maar nu zoeken we ook nog iemand voor het complete webdesign (inclusief logo en huisstijl). - Start van de opdracht per direct…

Toon meer