Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. 3D & CAD

Freelance 3D Render Designer Gezocht Engelstalig

Opdracht ID: 49059

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 05-10-2021
Reacties: 5
Laatst gewijzigd: 06-10-2021
Status: Match!
Beste freelancers,

We zijn op zoek naar een 3D Render Designer die ons kan helpen om 3 lifestyle-afbeeldingen te maken voor ons product op Amazon.

De ideale kandidaat moet de volgende kwaliteiten en vaardigheden hebben:
  • Vloeiend geschreven en gesproken Engels en uitstekende schrijfvaardigheid.
  • Vaardigheden om ons merk en de product USP's te begrijpen.
  • Minimaal 1-2 jaar relevante ervaring in digitaal ontwerpen.
  • 3D-ontwerp, 3D-rendering, ontwerp

Interesse?
Reageer in het Engels en voeg je portfolio toe aan je reactie, geef de tijd aan die nodig is om de klus te klaren en de geschatte prijsopgave. We kijken ernaar uit om met de geselecteerde kandidaat samen te werken.

3D tekenaars die hebben gereageerd (5)

Herman
Herman
05-10-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Joris
Joris
05-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Ivanka
Ivanka
05-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Daan
Daan
05-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Daniël
Daniël
05-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance 3D en CAD opdrachten

3D Specialisten Gezocht met Ervaring in Maya
Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Wij zoeken voor een van de grootste opleiders van Nederland 3D specialisten die ervaring hebben met Maya. We ontwikkelen verkeerssituaties in 3D en hebben hiervoor specialisten nodig. De opdracht is voor minimaal 16 uur per week voor minimaal 6 maanden, je kunt per direct aan de slag. Wij zoeken iemand die  minimaal 2 jaar ervaring in Maya in Maya heeft (dit is een eis). Ben…

Floorplan van Woning in CAD Zetten
Geplaatst: 27-12-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een plattegrond van de begane grond en eerste verdieping van mijn huis in CAT kan zetten. De plattegrond is nu getekend en dit is niet voldoende om een goedkeuring voor brandveilig gebruik te krijgen. Wie kan mij hiermee helpen?

Freelance Autocad Tekening Maken voor Meubels Campervan
Geplaatst: 23-12-2021
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Autocad tekenaar die ons kan helpen met het uitwerken van een aantal schetsen. De uit te werken schetsen betreffen Meubels voor een campervan, sprinter L3h3. De schetsen en ideeen kunnen wij delen bij interesse, waarna we samen tot een prijs kunnen komen. Ben jij de autocad tekenaar die ons wil helpen? Dan komen wij graag in contact!   

Freelance Technisch Tekenaar Gezocht voor Matrijs
Geplaatst: 20-12-2021
Beste Freelancer, Wij zijn op zoek naar technisch tekenaar die de een matrijs kan uittekenen die geschikt is om te persen, dus geen spuitgietmatrijs. Ons product wordt namelijk gemaakt uit Urea/Duroplast en hiervoor is persen de beste toepassing. We zoeken iemand die dit so snel mogelijk kan uitvoeren. Vergoeding en deadline in overleg.

Technisch Tekenaar met Cad Programma Inventor
Geplaatst: 14-12-2021
Beste freelancers, Wij zijn een machine fabrikant, en zijn op zoek naar een manier omm onze capaciteit op de teken kamer te doen uitbreiden. De vraag is of dit met 1 of meerdere flexibele freelancers te doen is. Ik zou graag in contact komen met jullie om te kijken of een samenwerking mogelijk is. De werkzaamheden Het is voornamelijk het 3D moduleren van transporten tussen machines denk aan kettingtransportteurs…

2D en 3D Artist Gezocht voor het Uitwerken van Sieradenlijn
Geplaatst: 10-12-2021
Beste freelancers, Op het moment ben ik bezig met een nieuwe sieradenlijn, om dit netjes uit te werken heb ik een 3d artist die mijn sieraden tekeningen altijd uitwerkt in 2d en 3d files. Door tijdgebrek ben ik nu op zoek naar een tweede 3d artist, die mijn sieraden tekeningen kan omzetten naar 2d en 3d files. Graag kom ik in contact met iemand die hiermee ervaring heeft en mij op korte…

Eenvoudige Producthandleiding Tekenen 3D
Geplaatst: 09-12-2021
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een 3D tekenaar die ons kan helpen met een eenvoudige product handleiding. Dit betreft een rechthoekig product waar op verschillende plekken verschillende schroeven in moeten. Graag zouden wij een handleiding van 1 pagina willen hebben met daarin uitgetekend waar welke schroef geplaatst moet worden. Wie kan ons hiermee helpen?

Toon meer