Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ghostwriter Gezocht voor Boek met Heftig Levensverhaal

Opdracht ID: 48943

Budget: > € 2000
Geplaatst: 23-09-2021
Reacties: 6
Locatie: Beek-Ubbergen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 29-09-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik loop al geruime tijd met het idee een boek te schrijven over mijn ongebruikelijke leven en hoop door het schrijven van mijn levensverhaal dingen recht te kunnen zetten, en de lezers inzicht te geven over beslissingen die ik heb gemaakt in het leven. Daarnaast wil ik een ander gezichtpunt over bepaalde onderwerpen te kunnen geven.

De onderwerpen zijn vrij heftig, van mijn vrijwillige sexuele relatie met een volwassen en getrouwde man toen ik 11 jaar was, tot het verlies van mijn echtgenoot in de economische crises, hij heeft zichzelf van het leven heeft beroofd waardoor ik volledig aansprakelijk was voor een van de grootste faillissementen in de Nederlandse geschiedenis.
Omdat mijn faillissement binnenkort afloopt heb ik besloten dat het nu of nooit is om mijn ervaringen, verdriet, en geluks momenten te delen met de lezer.

Het boek zal veel liefde en sex bevatten, mijn leven is door mijn hedonistische levens stijl doordrenkt daarmee. Ik heb besloten geen enkel blad voor mijn mond te nemen, en wil een zeer realistisch beeld geven van mijn ervaringen, waardoor het verhaal niet geschikt is voor iedereen.
Ik ben op zoek naar een ghostwriter die open minded is, en niet snel rode oortjes krijgt, ik zoek hulp omdat ik een begin moet maken, en een ghostwriter met enige marketing kennis zou welkom zijn.

Ik wil het boek in Nederland uitgeven omdat er daar nog steeds nieuwsgierigheid bestaat over wat er nu allemaal echt gebeurd is (ik woon in Spanje)

Ik hoop dat een van de ghostwriters interesse heeft en contact opneemt.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (6)

Bastiaan
Bastiaan
23-09-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Yuki
Yuki
23-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Gosse
Gosse
23-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Janneke
Janneke
23-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Brigitte
Brigitte
24-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marja
Marja
24-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance creatief schrijven opdrachten

Trouwspeeches schrijven

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede schrijver voor mijn persoonlijke trouwspeeches welke ik als zelfstandig trouwambtenaar kan voorlezen tijdens de huwelijksceremonie, plm. 4000 woorden. Ik lever alle input aan. Budget per huwelijksceremonie is 250,00.

Redigeren van verhaal

Geplaatst: 8 apr
Geachte heer, mevrouw, Aangezien ik een eigen verhaal op papier heb gezet en hier in de toekomst wellicht een boekje van zou willen laten maken, is mijn vraag of iemand mijn verhaal zou kunnen na kijken op fouten, de juiste manier van plaatsen van punten en komma`s, de juiste alinea's en de juiste indeling voor een boekje. Welke kosten zijn hieraan verbonden? Met vriendelijke groet, Brigitte

Onze home-pagina herschrijven

Geplaatst: 20 mrt
Beste mensen, Wij zijn op zoek naar iemand die onze home-pagina van onze website zo aantrekkelijk mogelijk kan maken zodat 'ie het beste converteert.

Gezocht tekstschrijver

Geplaatst: 15 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar en tekstschrijver die kan helpen en assisteren bij het schrijven en corrigeren van teksten welke we voornamelijk gebruiken in mailingen en nieuwsbrieven. Ook is het fijn indien er kennis en ervaring aanwezig is voor de opmaak van nieuwsbrieven. Niet in technische zin maar meer communicatie gericht.

Hulp bij het schrijven van een zelfhulpboek

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Mij ondersteunen met het schrijven van een zelfhulpboek m.b.t. tot scheiding d.m.v. interviews. Ik zou graag een uurtarief willen weten, en zelf de invulling aan geven wanneer een interview gepland wordt. Mocht het dus een maand financiel niet haalbaar zijn, dat we dan ook geen afspraak inplannen.

Feedback van paper

Geplaatst: 8 feb
Goedemorgen, Voor 20-02 moet ik feedback van een paper verwerkt hebben. Echter heb ik geen expertise over het thema en was mijn eerste poging heel hard mislukt. Mijn vraag aan u, of u ook van het aanpassen en verwerken van feedback bent. Graag wil ik mijn paper laten verbeteren door middel van u service. Het gaat om een paper over Cyberoperaties van ca. 5400 woorden. Met vriendelijke groet, Kiki

Redacteur glossy Uitvaart magazine

Geplaatst: 22 jan
Beste freelancers, Wij zoeken een enthousiaste redactrice om ons team te versterken, voor hét glossy uitvaartmagazine. Ben jij gepassioneerd over het schrijven van redactionele stukken en het interviewen van ondernemers in de uitvaartbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! Functieomschrijving: Voeren van inspirerende interviews met ondernemers binnen de uitvaartsector. Schrijven van boeiende…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht