Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Tekstschrijver voor het Redigeren van Cursusmap

Opdracht ID: 47846

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25-05-2021
Reacties: 8
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 27-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancers,

Wij zijn op zoek naar een (tekst)schrijver die ons helpt met het updaten en redigeren van onze cursusmap.
Onze organisatie staat voor het werken vanuit sociale netwerk strategieën en richt zich op professionals in de brede sector van het sociaal domein.

Ervaring binnen en/of affiniteit met onderwerpen in het sociaal domein is wenselijk. Ben jij een creatieve schrijver die in staat is om de essentie van de tekst te begrijpen en van daaruit de slag weet te maken naar een prettig en inspirerend geheel neem dan contact met ons op.
Na een positieve eerste kennismaking sturen we je de huidige cursusmap toe om gezamenlijk in te schatten hoeveel tijd er mee gemoeid is. 

Reacties zien wij graag tegemoet op Hoofdkraan.nl

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (8)

Brigitte
Brigitte
25-05-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Ankie
Ankie
25-05-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.3
Lydwine
Lydwine
25-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Alka Anna
Alka Anna
25-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Mirjam
Mirjam
25-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Anne Marie
Anne Marie
25-05-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Irene
Irene
25-05-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Marloes
Marloes
26-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance creatief schrijven opdrachten

Ghostwriter compleet non-fictie boek Innovatie & tech

Geplaatst: 20 jun
Ik zoek een developmental ghostwriter. Ik heb het manuscript van mijn boek van ongeveer 160 word page af. Het is non-fictie. Futuristic. Filosofisch. Golven van verandering en wat daaraan te doen.  Ik zoek iemand die me helpt om dit naar het volgende niveau te tillen en uit te geven

Reis/toerisme en camping- journalisten

Geplaatst: 18 jun
Voor het Interdijk Media team zoeken wij leuke reis/toerisme tekstschrijvers- journalisten(m/v) voor het maken van interviews/reportages op campings (meerdere op 1 dag/3.000-4.000 woorden p.dag) , steden (NL en Buitenland) en op beurzen (product- interviews en teksten caravans, campers, accessoires.)

Spoed tekstschrijven voor drie vacatures

Geplaatst: 2 jun
Voor een landingspagina zijn wij opzoek naar een tekstschrijver voor drie vacatures in de horeca. Aangezien wij opzoek zijn naar nieuw personeel heeft het haast. Wij willen graag dat de vacatures aantrekkelijk worden geschreven. Ook moeten de teksten gebruikt kunnen worden op de sociale media.

Ghostwriter voor het schrijven van een biografie

Geplaatst: 14 jun
Beste schrijvers, Ik ben benaderd door een uitgever voor het schrijven van een boek. De outline businesscase is dat het gaat over mijn ervaringen/avonturen bij verschillende specialistische overheidsinstanties. De rode draad van het boek is, naast een inkijk in de “verborgen wereld” (titel van het boek wordt: verborgen werkelijkheid), is mijn persoonlijk verhaal. Dit is een verhaal van…

Copywriter Website kerstpakketten

Geplaatst: 10 jun
Beste freelancers, Ik heb een leuke opdracht binnen gekregen, wat wellicht wat voor jou kan zijn. Het gaat om 1 homepagina en 9 categorie pagina’s voor een bedrijf dat kerstpakketten verkoopt. De categorieën zijn als volgt: • Duurzaam kerstpakket • Vegan kerstpakket • Gezond kerstpakket • Biologisch kerstpakket • Alternatief kerstpakket • Fairtrade kerstpakket…

Mailchimp expert gezocht!

Geplaatst: 13 jun
We zijn opzoek naar een ‘mailchimp expert’. Kan jij een mooie opmaak maken, ben je conceptmatig sterk en een goede tekstschrijver? Dan neem ik graag contact met je op! 

Hulp of schrijver gezocht voor boek

Geplaatst: 3 jun
Beste schrijvers, ik ben een vrouw van 51 en ben getrouwd met een man van 61 jaar. Wij hebben beide voor de overheid gewerkt en hier hele nare ervaringen mee gehad, vooral aan het eind. Sinds onze relatie vechten wij al tegen de overheid en rechtstaat waarbij wij keer op keer aan het kortste eind, denk bijvoorbeeld aan intimidatie en pestgedrag op werkplek, afdoening PTSS dienstongeval, vechtscheiding…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht