Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelancer Gezocht voor het Bouwen van een Webshop

Opdracht ID: 47709

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 17-05-2021
Reacties: 6
Locatie: IJsselstein, Utrecht
Laatst gewijzigd: 17-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een bedrijf in de verkoop van handschoenen ben ik op zoek naar een freelancer die een webshop kan bouwen. Hieronder een uitgebreide omschrijving.

Ieder type handschoen kent per maat een eigen SKU/EAN code, dat zijn er dus in totaal 12.

Er bestaan 6 bestelopties:
 • 1 Europallet met 100 doosjes
 • 1 Europallet met 500 doosjes
 • 1 blokpallet met 1100 doosjes
 • 10 blokpallets met 11.000 doosjes
 • 1 volle vrachtwagen met 26 blokpallets
 • 1 volle container

Alles 6 de verzendopties hebben altijd een zelfde verdeling:
 • 10% maat S
 • 40% maat M
 • 40% maat L
 • 10% maat XL

In de shop mogen dus alleen deze 6 bestelmogelijkheden zichtbaar zijn. Als de klant op één van deze 6 klikt, moet hij kiezen uit:
 • Synthetisch nitril / blauw
 • Synthetisch nitril / zwart
 • 100% nitril

AANTAL (het aantal van het betreffende typ pallet/zending moet ook worden opgegeven).

Als een bestelling definitief wordt bevestigd, dan moet deze automatisch naar het logistieke bedrijf gestuurd worden waar wij mee samenwerken.

Ik heb ATUM Multy-Inventory aangeschaft omdat het heel erg goed aangeschreven staat als voorraadprogramma. Met hun add-on die exportPRO heet, moet het heel eenvoudig zijn om deze XML files te koppelen met andere systemen. Deze moet ik nog bestellen indien nodig. Maar als je een beter idee hebt hoor ik dat ook graag.

In de XML file die naar ons transportbedrijf wordt verzonden staat dan hoeveel van welk type handschoen en welke maat de ‘orderpicker’ moet verzamelen en op welk pallet hij deze moet zetten.

Bijvoorbeeld bij aanschaf van een Europallet met 500 doosjes 100% nitril:
 • 50 x 8720299439542 (S)
 • 200 x 8720299439559 (M)
 • 200 x 8720299439556 (L)
 • 50 x 8720299439573 (XL)

De SKU/EAN code van die pallet is 6011436132191.
Alle SKU/EAN codes staan op de bijgevoegde lijst.

In een (veel) later stadium wil ik er naar toe dat een klant zelf een pallet kan samenstellen, bijvoorbeeld: 100 nitril blauw maat S / 300 nitril zwart maat L et cetera. Maar vooralsnog kunnen klanten uitsluitend kiezen uit de mogelijkheden die wij hen bieden.

De prijzen zijn nog niet aangegeven, maar dat kan in het begin fictief zodat wij die gewoon kunnen invullen als alles gemaakt is. De voorraad heb ik per maat al op 10.000 of 100.000 gezet geloof ik, dat is ook nog niet zo van belang.

Heb je interesse? Reageer direct!
 

Webshop developers die hebben gereageerd (6)

Jos
Jos
17-05-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Manolito
Manolito
17-05-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Danny
Danny
17-05-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Wesley
Wesley
17-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
17-05-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Bart
Bart
17-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Shopify Store expert gezocht

Geplaatst: 9 jul
Voor een opstartend kledingmerk zijn we zelf begonnen met het bouwen van een shopify store. Door ontbrekende kennis over shopify ben ik op zoek naar iemand die voor ons de shopify naar wens kan afbouwen en die alle mogelijkheden kent om een top shop te bouwen! We hebben in totaal 800,- budget ex btw. om dit uit te besteden. We zoeken iemand die verstand heeft van dit soort webshops en wie daarnaast…

Maatwerk verzendportaal -

Geplaatst: 28 mei
Wij zijn op zoek naar een maatwerk verzendportaal dat gebruik maakt van de PostNL API om onze pakketten te versturen. Dit nieuwe verzendportaal moet onder andere in staat zijn om orders te sorteren op gewicht en vervolgens de bijbehorende verzendlabels en pakbonnen te genereren. Wij werken met een B2C Shopify store en gebruiken momenteel met Sendcloud. Echter, om onze verzendprocessen binnen ons verzendcentrum…

Kinderkleding Shopify webshop gemaakt...

Geplaatst: 6 feb
Heb je even voor mij....... Of zelfs iets meer tijd geachte Freelancer. Kinderkleding concept website finaliseren ( bedrijf bestaat al 20 jaar) Kleine aanpassingen in het thema SEO Aanbrengen Technische APK Budget beschikbaar en bespreekbaar boven markt condities Project mag als een main of een side worden gedaan. Wij luisteren graag naar jouw voorstel!  

Hobby webshop

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Graag zoek ik iemand die een gebruiksvriendelijke (zodat ik zelf makkelijk erin kan werken als het klaar is), mooie Woocommerce webshop met WordPress als systeem en een Ideal functie voor mij kan maken.Ik wil deze webshop graag opzetten voor mijn hobby. Liefst omgeving Deventer.

Woocommerce naar Gripp

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Wij zoeken een freelance programmeur die een zo simpel mogelijke koppeling kan maken van Wordpress Woocommerce naar Gripp. Het gaat om een soort webshop waarbij diensten kunnen worden uitgekozen, waarna een offerte moet worden toegezonden die direct ook in Gripp komt vanaf Woocommerce. Klanten dienen ook een offerte direct te krijgen met enkele variabelen. Meer details na overleg.

Wordpress / Woocommerce specialist voor bouwen keuzehulp

Geplaatst: 23 jan
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een keuzehulp kan bouwen in Woocommerce. Voor een project dat binnenkort gaat spelen zoek ik voor een e-bike verkoper een Woocommerce specialist die een keuzehulp kan bouwen voor het kiezen van de juiste e-bike. Ik verwacht dat hierin grofweg 5 keuzes gemaakt moeten worden. - Type fiets - Jouw lengte - Budget - Motor - Merk Hieruit moet een bepaald aanbod…

webshop design en hulp met oprichten bedrijf

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, ik ben oriënterend aan het zoeken naar iemand die mij kan helpen bij het oprichten van een webshop. Er moeten voornamelijk unieke producten voor in huis worden verkocht die je normaal niet zo snel zou kopen bij een nep uitziende website of een website waar je mega lang moet wachten op je bestelling, dus de website moet er betrouwbaar uitzien en een beetje catchy voor jongeren…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht