Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Wordpress Webdeveloper

Opdracht ID: 53264

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 23 jun
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 10 jul
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste Website Ontwikkelaar/ beheerder voor onze Webshop. Het betreft hier met name programmeer en onderhoud werkzaamheden op onze website (Wordpress- Astra Team/ Woocommerce/ Elementor/ WP staging pro/ etc..). Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team, waaronder een Grafische vormgever en een Social Media medewerker. Daarnaast vindt je het leuk om mee te denken in maatwerkoplossingen voor onze website. Een brede kennis en ervaring met het Wordpress Astra team, en website beheer zal hierin een belangrijke bijdrage zijn. De werkzaamheden kunnen online worden uitgevoerd. Jouw positieve reactie zien wij met belangstelling tegemoet.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (6)

Marc
Marc
23-06-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Jeroen
Jeroen
23-06-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Tom
Tom
23-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
23-06-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
khosrou
khosrou
10-07-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
23-06-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress kenners nodig

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die bestaande wordpress websites kan opfrissen en mooier maken voor de bezoekers. Twee wordpress websites maken. De sites zijn Informatief

Agenda software

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf gevestigd in Almere. Wij zoeken een programmeur voor het meeschrijven en onderhouden van agenda software.De software wordt geschreven in c# . Kennis van java, Wordpress, vps is een pre. De opdracht kan op afstand worden uitgevoerd maar af en toe persoonlijk overleg is noodzakelijk.

Verbeteren vormgeving van WP-website (Divi)

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn WP-website veel mooier kan maken dan hij nu is. Ik ben niet meer zo tevreden met de look and feel. Wie is een goede grafisch ontwerper of vormgever en kan werken Divi?  

WordPress multisite subdomeinen naar subfolders omzetten

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Een kleine WordPress multisite installatie met een handvol subdomeinen moet omgezet worden naar een multisite met subfolders. Oude URLs moeten via .htaccess naar de nieuwe locaties doorgestuurd worden. Site is gehost op een virtuele server bij TransIP, die geen SSL ondersteunt voor wildcard DNS subdomeinen (waar wordpress multisite voor subdomeinen wel vanuit gaat). Als er een mogelijkheid…

VPS onderhoud

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Wij zoeken een systeembeheerder voor het beheren van onze VPS panel/centos en eventueel onderhouden van Wordpress websites. Advies en begeleiding met overzetten naar een andere vps of upgraden van de huidige vps.

Aanpassen btw tarieven Wordpress

Geplaatst: 7 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Wordpress developer die code kan schrijven om een aanpassing te doen in belastingen die doorbrekend worden aan de klant. Verzendkosten belasting en payment provider belasting is afwijkend van dat Wordpress standaard berekent.  

WP booking systeem inregelen

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Wie o wie kan voor mij WP Booking Systeem inrichten? Het gaat om ongeveer 15 producten die erin geplaatst moeten worden. Als een product geboekt wordt voor een bepaalde datum dan moet het 1 dag van te voren verstuurd worden, dan de dag dat ze het gebruiken en de volgende dag retour. Daarnaast moeten klanten een keuze hebben om het zelf op te halen (gratis) of versturen met PostNL…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht