Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

WordPress Developer tbv Bouw/Onderhoud

Geplaatst op:
17 mei 2019 09:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Webshops & Ecommerce
Opdracht ID:
39208
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 55 p.u.
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers ,

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren WordPress Developer, voor het bouwen en onderhouden van een B2B E-commerce-/Leadgeneratieplatform.

Wij zouden graag met iemand samen willen werken die in staat is om een strak en opvallend design, door ons aangeleverd in Sketch, om te zetten in (converterende) website.

Wij willen niet werken vanuit een bestaand thema met zware visual composers, maar willen een maatwerk thema. Hieronder een aantal wensen:
 
  • Ongeveer vier custom post types, denk hierbij aan: klantcases, kennisartikelen, events, merken.
  • Flexibel template voor ‘pages’ waarmee wij door middel van ACF-velden voor gedefinieerde secties kunnen gebruiken.
  • Eventuele forms moeten door middel van CF7 worden doorgestuurd naar Mailchimp.
  • In het geval van websites die klaargemaakt moeten worden voor meertaligheid, werken wij met WPML.

In het geval van een e-commerce platform vragen wij de volgende additionele zaken:
 
  • Integratie met WooCommerce: productopbouw zoals vooraf wordt besproken, filteropties en gestylde e-mails.
  • Converterende ‘winkelmand’-pagina waarbij cross-sell items goed worden vertoond.

Daarnaast kunnen wij te maken krijgen met situaties waarbij productdata niet direct in het CMS wordt toegevoegd, maar wordt aangeleverd vanuit een PIM- en/of ERP-systeem. In dat geval verwachten wij dat jij in staat bent om te schakelen met deze 3e partij om ervoor te zorgen dat de productdata exact in de shop komt te staan, zoals besproken.

Het heeft onze sterke voorkeur dat jij, gedurende jouw werkzaamheden aan dit traject, met enige regelmaat samenwerkt/overlegt bij ons op kantoor om samen met het team snel te kunnen schakelen.

Mocht je vragen hebben over bovenstaande, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Jeroen Jeroen 17-05-2019
referentiesterren
3 referenties
Michel Michel 17-05-2019
referentiesterren
4 referenties
danny danny 17-05-2019
referentiesterren
7 referenties
Roel Roel 17-05-2019
referentiesterren
5 referenties
Mike Mike 17-05-2019
Minaxi Minaxi 17-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Gino Gino 17-05-2019
referentiesterren
24 referenties
Joeri Joeri 17-05-2019
Johan Johan 17-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Karsten Karsten 17-05-2019
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Hulp bij Webshop van Shoppagina.
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar freelancer die ervaring/kennis heeft van Shoppagina.    Ik heb hulp nodig met mijn webshop van shoppagina die ik aan het maken ben maar het is toch moeilijker dan ik dacht, ik heb wel al veel gedaan maar er moet wel nog het een en ander gebeuren dus daar heb ik hulp bij nodig.   …
11 jun
WordPress WooCommerce Website/Shop Maken
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer die een WordPress website/webshop met WooCommerce en slechts een gering aantal producten (6 Stuks) kan maken.    Ik heb zelf ook al een behoorlijk aantal wordpress websites gemaakt dus weet er ook wel wat vanaf. Freelancer moet ook zeer handig zijn met Google adwords, want dit wil ik…
11 jun
Upgrade OpenCart Multistore (6 stores)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met een Upgrade OpenCart Multistore.    Ik heb een online multistore bestaande uit 6 stores, waarvan 3 actief met totaal ca. 6000 producten.    Dit alles draait op Opencart 2.0.3.1. Ik zoek iemand die mijn kan helpen om de multistores te upgraden…
7 jun
Hulp bij het Bouwen van 2 Webshops
Beste freelancers,    Voor verschillende klanten bouwen wij websites en webshops. Daarbij werken we altijd met standaard e-commerce (Woocommerce of Shopify) en CMS (Wordpress) software. De standaard is tegenwoordig goed en geeft een prima basis. Daarbij moeten we natuurlijk wel dingen aanpassen. We zoeken iemand die ervaring heeft met grotere…
4 jun
Upgrade OpenCart Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met de upgrade van onze Opencart website.    Betreft: upgrade van 2.1.0.1 naar 2.3.0.2 (ten minste) of 3.2.0.2  Eigen template, aantal extensies/modules.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
4 jun
Magento 2 Koppeling naar Winkelplatforms
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het automatisch updaten tussen Magento 2 en diverse winkelplatforms (Bol.com, Rue du commerce , Cdiscount ,Amazon , Real .de) van stocks en prijzen.    Wie kan dat voor mij implementeren?    Ik zie graag een reactie tegemoet.
28 mei
Productfeed Importeren in Magento 2 Webshop
Beste freelancers,    Voor onze webshop zijn we op zoek naar iemand die een productfeed kan importeren.    Het gaat om een feed van 2.000 producten. De afbeeldingen moeten ook meegenomen worden in de import en de juiste velden moeten gekoppeld worden.    Meer informatie volgt na contact.   Een vaste prijsafspraak…
27 mei