Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

WooCommerce en iDEAL Problemen

Geplaatst op:
13 mei 2020 08:45
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Webshops & Ecommerce
Opdracht ID:
43455
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350
Locatie:
Roden, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij hebben een webshop via WordPress met WooCommerce. Normaal betalen de meeste klanten via IDEAL (via Stripe integratie/plugin). Recentelijk zijn er een aantal klanten waarbij de betalingen niet doorkomen.

In WooCommerce staat de status van deze betalingen eerst op: wachten op betalen en gaat daarna automatisch op mislukt, na verloop van tijd. Bedragen worden wel afgeschreven van de bankrekeningen, maar de betalingen komen nooit aan op Stripe en kunnen ook niet gevonden worden door Stripe en WooCommerce. Wij ontvangen deze betalingen dus ook niet.

Tot nu toe, worden deze betalingen automatisch na ongeveer 1 week weer teruggestort. Wij hebben contact gezocht met WooCommerce, Stripe en iDEAL, maar er is geen duidelijke antwoord over wat er aan de hand is en hoe dit probleem kan worden opgelost. Volgens hen ligt dit of aan een incorrecte WooCommerce of iDeal integratie, een probleem bij iDEAL of een probleem dat bij de klanten zelf ligt. Dit is erg vervelend voor ons en voor onze klanten.

Wie weet wat er aan de hand zou kunnen zijn en wat er gedaan kan worden? Heel erg bedankt!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Asel Asel 13-05-2020
Jeroen Jeroen 13-05-2020
referentiesterren
3 referenties
Marina Marina 13-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Geert Geert 13-05-2020
Manolito Manolito 13-05-2020
referentiesterren
4 referenties
Jurre Jurre 13-05-2020
referentiesterren
3 referenties
Dimitri Dimitri 13-05-2020
Bjorn Bjorn 13-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Robin Robin 17-05-2020

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Shopify Expert voor Uitbreiding Website
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mijn shopify website kan uitbreiden. Het gaat om onderdelen zoals  voettekst menu, Footer, check out page enz. Het uiteindelijke doel is om de website ook echt et verbeteren.    De juiste freelancer heeft ervaring op het gebied van website's maken  en voldoende kennis…
27 mei
Complexe Formulier Bewerkingssite Gevraagd
Beste developer,    Ik ben op zoek naar een site waar de klant online een formulier op kan maken. Hij kiest een voorgeprogrammeerde layout. (font veranderingen, kleur /font veranderingen, afbeelding toevoegen(grote moet aanpasbaar zijn/scalen) D.m.v. aangeven percentage een balk in het formulier opmaken, etc.) (wellicht toevoegen van film…
26 mei
Betaalpakketten op Website Toevoegen
Beste freelancers,    Graag kom ik met iemand in contact die meer weet over het toevoegen van betaalpakketten (abonnementsdiensten) op een website. Is dit bijvoorbeeld mogelijk om te implementeren in Shoptrader? Shoptrader heeft zelf geen applicatie hiervoor. Kan er iets op de achtergrond draaien, zodat automatische incasso wel mogelijk is? …
25 mei
Koppeling van Mollie aan Wix Website
Beste freelancers,    Wij zijn een Wix website aan het bouwen en zoeken een freelancer die ons kan helpen om onze Mollie te integreren, of een andere oplossing bedenkt zodat we vanuit de website naar onze Mollie kunnen linken.    Kun jij dit voor ons regelen? Dan zien wij graag een reactie tegemoet.
22 mei
Webshop in Display Artikelen Verbeteren
Beste freelancers,    Wij zijn een Belgische onderneming in de omgeving Maastricht en hebben een .nl webshop in display artikelen en folderhouders. Deze webshop is inmiddels sterk verouderd en dient aangepast te worden.  Hiervoor zijn wij op zoek naar een freelancer die ons kan helpen de webshop weer optimaal en modern te krijgen, iemand…
19 mei
WooCommerce Specialist voor Webshop
Beste freelancers,    Wij zijn een ambachtelijke meubelmakerij met een schrijnwerkerij in Frankrijk. Ik ben op zoek naar iemand die de laatste hand kan leggen aan mijn webshop in WooCommerce.    Wie wil mijn helpen? Graag een WooCommerce specialist.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
15 mei