Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Asel

Asel Dzhumashova

Locatie: Amersfoort
|
Actief sinds: 08-11-2017
|
Uurtarief: € 25
|
Profiel bekeken: 320 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Magento Shops

Profiel

Beste ondernemers,

Mijn naam is Asel Dzhumashova en ben werkzaam als freelancer en ben gespecialiseerd in Magento1 en Magento2. Daarnaast werk ik met een marketing team gespecialiseerd in SEO.

Over Mij:
Ik ben zeer oplossingsgericht, resultaatgericht, enthousiast en positief ingesteld. Ik werk samen met een team van Specialisten voor o.a. Magento, Opencart, Wordpress ( senior) . We maken b.v. ook Apps en schrijven diverse software en zijn specialist in het maken van API verbindingen voor diverse CMS types.

Magento Shops is een enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites en webshops. Op al onze webdesign diensten leveren wij 100% tevredenheidsgarantie. Tevens hebben wij een backoffice in Kirgiziƫ welke samen werkt met diverse aanbieders van IT diensten in Nederland en Belgiƫ.

Uitgevoerde opdrachten

Verhuizen Magento Website naar Nieuwe Provider
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren freelancer die een backup mijn magento website kan maken en weer op het pakket van mijn nieuwe domein/webhosting provider kan plaatsen.  Ik krijg binnenkort mijn pakket van mijn nieuwe hostingprovider ter beschikking.    Wie kan mij helpen?
29 jan

Vraag Asel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden