Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Website Ontwikkelen voor Vraag en Aanbod

Geplaatst op:
1 februari 2019 09:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
37772
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 200 tot € 1500
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek een toegewijd iemand die met volledige concentratie en aandacht voor mij een volledig werkende website kan maken. De website dient ook voor mobiele versie voor telefoons en tablets te werken.

Inhoudelijke informatie die ik voor nu kan geven is dat het gaat om een website om vraag en aanbod van diensten en producten bij elkaar te brengen, een klein beetje vergelijkbaar met o.a. Werkspot. Voor alle duidelijkheid; de bedoeling  is dat de website inkomsten gaat genereren! Het opgegeven budget is een schatting, maar enigzins flexibel afhankelijk van wat binnen (of buiten) mijn budget mogelijk is.

Ik heb enige kennis van het proces en de stappen, maar goede begeleiding is gewenst. Bij deze begeleiding hoor ik graag ideeën van uw kant, o.a. over handige functies, kosten voor de lopende website (onderhoud, registratiekosten) zakelijke aspecten als registratie bij de juiste instanties (bijv. Kvk) en (uiteindelijk) ideeën om de website te promoten.
Communicatie is erg belangrijk voor mij, daarom is goede bereikbaarheid per mail en telefoon essentieel. Verder hecht ik veel waarde aan kwaliteit, service en (aantoonbare) ervaring in vergelijkbare projecten.
Met alle respect ontvang ik daarom liever geen reacties van mensen zonder aantoonbare ervaring.

Lijkt dit u een leuke uitdaging en herkent u zichzelf in het profiel? Dan hoor ik graag van u!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Andrey Andrey 01-02-2019
referentiesterren
4 referenties
Sjoerd Sjoerd 01-02-2019
Manolito Manolito 01-02-2019
referentiesterren
3 referenties
Rick Rick 01-02-2019
Wiebrand Wiebrand 01-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Mustafa Mustafa 01-02-2019
referentiesterren
4 referenties
Leroy Leroy 01-02-2019
danny danny 01-02-2019
referentiesterren
6 referenties
Jacco Jacco 01-02-2019
Anna Anna 01-02-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Hulp Gezocht bij Wix Website Plugins
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een persoon die ons verder kan helpen met een WIX website. Het gaat met name om hulp bij de plugins voor sociale media campagnes, acties etc.    Ervaring met conversie en de benodigde plugins is gewenst.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
18 feb
API Schrijven (op Korte Termijn)
Beste freelancers,    Om het te vergemakkelijken voor onze klanten zoeken wij iemand die een API voor ons kan schrijven.    Deze API zal moeten kunnen communiceren met externe kassasoftware systemen, zoals POS 4. Wij hebben een front en back-end die geschreven is in PHP (Jaws) voor het bestellen van producten, een zogenaamde bestelplatform.…
17 feb
Microcontroller Programmeur ARM Cortex
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een microcontroller ARM kan programmeren.    Het gaat om type: IC-1758 ARM CORTEX MCU 512K 80-LQFP NXP.    Kan op afstand gewerkt worden, maar het is ook mogelijk bij ons op kantoor te werken. Wij zijn gevestigd in de Meern.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
12 feb
Arduino/ESP8266 Grafische Interface voor Escape Rooms
Beste freelancers,    Ik bouw elektronische schakelingen/puzzels voor escape rooms en gebruik daarvoor een ESP8266 chip met daaraan een relais.  Nu zoek ik iemand die met een raspberry pi als webserver een grafische omgeving kan bouwen om de ESP8266/relais mee te bedienen,    Een grafische interface dus voor het bedienen van…
11 feb
Full Service Internet en Software Specialist
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een full service internet en software specialist(e).    Voor mijn website zoek ik een website bouwer/software technicus die deze site of helemaal opnieuw maakt met een andere thema, of deze aanpast naar wens.    De website moet voldoen aan meerdere functies, o.a. een winkel waar…
10 feb
Website met B2C Platform Bouwen (Energie)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een webdeveloper voor het bouwen van een energie vergelijking website met een open (B2C)platform.    Ik ben een starter eenmalig budget is tussen 2 tot 3 k.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
30 jan