Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Website met Database Bouwen (Postzegel Platform)

Opdracht ID: 48235

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 05-07-2021
Reacties: 9
Locatie: Helmond, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 11-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb een platform voor het kopen en verkopen van postzegels. Ik wil mijn website laten maken met de juiste functionaliteit, en op zo'n manier dat ik hem zelf ook kan beheren en aanpassen.

Functionaliteit:
  • Op de website kunnen de bezoekers postzegels kopen en verkopen.
  • Voertaal Engels (een aantal pagina's met taalkeuze).
  • Postzegels moeten in alle landen van de wereld kunnen worden gevonden op basis van het jaar van uitgifte (vanaf 1840).
  • Binnen een land en jaargang kunnen meerdere kavels worden vermeld.
  • Op land-niveau moet kunnen worden gezocht en kavels worden geplaatst op basis van jaargang uitgifte postzegel.
  • Een verkoper moet in ieder land postzegels (kavels) kunnen plaatsen. Binnen zijn module moet hij inzicht hebben wat en waar er is geplaatst. Hij moet ook kavels kunnen verwijderen.
  • Er komt een teller op zijn pagina om te weten hoeveel kavels er zijn geplaatst. Qua notatie van een kavel zou dit als volgt kunnen: NL-1965-1. Een derde die in het zelfde land en zelfde jaargang een kavel aanbiedt krijgt een opvolgend nummer NL-1965-2.

Er is geen haast bij. Mogelijk voor een webbouwer voor in de winter. Interesse? Reageer direct op Hoofdkraan.nl.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (9)

Adem
Adem
05-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Karina
Karina
05-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Jonathan
Jonathan
05-07-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bart
Bart
05-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Irene
Irene
05-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
05-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
05-07-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Evert
Evert
05-07-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Onno
Onno
05-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress (Divi) website voor een duurzaamheidsadviesburo

Geplaatst: 6 mei
Beste, Ik zoek ondersteuning en actief meewerken/adviseren bij het bouwen van een wordpress site in Divi. Totaal ca 10 pagina's. Het gaat om een website voor een duurzaamheidsadviesbureau. Kleurenpalet, look/feel, lettertypes etc. en een gedeelte van de content is al klaar. Ik wil graag actief meewerken om mij zo zelf Divi eigen te maken (makkelijker om daarna (gedeeltelijk) zelf de site te kunnen…

WordPress website

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan bouwen en deze binnen 3 dagen kan opleveren. De website bestaat uit 6 pagina's (inclusief de contactpagina). Graag iemand die creatief is, meedenkt en vlot is. Mocht je interesse hebben in de opdracht, reageer dan op dit bericht met wat van je al verrichtte werk en de prijs. 

WordPress Freelancer Gezocht

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Per direct zijn wij op zoek naar een part-time (front-end) WordPress-developer. Jij zorgt ervoor dat de website soepel en snel blijft draaien en dat we de volgende stappen kunnen nemen. Daarnaast voeg je waar nodig functionaliteiten toe om de site nog beter te maken. Waar zijn we naar op zoek De ideale kandidaat is een meerderjarige student die ervaring heeft met het onderhouden…

Onderhoud wordpresss website

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, We hebben een Wordpress website, welke wij per kwartaal onderhouden willen hebben (de site is puur ter ondersteuning van ons bedrijf, wij doen goed SEO of SEA optimalisaties; we hebben een andere manier van klanten benaderen) - Thema update - Plugin update - Algemene updates - Onderhoud/aanpassingen op afroep zouden er een aantal partijen hier tarieven voor kunnen leveren?  

Betrouwbare Partner voor Website-Onderhoud

Geplaatst: 1 mei
Beste freelancers, Wij, een vooraanstaand bedrijf in ventilatieoplossingen, zijn op zoek naar een professioneel team of freelancer om het onderhoud van onze drie websites te verzorgen. We willen een partner die snel en efficiënt eventuele storingen en problemen kan oplossen, mochten die zich voordoen. Wat we nodig hebben: Onderhoud en Support: Regelmatig onderhoud van onze drie websites om optimale…

Updaten en opschonen website

Geplaatst: 29 apr
Ik heb het beheer over een website gekregen waar over de 10 jaren heen zoveel mensen op hebben gezeten dat de achterkant van de website nogal een rommeltje is. Onder andere is door de vele plug ins de achterkant van de website geblokkeerd. Ik moet dat met php my admin oplossen en dat begrijp ik niet. Daarbij toevoege van een kleine webshop/doneer mogelijkheid. Budget 30€ per uur Aanvullende vragen:…

Wordpress website voor klussen

Geplaatst: 17 apr
Goedemorgen. Ik wil een simpele maar goede wordpress website hebben waar consumenten hun opdrachten op kunnen zetten. Het gaat hoofdzakelijk om opdrachten in de vloerenbranche. Bezoekers plaatsen de opdracht, wij zoeken een geschikte vloerenlegger. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten hiervoor?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht