Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Website Bouwer met Marketing Kennis (Meppel)

Geplaatst op:
10 april 2019 12:25
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
38771
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik heb een online media bedrijf gespecialiseerd in virtual reality en 360 graden videos en op zoek naar een freelance website bouwer & online marketeer.

De basis is al klaar ( Wireframe etc.) Je kan de werkzaamheden vanuit huis doen maar het is voor mij prettig als je in de omgeving van Meppel woonachtig bent zodat we ook kunnen afspreken indien dit nodig mocht zijn.

Ik zie graag een reactie tegemoet.


 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Jasper Jasper 10-04-2019
Joska Joska 10-04-2019
Jeroen Jeroen 10-04-2019
Jeroen Jeroen 10-04-2019
referentiesterren
3 referenties
Gino Gino 10-04-2019
referentiesterren
24 referenties
Lonneke Lonneke 10-04-2019
referentiesterren
11 referenties
Jeroen Jeroen 10-04-2019
referentiesterren
2 referenties
Manolito Manolito 10-04-2019
referentiesterren
3 referenties
Johan Johan 10-04-2019
referentiesterren
1 referentie
Thom Thom 10-04-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

API Koppeling naar Exact
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een API koppeling kan maken vanuit een programma dat Engelse XML files genereert van meubelorders die gemaakt worden middels een Italiaans teken- en orderprogramma en waarbij deze dan kunnen worden ingelezen in Exact, zodat we vanuit Exact de orderbevestiging en de factuur kunnen…
14 jun
Website Moderniseren (Kraamzorg)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mijn website zou kunnen moderniseren.    Ik heb al een website,maar wil graag dat die wat aangepast wordt. Wat andere foto's en wat vernieuwende teksten.    Het zal niet zoveel werk zijn,omdat het meeste erop ,moet blijven staan. Ik wil graag dat mijn pagina's…
6 jun
Lifecoach Website Bouwen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het bouwen van een lifecoach website.    Mijn vrouw is een lifecoach en wil een site gebouwd hebben.  Dat moet bestaan uit o.a. een presentatie pagina, blog, contactpagina, mogelijkheid tot online betalen. Het moet in het Engels, want ze leeft in Nederland, maar…
5 jun
Webdeveloper voor Bouwen van Restaurant Website
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een website developer die een website voor mijn restaurant/lounge kan maken.    Het moet luxe en professioneel tonen. Wie heeft op korte termijn tijd om de website voor mij te realiseren (zonder templates)?    Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
5 jun
Website Bouwen voor Recruitment Bedrijf (Spoed)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een website developer voor het bouwen/ontwerpen van een website voor recruitment bedrijf in de zorg.    Wel enige haast bij dus zoek iemand die direct beschikbaar is en aan de slag kan gaan.    Het moet een visueel aantrekkelijke website zijn maar ook een zakelijke en professionele…
3 jun
SFDC Implementatie
Beste freelancer,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen Salesforce in te richten en te gaan gebruiken.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
24 mei
Omzetten Website naar Andere Url
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het overzetten van de website naar een nieuwe domeinnaam.    (Oude alleen voor korte tijd laten omleiden en nieuwe website in benoemen)    Ik zie graag een reactie tegemoet.
22 mei