Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Webshop Natuurlijke Huidverzorgingsproducten Aanpassen

Opdracht ID: 44847

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 18-09-2020
Reacties: 10
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 24-09-2020
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer voor aanpassingen op onze webshop. Onder andere moeten de menubalken aangepast worden en er moeten filter opties komen. 

Over ons
Ik ben er klaar voor om de gevaren van reguliere cosmetica en de voordelen van ‘’groene’’ cosmetica met jullie te delen. Daarom ben ik het afgelopen jaar voor mezelf begonnen met dit concept. Een schoonheidssalon puur gericht op groene en ecologische cosmetica. Daarom is alle Cosmetica bij ons echt 100% natuurlijk. De natuur biedt zulke mooie krachtige planten, kruiden en bloemen, die echt iets voor je huid doet en zo ook gelijk goed voor het milieu. Wij staan voor groen en ecologisch maar ook zeker duurzaamheid telt mee in de hedendaagse maatschappij. Daarom moeten alle producten voldoen aan strenge criteria: alleen pure, hoogwaardige ingrediënten die echt iets voor je huid doen en vrij van onnodige en slechte stoffen zoals minerale olie, siliconen, synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen en andere schadelijke conserveringsmiddelen. Onze producten zijn zo schoon dat je het bijna kan eten, en natuurlijk ook dierenproef vrij. Want als wij pas 100% van overtuigd zijn dat een product echt puur is, nemen wij het op in ons assortiment.

Heb je interesse? Dan zie ik je bericht graag tegemoet.

Webshop developers die hebben gereageerd (10)

Lonneke
Lonneke
18-09-2020
18 referenties
Gemiddelde score
9.4
Hari
Hari
18-09-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Maurice
Maurice
18-09-2020
6 referenties
Gemiddelde score
9.3
Jonathan
Jonathan
18-09-2020
10 referenties
Gemiddelde score
10
Danny
Danny
18-09-2020
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Roel
Roel
19-09-2020
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Manolito
Manolito
19-09-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.8
Onno
Onno
19-09-2020
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Robin
Robin
20-09-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
21-09-2020
4 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Shopware Site Bouwen (Migratie van Magento 1)

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Wij draaien een Magento 1 en willen over naar Shopware. Zelf tijdgebrek dus zoeken iemand die dit samen mij mij wil oppakken op korte termijn. Wij horen graag van jullie.

Platform Bouwen voor Telefoondiensten

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij verschillende websites en een platform kan maken. Het gaat om het maken van een website waar klanten een afspraak kunnen maken voor een telefoon reparatie, andere is het verkoop van accessoires en groothandel in telefoononderdelen.  Ik hoor graag van jullie.

Afronden (Mobiele) Webshop in Wordpress

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons per direct kan helpen bij het afronden van onze webshop (www.livinspas.com). Deze shop staat al in grote delen goed, maar behoeft nog op een aantal punten verbeteringen, te beginnen met de mobiele shop. Dit deel heb ik al bijlage aan de opdracht toegevoegd. Mocht de samenwerking goed verlopen, dan zouden wij bij de andere punten ook graag door…

SDK Koppelen met Webshop

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een webshop voor de gezondheidszorg. Website expertise hebben we reeds. We zoeken een freelancer met expertise op gebied van: APIs, JavaScript web apps development, Safari op iOS en Chrome op Android, DataBases. Kortom de achterkant van de webshop. SDK voor specifieke applicatie is reeds in ons bezit. Interesse? Reageer…

Fatal Error op Webshop Oplossen

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Onze webshop geeft een fatal error (Uncaught error) aan. Wij zijn op zoek naar iemand die Nederlands spreekt en ons kan helpen om dit probleem op korte termijn op te lossen. Daarnaast blijft wordpress "hangen" wanneer je een pagina wilt bewerken. Het systeem is continue in een laad status. Het is de bedoeling dat de webshop weer zichtbaar is en klanten producten kunnen…

Wix Design Aanpassen

Geplaatst: 19 apr
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met een aanpassing van een Wix webshop. Het betreft hier aanpassingen op het gebied van categorieën. Ik hoor graag van jullie.

Hulp bij Webshop in Orde Maken

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers, Vanwege mijn drukte heb ik niet de tijd en ruimte mijn webshop in orde te maken. Ik weet echt niet waar ik moet beginnen, daarom ben ik op zoek naar een freelancer die mij kan helpen. Vanuit "PayPro" doe ik aan affiliate. Het gaat om verkopen van bestaande producten (andermans producten). Ik zoek een serieus en betrouwbaar iemand om mij hiermee te helpen. Mijn voorstel…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht