Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Webshop Bouwen met Inschrijving op Producten

Geplaatst op:
30 juli 2020 14:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
44360
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik wil graag een webshop zetten waarbij huis tuin en keuken artikelen worden aangeboden. Het betreft geen traditionele webshop maar de consument kan zich aanmelden voor een product en zodra er bijvoorbeeld 100 aanmeldingen zijn, dan wordt het product geleverd en de betaling gerealiseerd. Hierdoor kunnen de producten goedkoper ingekocht en verkocht worden.

Op de webshop moet een consument een account aanmaken en geeft een machtiging voor betaling zodra het product geleverd wordt. Als het product wordt geleverd (dit is soms na enkele dagen pas) dan ontvangt de klant automatisch een email. Graag willen wij daar ook een uitleg scherm bij hebben zodat de consument begrijpt hoe wij werken, en zou het fijn zijn als de klant ook suggesties kan indienen.

Wij zoeken een freelancer die dit concept voor ons kan bouwen. Bij voorkeur heb je hierin al ervaring of zelfs al een basis waarop je verder kan bouwen. Wij laten ons graag adviseren in het juiste platform en de keuzes die hiervoor technisch gemaakt moeten worden.

Kan jij ons helpen, dan zien wij je reacie met voorbeeldmateriaal graag tegemoet. 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Marina Marina 30-07-2020
referentiesterren
2 referenties
Jeroen Jeroen 30-07-2020
referentiesterren
3 referenties
Robin Robin 30-07-2020
Walther Walther 30-07-2020
Bjorn Bjorn 30-07-2020
referentiesterren
2 referenties
Jonathan Jonathan 30-07-2020
referentiesterren
3 referenties
danny danny 30-07-2020
referentiesterren
8 referenties
Maurice Maurice 30-07-2020
referentiesterren
4 referenties
Freek Freek 30-07-2020
Pedram Pedram 30-07-2020

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Koppeling en Inrichting Silva Soft
Beste freelancers,    Wij hebben een webshop waar wij professionele apparatuur voor de Horeca verkopen zoals koelingen. Deze webshop draait op Lightspeed.  We hebben nu een koppeling nodig van Silva Soft met Lightspeed en we zoeken iemand die Silva soft ook voor ons kan inrichten.    Kan jij ons helpen? Dan zien wij je…
13 aug
Professionele Website voor Personal Training
Beste freelancers,    Opdracht: Professionele website met 5 pagina's. Vertelt kort en bondig wie ik ben en wat ik doe.    - Ik heb een logo daarbij wil ik de juiste kleuren voor de website, mooie huisstijl.  - Recensies, blog van klanten, goede zoekmachine, wil makkelijk gevonden worden.  - Foto's, sfeerimpressie,…
11 aug
HTML 5 Game voor Online Conferentie
Beste freelancers,    Voor een online conferentie willen wij graag een kleine html game maken. Een game dat mensen tijdens de pauze kunnen spelen of waarmee zij met elkaar kunnen interacteren.    Onze inspiratie: donottouch.org    - Taal: HTML 5  - De game moet bestuurd kunnen worden met bijv de muis of het toetsenbord. …
11 aug
API Koppeling van Wix naar PostNL
Beste freelancers,    Ik heb momenteel een Wix website en zou hier graag een koppeling maken met PostNL. Is er hier iemand die een API van Wix naar PostNL voor mij kan bouwen? Dit lukt mij zelf namelijk niet.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
5 aug
Kleine Scraping Taak
Beste freelancers,    Wie heeft er ervaring met web scraping? Ik ben namelijk op zoek naar freelancer voor een enkele kleine web scraping taak!    Ben jij beschikbaar? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.
3 aug
Eenvoudige CRM Oplossing Maken
Beste freelancers,    Ik ben voor mijn onderneming op zoek naar een eenvoudige CRM oplossing die ik lokaal kan gebruiken (dus niet online of in de cloud).    Het gaat erom dat ik de informatie van mijn klanten kan registreren en daarbij wat informatie per klant kan invoeren. Ik zil hierbij een helder overzicht van mijn klanten creëren.…
30 jul