Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Webdeveloper Lightspeed Nieuwe Webshop Telefoon Accessoires

Opdracht ID: 49021

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 30-09-2021
Reacties: 8
Locatie: Veenendaal, Utrecht
Laatst gewijzigd: 22-10-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met de ontwikkeling onze vernieuwde webshop. Op onze webshop verkopen wij mobile phone accessoires bestaande uit meer dan 1000 verschillende producten voor de Nederlandse markt. Wij hebben hiervoor ook een fysieke winkel waar we ook reparaties voor mobiele telefoons aanbieden.

We zoeken een webdeveloper met kennis van Lightspeed, dit omdat onze huidige webshop hiermee is gemaakt en we hiervoor al een abonnement hebben. Een domeinnaam is ook al geregistreerd. Als de webshop live staat willen we zelf ook weer producten kunnen toevoegen/aanpassen.

Bij voorkeur een freelancer uit Veenendaal en omgeving voor regelmatig overleg bij ons op locatie.
We kijken uit naar jullie reacties!

Webshop developers die hebben gereageerd (8)

Daniyal
Daniyal
30-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
30-09-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
30-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jos
Jos
30-09-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Rik
Rik
30-09-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Sander
Sander
30-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Bjorn
Bjorn
30-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Danny
Danny
30-09-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Toon meer reacties

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Optimaliseren bestaande NL Webshop

Geplaatst: 1 jun
Beste freelancers, Wij zoeken een freelancer voor het optimaliseren van een bestaande nl webshop met als hoofdreden het bereik naar de NL klanten te vergroten. De webshop is ruim 4 jaar operationeel. De freelancer moet kennis van zaken in deze materie hebben (o.a. SEO - e.d.). De begindatum graag a.s.a.p. na onderlinge overeenkomst, de einddatum graag a.s.a.p. maar de tijd die nodig…

WooCommerce Shop up to Date Houden

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een WooCommerce website verder kan inrichten en eventueel wekelijks alles up to date kan houden en aanpassingen kan doen. Soms op locatie (vooral in het begin). Budget: max. 50 euro per uur. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Webshop Uitbouwen naar een Marktplaats

Geplaatst: 27 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een bestaande WooCommerce webshop kan uitbouwen naar een marktplaats d.m.v. een plug in. Verder moet er eventueel een nieuw pagina worden toegevoegd aan de website en de plug in verder customizen. Budget: maximaal 500 euro. Bij interesse hoor ik graag van je.

Dropshipping Website WordPress of Shopify

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Dropshipping website, Shopify of WordPress. Er moet een koppeling worden gemaakt met de leverancier om de orders direct door te plaatsen. Ik zoek dus iemand met ook technische kennis om dit te realiseren. Het gaat in dit geval om Nederlandse leveranciers. Interesse? Reageer direct!

Website met Reserveringssysteem Ontwikkelen

Geplaatst: 21 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een website met reserveringssysteem voor werkzaamheden. Voor een eenmanszaak welke voornamelijk werkzaamheden verricht in nieuwbouwwoningen (kabels trekken) ben ik op zoek naar iemand die een website voor mij kan maken. Er moeten producten kunnen worden geselecteerd door de gebruiker en vervolgens moet een afspraak kunnen worden…

Webshop Designer Gezocht voor Ecommerce

Geplaatst: 9 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer of partij die ervaren is in het bouwen van een goede professionele shopify webshops en die ook (bewezen) verstand heeft van UX design. Onze bestaande webshop, gespecialiseerd in bureaustoelen is gericht op ons totale assortiment. We gaan van koers wijzigen en ons alleen nog maar specialiseren in de bureaustoelen. We hebben een brandbook beschikbaar.…

Upgraden Webshop Woocommerce

Geplaatst: 27-12-2022
Beste freelancers, Ik heb een webshop en die wil ik finetunen maar heb net niet genoeg kennis hoe dit te doen. Ik zoek iemand die daarmee wil helpen. De webshop is gemaakt in WooCommerce. Ik wil zelf het beheer houden uiteindelijk en wil geen compleet nieuwe webshop. Daarvoor heb ik al teveel tijd geïnvesteerd en wil eigenlijk gewoon finetunen.  Budget moeten we even bespreken afhankelijk…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht