Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Web Tekstschrijver voor Complex ICT Bedrijf

Opdracht ID: 51923

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 04-11-2022
Reacties: 3
Locatie: Nieuwegein, Utrecht
Laatst gewijzigd: 20-11-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek voor een complexe internet start-up een ICT georiënteerde website tekstschrijver die Engelstalige teksten kan schrijven en kan helpen de website vorm te geven. Doel is eerst een MVP website te ontwikkelen en daarna met deze opdrachtnemer steeds verder uit te breiden.

De start-up heeft door de complexiteit van hun propositie problemen 'duidelijk uit te leggen' wat ze precies doen. Ook is hun oplossing, een "data sharing ecosysteem" dual sided, wat het nog complexer maakt. Naast de dual sides zijn er nog extra 'persona's' die de CEO ook wil nemen in zijn propositie.

De start-up zit in de hoek van ondernemingen als meeco.me, QIY, mydex.org en Solidproject.org. Als de opdrachtnemer die pagina's en die proposities beetje kan doorgronden, zou er een match kunnen zijn. De opdrachtgever is de CEO/Founder van de onderneming, die buitengewoon druk is. En het liefst dit zoveel als mogelijk buiten kantoortijden doet, zodat hij overdag zijn software kan bouwen.

PvA
- Agile Way of Working met User Stories & Estiamate / per story (in Trello of Jira);
- Kennismaking en nadere opdracht verkenning;
- Demo van de oplossing;
- bestudering bestaande documenten, pitch decks etc.;
- Q&A;
- schrijven website teksten / afstemming met de website bouwpartij.

Overige
- Website is MVP, dus we praten over maar 3 a 4 pages (bestaande website teksten kunnen deels worden hergebruikt?);
- Beste prijs/kwaliteitsverhouding;
- Opleveringen teksten: liefst binnen 1 maand;
- Aantoonbare aanvaring met schrijven website teksten voor de meer complexere ICT bedrijven, portals, ecosystemen, platformen. Graag de URL's aanleveren, zodat de start-up deze kan inzien ter referentie.;
- Start opdracht in overleg, hoe eerder hoe beter;
- 1 x mogelijk live ontmoeten in Utrecht Zuid, daarna primair online (ZOOM). Of op verzoek f2f.

Ik hoor graag van jullie.
 

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (3)

Isabelle
Isabelle
04-11-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marrit
Marrit
14-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Judith
Judith
16-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance tekstschrijver opdrachten

Tekstschrijver gezocht! Werk flexibel inzetbaar

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je marktconform. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Content specialist (tekst schrijver)

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancer We zijn op zoek naar iemand die de teksten voor op websites die we ontwikkelen kan schrijven. Onze huidige contentspecialist is gestopt en in vaste dienst gegaan ;-( De eerste opdracht zou gaan om een vraag en aanbod website/app. Het gaat om de content(tekst) voor op de website. Bij een prettige samenwerking, kan het gaan om meerdere opdrachten. Sta jij hiervoor open? Alvast bedankt.…

Interieur tekst schrijver gezocht

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ben op spoed naar iemand die ervaring heeft om teksten te schrijven in de meubelbranche, die dus ervaring heeft met stoffen, vormen, aankleding, eigenlijk dus een interieur tekst schrijver, vooral gericht op slaapkamers en op het gebied van boxsprings.

Blog/case copywriter

Geplaatst: 6 jan
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar iemand die elke maand een case of blog kan schrijven voor op onze website. De case kan gaan over een campagne of project die we recent hebben gedraaid, of over een interessant onderwerp waar wij bepaalde learnings of insights van hebben. Wat zijn precies je taken: 1. Je voert elke maand een kort interview met iemand die verstand heeft van de case of blog-onderwerp.…

SEO teksten schrijven voor reiswebsite (zonbestemming)

Geplaatst: 13-12-2023
Beste freelancers, Voor een reiswebsite over een zonbestemming, zoek ik een SEO tekstschrijver. Het gaat om ongeveer 70 pagina's met in totaal zo'n 35.000 woorden. Onderzoek naar de inhoud voor de teksten kan via Wikipedia, andere websites die erover geschreven hebben en ChatGPT. De teksten mogen niet worden overgenomen van ChatGPT en moeten volledig zelf geschreven zijn. Budget: €2500…

Website laten vertalen

Geplaatst: 07-10-2023
Website laten vertalen van het Nederlands, naar Engels en Duits. - Ervaren freelancer gezocht, starten aub zo spoedig mogelijk. (oktober 2023) - Deadline voor 1 november 2023 klaar.  - De opdracht mag op afstand uitgevoerd worden.   

Website Vertalen Engels naar Nederlands

Geplaatst: 20-09-2023
Beste vertalers, Wij zoeken een vertaler Engels-Nederlands om 13 websitepagina's te vertalen. Het gaat om onze website in IT and cyberveiligheid. Het aantal woorden per pagina is verschillend. Er zijn ongeveer 500 woorden per pagina. Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast bedankt!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht