Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Web Tekstschrijver voor Complex ICT Bedrijf

Opdracht ID: 51923

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 04-11-2022
Reacties: 3
Locatie: Nieuwegein, Utrecht
Laatst gewijzigd: 20-11-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek voor een complexe internet start-up een ICT georiënteerde website tekstschrijver die Engelstalige teksten kan schrijven en kan helpen de website vorm te geven. Doel is eerst een MVP website te ontwikkelen en daarna met deze opdrachtnemer steeds verder uit te breiden.

De start-up heeft door de complexiteit van hun propositie problemen 'duidelijk uit te leggen' wat ze precies doen. Ook is hun oplossing, een "data sharing ecosysteem" dual sided, wat het nog complexer maakt. Naast de dual sides zijn er nog extra 'persona's' die de CEO ook wil nemen in zijn propositie.

De start-up zit in de hoek van ondernemingen als meeco.me, QIY, mydex.org en Solidproject.org. Als de opdrachtnemer die pagina's en die proposities beetje kan doorgronden, zou er een match kunnen zijn. De opdrachtgever is de CEO/Founder van de onderneming, die buitengewoon druk is. En het liefst dit zoveel als mogelijk buiten kantoortijden doet, zodat hij overdag zijn software kan bouwen.

PvA
- Agile Way of Working met User Stories & Estiamate / per story (in Trello of Jira);
- Kennismaking en nadere opdracht verkenning;
- Demo van de oplossing;
- bestudering bestaande documenten, pitch decks etc.;
- Q&A;
- schrijven website teksten / afstemming met de website bouwpartij.

Overige
- Website is MVP, dus we praten over maar 3 a 4 pages (bestaande website teksten kunnen deels worden hergebruikt?);
- Beste prijs/kwaliteitsverhouding;
- Opleveringen teksten: liefst binnen 1 maand;
- Aantoonbare aanvaring met schrijven website teksten voor de meer complexere ICT bedrijven, portals, ecosystemen, platformen. Graag de URL's aanleveren, zodat de start-up deze kan inzien ter referentie.;
- Start opdracht in overleg, hoe eerder hoe beter;
- 1 x mogelijk live ontmoeten in Utrecht Zuid, daarna primair online (ZOOM). Of op verzoek f2f.

Ik hoor graag van jullie.
 

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (3)

Isabelle
Isabelle
04-11-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marrit
Marrit
14-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Judith
Judith
16-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance tekstschrijver opdrachten

Tekstschrijver website

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een tekst schrijver voor mijn website. Dit kan in grote lijnen een vertaling zijn van een andere website (vanuit de fabrikant). Dus wanneer jij een Engelstalige website kan vertalen in het Nederlands, ben je ook van harte welkom.  

Schrijver inspirerende SEO teksten

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Voor mijn webshop in beddengoed waar kennis en persoonlijk advies kernwaardes zijn, ben ik op zoek naar iemand die inspirerende SEO teksten schrijft. Hierbij is het wel belangrijk dat de tekst ook echt aansluit bij waar mensen naar op zoek zijn. Een producttekst moet alle belangrijke informatie bevatten welke de gebruiker wil weten over het product. Het is daarbij goed om telkens…

Native Engelish Webtext schrijver gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een native english copywriter die een tekst die ik heb geschreven voor op een (binnenkort te lanceren) website. de website gaat over persoonlijke ontwikkeling en wellzijns-management. de tekst moet van het Engels naar beter Engels worden geschreven. En niet alleen goed Engels, de tekst moet ook zodanig worden opgeschreven dat het fijn leest en dat de mensen op…

Freelance Copywriter voor Product Beschrijvingen

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een copywriter die voor mijn website de producten beschrijving kan schrijven en om de site er beter uit te laten zien door meer informatie te geven op te homepage. Ik hoor graag van jullie.

Copywriter voor Herschrijven van Webpagina

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance copywriter voor het herschrijven van de webpagina. De tekst op de pagina kan duidelijker en de opbouw kan verbeterd worden. Over ons Wij zijn een online marketing bureau voor de overheid. Wij hebben honderden projecten uitgevoerd voor tientallen gemeenten, non-profit organisaties en overheden. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

(SEO) Tekstschrijver Gezocht

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Ik ben op korte termijn op zoek naar een SEO tekstschrijver. De opdracht betreft: 1) het schrijven van teksten (van minimaal 500 woorden) 2) voor 5 verschillende websites/klanten 3) je krijgt de SEO keywords waar je moet letten van ons door Ik maak graag een prijsafspraak o.b.v. een fixed prijs per tekst/pagina.

Tekst Correctie Website

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe website zou ik graag de teksten willen laten controleren op spelling en zinsopbouw. Bij interesse kan ik een link doorsturen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht