Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vormgeving Boek (DTP)

Geplaatst op:
15 maart 2019 17:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
DTP
Opdracht ID:
38457
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

We zijn op zoek naar een vormgever die ervaring heeft met het opzetten van whitepapers / materiaal met infographics.

Onze organisatie wil een boek opstellen wat onze opdrachtgevers meer inzicht geeft in onze visie op taalonderwijs. Het boek gaat in op onderwerpen zoals: online leren en interculturele verschillen in het onderwijs.

Eindproduct: een vierkant boekje waarschijnlijk zo rond de 20 x 20 cm (lengte circa 40 pagina's).
Lengte bronbestand: het bronbestand met kopij (lettertype 11) op A4 komt zo rond de 25 pagina's / circa 8000-10.000 woorden. De kopij is op dit moment vrijwel definitief.

We zijn geïnteresseerd in het toevoegen van illustraties (waarschijnlijk circa 15 - 20 illustraties in de vorm van infographics).

We ontvangen graag voorbeelden uit je portfolio die hierbij aansluiten. Een globale inschatting van de kosten en een mogelijk tijdspad is ook welkom.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Bjorg Bjorg 15-03-2019
referentiesterren
5 referenties
Angela Angela 15-03-2019
referentiesterren
2 referenties
Hella Hella 18-03-2019
referentiesterren
5 referenties
Robert Robert 15-03-2019
referentiesterren
19 referenties
Merijn Merijn 15-03-2019
Andrea Andrea 15-03-2019
referentiesterren
4 referenties
Stefan Stefan 15-03-2019
referentiesterren
2 referenties
Jedidjah Jedidjah 16-03-2019
Charlotte Charlotte 18-03-2019
Dylan Dylan 19-03-2019
referentiesterren
4 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Drukwerk Bestand Magazine Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mijn InDesign bestand in het profiel: magazinesAds 1v4 kan opslaan.    Ik heb eventueel het zip bestand met dit profiel, maar heb zelf het InstandPDF bestand niet om dit te kunnen gebruiken.    Liefst vandaag anders morgen vanwege een deadline. Wie kan mij helpen?
8 aug
Eenvoudige Bedrijfsflyer Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die flyers kan maken voor mijn bedrijf. Het gaat alleen om het ontwerp (voor-en achterkant. Logo heb ik al moet alleen nog op de flyer incl tekst. Ik heb een beperkt budget beschikbaar.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
6 aug
Hulp bij Maken van Glossy voor Bruiloft
Beste freelancers,    Ik ben een glossy aan het maken online voor mijn dochter, heb alle info paraat maar zoek iemand die het geheel mooi kan afmaken. Wie zou mij hierbij kunnen helpen en wat zijn de kosten?    Ik zie bij interesse graag een reactie tegemoet.
18 jul
DTPer Gezocht Per Direct (4 weken, Amstelveen)
Beste freelancers,    Per direct - Op zoek naar een DTPer voor opmaakwerk.  Full-time voor 4-5 weken voor max 40 euro per uur.    Werken op locatie in Amstelveen/Aalsmeer.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
3 jul
Ontwerp Banner (Spoed Vandaag Gereed)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er.    Wij hebben een print ready bestand nodig met daarop ons logo, een slogan en 1 regel text welke wij als groot formaat banner willen laten drukken, moet wel vandaag klaar zijn!    Dus alleen reageren als dat haalbaar is aub.  Budget is in overleg …
21 jun
DTP Werkzaamheden (Haarlem)
Beste Freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor DTP werkzaamheden, dit betreft op locatie in Haarlem en als dat echt niet lukt dan kan het eventueel via mail of ik kan verplaatsen naar jouw locatie.    Voor nu betreft het werkzaamheden voor ongeveer 1 uur. Dit gaat vooral om kip/plakwerk/lijnen trekken/tekst. Maar…
18 jun
Opmaak Brochure (20 Paginas)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er voor het opmaken van een brochure/boekje van 20 pagina's.    Het betreft een eenmalige opdracht.    Het design is er al in PowerPoint, het gaat alleen om het opmaken en druk klaar maken voor een vouw/niet boekje.    Wij zien graag een reactie…
12 jun