Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Overige Tekst & Vertaling
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Voorlees/prentenboek ter ere van een overleden kindje

Opdracht ID: 52922

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 17 apr
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 2 mei
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers, 

Afgelopen februari ben ik trotse mama geworden van ons zoontje. Helaas door onverwachte complicaties tijdens de bevalling hebben we op dezelfde dag afscheid moeten nemen van onze kern gezonde bink. Het verdriet en de leegte is intens en ik ben erg zoekende om hem in ons leven te houden, maar niet alleen in die van ons maar ook van vrienden/vriendinnen/familie & daar de kinderen van.

Hierom wil ik een kort prenten/voorleesboek schrijven. Ik heb het zelf geprobeerd maar ik ben geen schrijfster en ik wil natuurlijk wel dat de kinderen aan wie het wordt voorgelezen, het ook een pakkend boek vinden.

Onderwerpen mogen zijn:
Het mag gaan over een jongetje, het was een flinke kerel toen hij werd geboren (53 cm en bijna 4 kilo). Het zou een echte avonturier zijn geworden, wij (zijn ouders) reizen graag in ons eigen camperbusje en daar zou hij mee mee moeten. Bergen beklimmen, diep zee duiken, surfen, mountainbiken, voetballen. Zijn vader kanoot graag, zijn moeder is fotograaf. Ik zou het leuk vinden als de kinderen door het boek worden gestimuleerd om iets te doen voor ons mannetje, zwaaien naar de mooiste ster bijvoorbeeld, om ervoor te zorgen dat hij niet alleen is.

Qua budget weet ik echt niet waar ik aan moet denken, ik hoop dat iemand het een leuke/waardevolle opdracht vindt. Het zou voor mij heel veel betekenen. Uiteraard wil ik hiervoor betalen maar ik heb er geen idee van wat een realistische prijs is.

Freelance tekstschrijvers die hebben gereageerd (4)

Cor
Cor
18-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Mirjam
Mirjam
18-04-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Bastiaan
Bastiaan
18-04-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jessica
Jessica
02-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance schrijfopdrachten

Vertaler van een Engelstalige brochure en website

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een Engelstalig brochure kan vertalen in het Nederlands. Daarnaast zoek ik ook iemand die van een Engelstalige website om te zetten naar een Nederlandstalige website. Deadline: ZSM

Educatief en technisch Schrijver

Geplaatst: 30 mei
Wij ontwikkelen leeroplossingen die naadloos aansluiten op de praktijksituatie van de cursisten van onze klanten. De praktische medewerker. Onze projectmanagers maken ontwerpen voor met name e-learning modules. In deze ontwerpen staat precies wat iemand moet leren en welke informatie daarvoor aan bod moet komen. Wij schrijven doorgaans op B1 niveau. Schrijven educatieve teksten maar ook scripts voor…

Coderen 5 interviews binnen 2 dagen

Geplaatst: 11 mei
Beste freelancers, Ik heb 5 interviews woordelijk getranscribeerd en wil deze laten coderen binnen 2 dagen. Mijn budget hiervoor is 250,- Is er iemand die dit voor mij kan doen?

Tekstschrijver/marketeer gezocht

Geplaatst: 17 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor Social media en dan voornamelijk voor het schrijven van korte teksten  

Redigeren Engelse tekst

Geplaatst: 6 apr
Ik heb een boek geschreven. Inmiddels heb ik het vertaald in Engels. Het bevat 27.276 woorden op 162 A5-pagina’s met veel lege pagina's en regels. Om de Engelse vertaling uit te geven moet ik eerst zeker weten dat de tekst foutloos is. Het gaat dus niet om mijn schrijfstijl te wijzigen, maar slechts om eventuele grammaticale fouten te corrigeren. Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte…

Recording and Transcription

Geplaatst: 11 apr
Good day, This is Ajai from A5 Infotech Private Limited in India. We are looking for native people for Finnish, Dutch (Netherland native), Danish, Swedish, Norwegian for our ongoing voice recording and transcription project. Recording tool: Zoom app Type of recording: Conversation recording Workload: 250 hours per language  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht