Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Videograaf gezocht voor de Roggebotstaete Trail

Opdracht ID: 53170

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 06-06-2023
Reacties: 6
Locatie: Landgoed Roggebotstaete te Dronten, Flevoland
Laatst gewijzigd: 07-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We werken aan een unieke wandelroute voor Landgoed Roggebotstaete in Dronten, en we hebben jouw videotalent nodig om de bezoekers mee te nemen op een boeiende visuele reis door de geschiedenis en natuur van dit bijzondere natuurgebied.

Omdat we subsidie hebben gekregen voor dit project zoek ik een videograaf die binnen 2 dagen (de deadline voor de aanvullende vragen bij gunning subsidieaanvraag) een passende offerte voor ons op kan stellen.

**Project Overzicht**
Dit project richt zich op het ontwikkelen van aantrekkelijke, educatieve en duurzame wandelpaden op Landgoed Roggebotstaete. Het doel is om de bezoekers van Flevoland een unieke natuurbeleving te bieden die hen verbindt met de rijke biodiversiteit, de schoonheid en het unieke verhaal van Flevoland.

Je zult verantwoordelijk zijn voor het maken van drie boeiende video's die op belangrijke punten langs de trail zullen worden getoond. Deze video's zullen bijdragen aan het vergroten van het toerisme in Flevoland en het stimuleren van lokale bestedingen.

**Taken**
1. Maak vijf video's van hoge kwaliteit (tussen 2 en 5 minuten) die drie unieke kenmerken van Landgoed Roggebotstaete en de wandelroute belichten (te weten: de wandelroute zelf, het voedselbos, de regeneratieve tuinderij , ** en de bijentuin). Deze video's zullen worden gekoppeld aan QR-codes op bepaalde punten langs de trail.
2. Zorg ervoor dat elke video de bezoekers iets unieks leert over de plek waar ze staan en hoe die past in de bredere context van het landgoed en Flevoland.
3. Werk het achtergrondverhaal van Landgoed Roggebotstaete, ** en het verhaal van Flevoland in de video's. Zorg voor een goede balans tussen deze drie aspecten.
4. Lever de video's op tijd aan voor integratie in het webdesign.

**Gewenste Stijl**
We willen video's die informatief, maar ook boeiend en inspirerend zijn. De kijker moet zich verbonden voelen met de omgeving en zich bewust zijn van de rijke geschiedenis en het unieke karakter van het landgoed en Flevoland.

**Content Vereisten**
- Elke video moet tussen de 2 en 5 minuten lang zijn.
- De video's moeten informatief, maar ook boeiend en toegankelijk zijn. Houd in gedachten dat de bezoekers een breed scala aan leeftijden en achtergronden kunnen hebben.
- Zorg ervoor dat elke video een duidelijk verband legt met de fysieke locatie waar de bezoeker zich bevindt.

We komen graag in contact voor referentiemateriaal.
 

Videografen die hebben gereageerd (6)

Daniël
Daniël
06-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Timo
Timo
06-06-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Robin
Robin
06-06-2023
6 referenties
Gemiddelde score
10
Freddy
Freddy
06-06-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Niels
Niels
06-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Robert
Robert
07-06-2023
5 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance video en filmopdrachten

Camera man/vrouw voor het maken van YouTube commercials

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken hulp bij het maken van kleine commercials voor bijv. YouTube. Het is voor een klusplatform waarbij consumenten een klus plaatsen waar klusbedrijven op kunnen reageren. We hebben enkele leuke ideetjes... Maar nu nog een cameraman/vrouw en iemand die dit mooi monteert. Samen mooie kleine commercials maken... Denk gerust mee, alles is welkom...  

Tiktok filmpje maken

Geplaatst: 15 mei
Hi, ik ben voor morgenmiddag om 16 uur op zoek naar iemand die een tiktok filmpje voor mij kan maken? Het is op een school evenement in Den Haag. Het is bedoeld als promotie filmpje en beleving wat we doen. Mag opgenomen worden met bijvoorbeeld een nieuwe versie Iphone. Wie heeft hier ervaring mee en kan morgenmiddag? Alvast bedankt.  

Videograaf newbornshoot

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor een newborn shoot in Amsterdam op zaterdag 25 mei aanstaande.

Videograaf gezocht

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een videograaf die eventueel ook foto's maakt. Budget is 100-max 300. Het is voor een verjaardagsfeestje op 3 mei 2024 in hoofddorp.  

Foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots.

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Opzoek naar een foto/videograaf voor het maken van product/sfeer foto's. Daarnaast video beelden van de producten/sfeer. Foto/video worden gebruikt voor de webshop en social media. Het gaat om een jong Cosmetics merk voor vrouwen met een droge en gevoelige huid.  Opzoek naar iemand met ervaring in cosmetica shoots. Mvg Jim 

Videograaf bruiloft

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor onze trouwceremonie in Ewijk op 27 september 2024. We hebben een fotograaf voor de hele dag, maar zouden specifiek de ceremonie en de borrel daarna ook op video willen vastleggen. Duur: 2/3 uur Budget: 500 euro Resultaat: een kort filmpje/clip van enkele minuten  

Foto/video voor een cosmetica vrouwen lijn.

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Gezocht foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots. Video: uitleg/gebruik video van 3 producten voor op de webshop/socials. (eventuele optie, interview video) Foto: Gebruik beelden en sfeer beelden voor op de webshop/socails Ik hoor graag of ik hier mee geholpen kan worden! Mvg Jim
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht