Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Videograaf gezocht voor de Roggebotstaete Trail

Opdracht ID: 53170

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 6 jun
Reacties: 6
Locatie: Landgoed Roggebotstaete te Dronten, Flevoland
Laatst gewijzigd: 7 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We werken aan een unieke wandelroute voor Landgoed Roggebotstaete in Dronten, en we hebben jouw videotalent nodig om de bezoekers mee te nemen op een boeiende visuele reis door de geschiedenis en natuur van dit bijzondere natuurgebied.

Omdat we subsidie hebben gekregen voor dit project zoek ik een videograaf die binnen 2 dagen (de deadline voor de aanvullende vragen bij gunning subsidieaanvraag) een passende offerte voor ons op kan stellen.

**Project Overzicht**
Dit project richt zich op het ontwikkelen van aantrekkelijke, educatieve en duurzame wandelpaden op Landgoed Roggebotstaete. Het doel is om de bezoekers van Flevoland een unieke natuurbeleving te bieden die hen verbindt met de rijke biodiversiteit, de schoonheid en het unieke verhaal van Flevoland.

Je zult verantwoordelijk zijn voor het maken van drie boeiende video's die op belangrijke punten langs de trail zullen worden getoond. Deze video's zullen bijdragen aan het vergroten van het toerisme in Flevoland en het stimuleren van lokale bestedingen.

**Taken**
1. Maak vijf video's van hoge kwaliteit (tussen 2 en 5 minuten) die drie unieke kenmerken van Landgoed Roggebotstaete en de wandelroute belichten (te weten: de wandelroute zelf, het voedselbos, de regeneratieve tuinderij , ** en de bijentuin). Deze video's zullen worden gekoppeld aan QR-codes op bepaalde punten langs de trail.
2. Zorg ervoor dat elke video de bezoekers iets unieks leert over de plek waar ze staan en hoe die past in de bredere context van het landgoed en Flevoland.
3. Werk het achtergrondverhaal van Landgoed Roggebotstaete, ** en het verhaal van Flevoland in de video's. Zorg voor een goede balans tussen deze drie aspecten.
4. Lever de video's op tijd aan voor integratie in het webdesign.

**Gewenste Stijl**
We willen video's die informatief, maar ook boeiend en inspirerend zijn. De kijker moet zich verbonden voelen met de omgeving en zich bewust zijn van de rijke geschiedenis en het unieke karakter van het landgoed en Flevoland.

**Content Vereisten**
- Elke video moet tussen de 2 en 5 minuten lang zijn.
- De video's moeten informatief, maar ook boeiend en toegankelijk zijn. Houd in gedachten dat de bezoekers een breed scala aan leeftijden en achtergronden kunnen hebben.
- Zorg ervoor dat elke video een duidelijk verband legt met de fysieke locatie waar de bezoeker zich bevindt.

We komen graag in contact voor referentiemateriaal.
 

Videografen die hebben gereageerd (6)

Daniël
Daniël
06-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Timo
Timo
06-06-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Robin
Robin
06-06-2023
6 referenties
Gemiddelde score
10
Freddy
Freddy
06-06-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Niels
Niels
06-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Robert
Robert
07-06-2023
5 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance video en filmopdrachten

Amsterdam local documentary crew - camera, sound, grip

Geplaatst: 12 sep
Hi, Amsterdam local documentary crew needed, shooting 1-5 October around Amsterdam. Camera operator, sound recordist and general grip/swing required. Freelancers with own kit ideal. Daily fee to be negotiated. Working title *** 40min documentary about pioneering LGBT+ activist Bob . Please contact us as soon as possible if available and interested. Local or near to Amsterdam based freelancers…

Content fotograaf

Geplaatst: 30 aug
Vraagstuk content generatie We zoeken op korte termijn een fotograaf met ‘’journalistieke’’ kwaliteiten die mensen voor 1 tot 2 dagen per kwartaal voor de camera krijgt en zo af en toe hun verhaal op papier zet. Wij zijn een scale-up organisatie die zich elke dag inzet om gemotiveerde zij-instromers te koppelen aan een omscholingstraject en werkgever in de techniek. Met als…

Kort Filmpje editen van iPhone beelden

Geplaatst: 2 sep
Ha freelancers, ik zoek een integer iemand die van hele kwetsbare videobeelden van mijn iPhone van mijn 2 baby’s die op de intensive care hebben gelegen ivm vroeggeboorte, tezamen met de beelden die daarna zijn gemaakt tot ze 1 jaar oud zijn, één filmpje kan maken (met geluid op de achtergrond). Ik kan de filmpjes via whatsapp versturen en dan al inknippen naar relevante stukjes…

Product videograaf

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancers, Op zoek naar een professionele videograaf met hoogwaardige apparatuur om duidelijke productvideo's van onze koelkasten te maken met prachtige belichting.  

Gezocht: videobewerking voor- + aftiteling

Geplaatst: 16 aug
Beste freelancers, Als Haagse muzikant maak ik af en toe videoclips, redelijk eenvoudig en zelf geëdit. Nu heb ik geen beschikking over een tool die de voor- en aftiteling laat 'meebewegen' met bepaalde 'voorwerpen'. Ik had laatst van iemand begrepen dat dat 'motion tracking' heet. Ik ben dus op zoek naar een freelancer/bedrijf die dit zou kunnen bewerkstelligen. Liefst…

Foto/videograaf event

Geplaatst: 9 aug
Beste freelancers, Foto/videograaf gezocht voor een launchparty van een nieuw merk. Foto en video van het event. Met een aftermovie. Event duur 2 uur. Graag een totaal prijs inclusief edit etc. Mvg Jim Visscher  

Film Student/Intern Wanted for Investigative Documentary! 

Geplaatst: 8 aug
Film Student/Intern Wanted for Investigative Documentary!  Are you a passionate film student or aspiring filmmaker looking to gain hands-on experience in documentary production? I need your help. About the Project: -  This documentary will capture authentic stories in a run-and-gun, investigative style around the world. -  We're searching for an all-around camera assistant/second…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht