Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vakantie resort app ontwikkeling

Opdracht ID: 53562

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 12 aug
Reacties: 7
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 15 aug
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste,

Wij zoeken een freelancer die een gebruikersvriendelijke mobiele app voor ons vakantie resort in Frankrijk kan ontwikkelen, waarmee gasten eenvoudig reserveringen kunnen boeken en contact kunnen opnemen met ons team.

Kenmerken en Functionaliteiten:
Reserveringsfunctionaliteit: Gasten moeten in staat zijn om beschikbare kamers te bekijken op basis van hun reisdata.De app moet een eenvoudige en intuïtieve interface bieden om kamers te selecteren en reserveringen te maken.Geef gedetailleerde informatie weer over elke kamer, inclusief afbeeldingen, voorzieningen en prijzen. Zorg voor een soepele boekingservaring met duidelijke betalingsmogelijkheden en bevestigingsberichten.

Contactfunctionaliteit: Voeg een "Neem contact op" sectie toe waar gasten vragen kunnen stellen, verzoeken kunnen indienen of hulp kunnen vragen. Implementeer pushmeldingen om gasten op de hoogte te houden van reserveringsupdates en andere relevante informatie. Integreer een chatoptie voor directe communicatie met ons ondersteuningsteam.

Gebruikersvriendelijke Interface: Ontwerp een intuïtieve, overzichtelijke en aantrekkelijke gebruikersinterface. Maak gebruik van visuele elementen zoals afbeeldingen en kaarten om de resortfaciliteiten en omgeving te tonen. Zorg voor een vloeiende navigatie tussen verschillende secties van de app.

Account en Profiel: Implementeer een gebruikersaccountsysteem waarmee gasten hun reserveringsgeschiedenis kunnen bekijken en beheren. Bied de mogelijkheid om profielinformatie bij te werken en voorkeuren op te geven voor een gepersonaliseerde ervaring.Taalondersteuning:Ondersteun meerdere talen, waaronder Engels en Frans, om een breder publiek te bereiken.

Beveiliging en Privacy: Zorg voor een veilige gegevensopslag en verwerking van betalingen. Implementeer beveiligingsmaatregelen om de privacy van gebruikersgegevens te waarborgen.

Deadline: De app moet operationeel zijn voor het komende vakantieseizoen in Frankrijk.Budget: We hebben een budget beschikbaar voor ontwikkeling, tests en eventuele aanpassingen. Neem contact met ons op voor verdere besprekingen en om een gedetailleerd plan voor de app-ontwikkeling op te stellen.

Freelance app developers die hebben gereageerd (7)

Bryan
Bryan
14-08-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Minaxi
Minaxi
12-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Basel
Basel
12-08-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Roy
Roy
13-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
8.5
Jeroen
Jeroen
14-08-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Wiebe
Wiebe
14-08-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
14-08-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Toon meer reacties

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Ontwikkelen app - inschrijven bezoekers

Geplaatst: 18 sep
Goedemiddag, Wij willen graag een app voor ons bedrijf, waarop bezoekers zich kunnen inschrijven ( op een tablet ) Gaat om een app met: - Onze bedrijfsnaam / logo als achtergrond. - Inschrijving: o Bedrijfsnaam; o Naam persoon; o Aankomst; o Vertrek; o Handtekening - Registratie wordt opgeslagen in Excel bestand wat achter de schermen op onze server draait. Wij zien graag mogelijkheid hiervoor tegemoet.…

Native app ontwikkelen

Geplaatst: 9 jun
Beste freelancers, Wij zoeken een freelancer die een Native app kan ontwikkelen, beschikbaar in appstore en playstore. Gekoppeld aan onze WordPress site. De app moet functioneren als een front end aanleverformulier voor wordpress berichten, als concept. Ontwerp kan aangeleverd worden, met de impressie en ontwerp van een chatbot gesprek. De velden komen overeen met de wordpress bericht velden.

App ontwikkelen structure 3d scanner

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers, Wij willen graag een eigen ios app laten ontwikkelen om met de structure scanner 3d te kunnen scannen ( https://structure.io/ ) de 3d scans moeten geüpload kunnen worden in een online omgeving en moeten werken door middel van een klant login, klant krijgt een abonnent waarin de aantal scans worden bijgehouden. Verder moet de app de mogelijkheid hebben om pdf in te kunnen vullen…

Laravel developer

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Voor het verder ontwikkelen van ons e-commerce platform zijn op zoek naar een Laravel developer met het liefste ervaring met Bagisto/Snelstart etc; Het mooiste zou zijn als je bij ons op kantoor zit in Breda voor een periode van 1-2 maand. Tarief in overleg.

App bouwer voor verbinding via bluethooth.

Geplaatst: 20 apr
Beste freelancers,  Wij willen een app laten maken die verbinding maakt met het bluetooth device product die wij speciaal hebben laten maken en daar aan informatie koppelt die wij hebben verzameld. Alle informatie koppeling hebben wij al gereed liggen, het hoeft alleen in een app gezet te worden. benodigdheden: - bluetooth verbinding naar de app, ( het device geeft al een verbinding af via (Write…

Een web-app ontwikkelen

Geplaatst: 30 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een app-ontwikkelaar die een web-app voor mij kan ontwikkelen.  De ontwikkelaar moet de app kunnen bouwen met NextJs & MongoDB Geef me graag je totale prijs. Laat me weten wat de volgende onderdelen kosten: - Database: MongoDB, mongodb.com - Deployment op een VPS-server. Anders dan Amazon. - Inlogfunctionaliteit: e-mail, Google, Facebook - Zoek- en filterfunctie…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht