Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vakantie resort app ontwikkeling

Opdracht ID: 53562

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 12-08-2023
Reacties: 7
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 15-08-2023
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste,

Wij zoeken een freelancer die een gebruikersvriendelijke mobiele app voor ons vakantie resort in Frankrijk kan ontwikkelen, waarmee gasten eenvoudig reserveringen kunnen boeken en contact kunnen opnemen met ons team.

Kenmerken en Functionaliteiten:
Reserveringsfunctionaliteit: Gasten moeten in staat zijn om beschikbare kamers te bekijken op basis van hun reisdata.De app moet een eenvoudige en intuïtieve interface bieden om kamers te selecteren en reserveringen te maken.Geef gedetailleerde informatie weer over elke kamer, inclusief afbeeldingen, voorzieningen en prijzen. Zorg voor een soepele boekingservaring met duidelijke betalingsmogelijkheden en bevestigingsberichten.

Contactfunctionaliteit: Voeg een "Neem contact op" sectie toe waar gasten vragen kunnen stellen, verzoeken kunnen indienen of hulp kunnen vragen. Implementeer pushmeldingen om gasten op de hoogte te houden van reserveringsupdates en andere relevante informatie. Integreer een chatoptie voor directe communicatie met ons ondersteuningsteam.

Gebruikersvriendelijke Interface: Ontwerp een intuïtieve, overzichtelijke en aantrekkelijke gebruikersinterface. Maak gebruik van visuele elementen zoals afbeeldingen en kaarten om de resortfaciliteiten en omgeving te tonen. Zorg voor een vloeiende navigatie tussen verschillende secties van de app.

Account en Profiel: Implementeer een gebruikersaccountsysteem waarmee gasten hun reserveringsgeschiedenis kunnen bekijken en beheren. Bied de mogelijkheid om profielinformatie bij te werken en voorkeuren op te geven voor een gepersonaliseerde ervaring.Taalondersteuning:Ondersteun meerdere talen, waaronder Engels en Frans, om een breder publiek te bereiken.

Beveiliging en Privacy: Zorg voor een veilige gegevensopslag en verwerking van betalingen. Implementeer beveiligingsmaatregelen om de privacy van gebruikersgegevens te waarborgen.

Deadline: De app moet operationeel zijn voor het komende vakantieseizoen in Frankrijk.Budget: We hebben een budget beschikbaar voor ontwikkeling, tests en eventuele aanpassingen. Neem contact met ons op voor verdere besprekingen en om een gedetailleerd plan voor de app-ontwikkeling op te stellen.

Freelance app developers die hebben gereageerd (7)

Bryan
Bryan
14-08-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Minaxi
Minaxi
12-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Basel
Basel
12-08-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Roy
Roy
13-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
8.5
Jeroen
Jeroen
14-08-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Wiebe
Wiebe
14-08-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
14-08-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Toon meer reacties

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Vrijwillige app-ontwikkelaar hondenuitlaatservice

Geplaatst: 28 mei
Titel: Vrijwillige App Ontwikkelaar Gezocht voor Hondenuitlaatservice Beschrijving: Twee studenten die een innovatieve hondenuitlaatservice willen opstarten, zoeken een vrijwillige app ontwikkelaar die wil helpen bij het bouwen van een app waarmee hondeneigenaren hun uitlaatbehoeften kunnen aangeven en de beschikbare uitlaters hun beschikbaarheid kunnen opgeven Belangrijke functies: *Registratie en…

Mobile web app

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, App developer gezocht voor eerste demo opzet telefoon app. Opdracht is het koppelen van de bestaande contacten app aan en applicatie. In eerste instantie hoeft deze alleen als demo te werken. Na goedkeuring wordt er doorontwikkeld. Budget in overleg.

Watch app voor TV spelshow

Geplaatst: 4 apr
Hi! We zoeken een freelance app bouwer die ons verder kan helpen met het ontwerp voor een watch app (Watch OS of Wear OS mag naar eigen voorkeur van opdrachtnemer). We maken een grote spelshow voor een nieuw TV programma, dus de app hoeft niet openbaar in app stores beschikbaar te komen. We willen een countdown klok op alle watches tonen (die synchroon loopt met meerdere watches) Daarbij zouden we…

Hulp bij peepso plugin WordPress naar app ios/android

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik heb een website socialmedia platform nu wil ik dit in een app gieten en kijken wat de mogelijkheden zijn. Gebruik wordpress i.c.m. peepso. Webapp apk lukt me nog wel maar ik wil ook popup meldingen en ect. Op homescreen iemand enig idee en of ik op het juiste platform zit?

Applicatie bouwen voor accu

Geplaatst: 15 jan
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe bedrijf heb ik een Android/iOS applicatie nodig die kan communiceren met een accu. Deze accu heeft een bluetooth signaal welke kan fungeren als informatiebron voor de applicatie. De Lay-out van de app is ondergeschikt, het moet voornamelijk functioneel zijn en altijd werken. In de applicatie kan je zien met welke accu's je verbonden bent, wat de laadsnelheden…

Verificatie/beveiligingsapp

Geplaatst: 06-11-2023
Hi! Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app dient als digitale verificatie dat in verbinding moet staan met een slot. De app zal alleen dienen voor het ontgrendelen en vergrendelen van het slot.

Enthousiaste App developer

Geplaatst: 06-11-2023
Hoi enthousiaste ondernemende App developer. Heb jij zin in de ervaring van je leven? Voor een unieke app, die een groot potentieel heeft, zoek ik een developer die na het zien van het ontwerp net zo enthousiast wordt als ik. Het betreft een app die eigenlijk qua techniek geen nieuwe dingen in zich heeft, maar bestaande technieken op een slimme manier combineert die eigenlijk bijna iedereen zou kunnen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht