Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Uitgebreide Webshop met Calculator Ontwikkelen

Opdracht ID: 47135

Budget: > € 2000
Geplaatst: 24-03-2021
Reacties: 7
Locatie: Groningen, Groningen
Laatst gewijzigd: 24-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een ervaren webdesigner die proactief meedenkt in de mogelijkheden en kansen, zich tot in de puntjes verdiept in het onderwerp en daarmee meehelpt het project gezamenlijk tot een succes te maken.

Hij/zij moet het volgende probleemloos kunnen:
 • Bouwen van een razendsnelle webshop op het gebied van maatwerk kunststof kozijnen en toebehoren
 • Bouwen van een prijscalculator op de  website om deze maatwerkproducten razendsnel te kunnen berekenen
 • Voor alle circa 60 verschillende producten (deuren, kozijnen en toebehoren) een gelikte 3D afbeelding maken. Ter inspiratie heb ik een screenshot bijgevoegd.
 • Opbouwen van de product en landingspagina's a.d.v het design
 • Een professionele huisstijl inclusief logo bedenken en ontwerpen

Kortom, wij zijn op zoek naar een ervaren professional die ons (grotendeels) kan ontzorgen in onze online vraagstukken.

Wij zijn niet op zoek naar een simpele webshop met een paar flitsende Shutterstock foto's. Wij willen een hoogwaardig webshop ontwikkelen die succesvol op landelijk niveau mee kan draaien.
Wij opereren in een markt met zeer sterke professionele concurrentie waar weinig ruimte is voor huis-tuin en keuken webshops (die wellicht voldoende zijn voor een regionale onderneming met beperkte concurrentie)

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaande wensen? Dan willen wij graag het volgende van jou weten:
 • Wanneer je eventueel kunt starten
 • Je ervaringen met het bouwen van landelijk opererende websites in een branche met stevige concurrentie, inclusief  voorbeelden (zonder die ervaring is reageren zinloos)
 • Een scherpe indicatie van hoeveel uren je denkt nodig te hebben om dit project af te ronden en natuurlijk de kosten die hiervoor staan

Je reactie zien wij graag tegemoet op Hoofdkraan.nl

Webshop developers die hebben gereageerd (7)

Jos
Jos
24-03-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Manolito
Manolito
24-03-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jeroen
Jeroen
24-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Roel
Roel
24-03-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Marlous
Marlous
24-03-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
24-03-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Danny
Danny
24-03-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Toon meer reacties

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Kinderkleding Shopify webshop gemaakt...

Geplaatst: 6 feb
Heb je even voor mij....... Of zelfs iets meer tijd geachte Freelancer. Kinderkleding concept website finaliseren ( bedrijf bestaat al 20 jaar) Kleine aanpassingen in het thema SEO Aanbrengen Technische APK Budget beschikbaar en bespreekbaar boven markt condities Project mag als een main of een side worden gedaan. Wij luisteren graag naar jouw voorstel!  

Hobby webshop

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Graag zoek ik iemand die een gebruiksvriendelijke (zodat ik zelf makkelijk erin kan werken als het klaar is), mooie Woocommerce webshop met WordPress als systeem en een Ideal functie voor mij kan maken.Ik wil deze webshop graag opzetten voor mijn hobby. Liefst omgeving Deventer.

Woocommerce naar Gripp

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Wij zoeken een freelance programmeur die een zo simpel mogelijke koppeling kan maken van Wordpress Woocommerce naar Gripp. Het gaat om een soort webshop waarbij diensten kunnen worden uitgekozen, waarna een offerte moet worden toegezonden die direct ook in Gripp komt vanaf Woocommerce. Klanten dienen ook een offerte direct te krijgen met enkele variabelen. Meer details na overleg.

Wordpress / Woocommerce specialist voor bouwen keuzehulp

Geplaatst: 23 jan
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een keuzehulp kan bouwen in Woocommerce. Voor een project dat binnenkort gaat spelen zoek ik voor een e-bike verkoper een Woocommerce specialist die een keuzehulp kan bouwen voor het kiezen van de juiste e-bike. Ik verwacht dat hierin grofweg 5 keuzes gemaakt moeten worden. - Type fiets - Jouw lengte - Budget - Motor - Merk Hieruit moet een bepaald aanbod…

webshop design en hulp met oprichten bedrijf

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, ik ben oriënterend aan het zoeken naar iemand die mij kan helpen bij het oprichten van een webshop. Er moeten voornamelijk unieke producten voor in huis worden verkocht die je normaal niet zo snel zou kopen bij een nep uitziende website of een website waar je mega lang moet wachten op je bestelling, dus de website moet er betrouwbaar uitzien en een beetje catchy voor jongeren…

Shopify webshop opzetten en inrichten met producten

Geplaatst: 22-12-2023
Beste freelancers, Ik ben voornemens om een webshop te laten opzetten bij voorkeur in Shopify. Op het moment verkopen wij gebruikte apple producten op verschillende websites, graag willen wij deze aangeboden producten ook in een eigen webshop aanbieden. Via een partnerplatform is het mogelijk om een api-koppeling te leggen tussen Shopify en de genoemde verkoopplatformen. Graag een freelancer die bekend…

Magento specialist met ervaring gezocht

Geplaatst: 22-11-2023
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn magento2 webshop kan onderhouden. Moet dus iemand zijn met magento ervaring van minimaal 5 jaar
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht