Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. Webshops & Ecommerce
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
24 maart 2021 09:05

Budget
> € 2000
Locatie
Groningen, Groningen
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47135

Uitgebreide Webshop met Calculator Ontwikkelen

> 2000 Groningen, Groningen (8) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
24 maart 2021 09:05
Categorie
Websites & Applicaties
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance webshop bouwer of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een ervaren webdesigner die proactief meedenkt in de mogelijkheden en kansen, zich tot in de puntjes verdiept in het onderwerp en daarmee meehelpt het project gezamenlijk tot een succes te maken.

Hij/zij moet het volgende probleemloos kunnen:
 • Bouwen van een razendsnelle webshop op het gebied van maatwerk kunststof kozijnen en toebehoren
 • Bouwen van een prijscalculator op de  website om deze maatwerkproducten razendsnel te kunnen berekenen
 • Voor alle circa 60 verschillende producten (deuren, kozijnen en toebehoren) een gelikte 3D afbeelding maken. Ter inspiratie heb ik een screenshot bijgevoegd.
 • Opbouwen van de product en landingspagina's a.d.v het design
 • Een professionele huisstijl inclusief logo bedenken en ontwerpen

Kortom, wij zijn op zoek naar een ervaren professional die ons (grotendeels) kan ontzorgen in onze online vraagstukken.

Wij zijn niet op zoek naar een simpele webshop met een paar flitsende Shutterstock foto's. Wij willen een hoogwaardig webshop ontwikkelen die succesvol op landelijk niveau mee kan draaien.
Wij opereren in een markt met zeer sterke professionele concurrentie waar weinig ruimte is voor huis-tuin en keuken webshops (die wellicht voldoende zijn voor een regionale onderneming met beperkte concurrentie)

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaande wensen? Dan willen wij graag het volgende van jou weten:
 • Wanneer je eventueel kunt starten
 • Je ervaringen met het bouwen van landelijk opererende websites in een branche met stevige concurrentie, inclusief  voorbeelden (zonder die ervaring is reageren zinloos)
 • Een scherpe indicatie van hoeveel uren je denkt nodig te hebben om dit project af te ronden en natuurlijk de kosten die hiervoor staan

Je reactie zien wij graag tegemoet op Hoofdkraan.nl
Stuur deze opdracht door:

Webshop developers die hebben gereageerd (8)

Bjorn
24-03-2021
Jos
Jos
24-03-2021
Manolito
24-03-2021
Jeroen
24-03-2021
Roel
24-03-2021
Marlous
24-03-2021
Jeroen
24-03-2021
danny
24-03-2021
Toon meer reacties
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
24 maart 2021 09:05

Budget
> € 2000
Locatie
Groningen, Groningen
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47135

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Website voor Lassen en Poedercoating Bedrijf
Beste freelancers,    Voor een lassen en poedercoating bedrijf ben ik op zoek naar iemand die een simpele website kan maken met een kleine webshop.    Kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
25 okt
Freelancer Gezocht voor Webshoponderhoud (Maandelijks)
Beste freelancers,    We hebben een webshop laten maken met een API koppeling met de real live omgeving van de leverancier. 1 a 2 x per maand willen we onderhoud aan onze webshop en eventueel de API veranderen/updaten indien dit nodig is.    Kan jij hierin wat voor mij betekenen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
25 okt
Freelancer voor Optimaliseren Woocommerce Checkoutpagina
Beste freelancers,    Op korte termijn ben ik op zoek naar iemand die, samen met mij via teamviewer of op locatie, een aantal verschillende WooCommerce checkoutpagina's kan optimaliseren.   Het gaat in eerste instantie om de BTW (Europees wel / internationaal niet) weergave op de pagina, de order/bevestigingsmail en weergave…
25 okt
Design van Magento 2 Webshop Commerciëler Maken
Beste freelancers,    Ik heb een webshop waarop ik mobiele telefoons en accessoires aanbiedt en verkoop. De website is gebaseerd op Magento 2 en werkt goed. Nu ben ik op zoek naar een freelancer die mij kan adviseren en meedenken om de webshop wat sexier te maken zodat het wat commerciëler wordt. Denk hierbij aan wat mooie filters die…
22 okt
Ontwikkeling van WooCommerce Webshop
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die vandaag nog kan starten met de ontwikkeling van een WooCommerce website. Dit dient op uurbasis te gebeuren. Nog niet alle pagina's zijn afgerond door de vormgever. De website wordt aangeleverd in Adobe XD.    Ik zie graag jullie reacties en uurtarief tegemoet.
15 okt
Website Bouwen voor Indonesische Toko in Den Haag
Beste freelancers,    Wij zijn een Indonesische Toko, gevestigd in het centrum van Den Haag.    We zijn op zoek naar een freelancer die onze website kan bouwen. We willen iets soortgelijks als de website uitgekookt.nl, maar dan voor Indonesische maaltijden/gerechten.    Gaarne een offerte via Hoofdkraan.nl.
12 okt
Webshop in Sieraden Afronden en Verbeteren (Prestashop)
Beste freelancers,    Nadat ik ben begonnen met het opzetten van mijn e-commerce bedrijf in sieraden ben ik de draad kwijt geraakt. De website is gedeeltelijk opgezet met OVH en prestashop maar de puntjes moeten nog op de i gezet worden.    Het proces moet verder verbeterd worden ten aanzien van de verkoop van mijn producten. Het…
12 okt
Toon meer