Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Uitgebreide Webshop met Calculator Ontwikkelen

Opdracht ID: 47135

Budget: > € 2000
Geplaatst: 24-03-2021
Reacties: 8
Locatie: Groningen, Groningen
Laatst gewijzigd: 24-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een ervaren webdesigner die proactief meedenkt in de mogelijkheden en kansen, zich tot in de puntjes verdiept in het onderwerp en daarmee meehelpt het project gezamenlijk tot een succes te maken.

Hij/zij moet het volgende probleemloos kunnen:
 • Bouwen van een razendsnelle webshop op het gebied van maatwerk kunststof kozijnen en toebehoren
 • Bouwen van een prijscalculator op de  website om deze maatwerkproducten razendsnel te kunnen berekenen
 • Voor alle circa 60 verschillende producten (deuren, kozijnen en toebehoren) een gelikte 3D afbeelding maken. Ter inspiratie heb ik een screenshot bijgevoegd.
 • Opbouwen van de product en landingspagina's a.d.v het design
 • Een professionele huisstijl inclusief logo bedenken en ontwerpen

Kortom, wij zijn op zoek naar een ervaren professional die ons (grotendeels) kan ontzorgen in onze online vraagstukken.

Wij zijn niet op zoek naar een simpele webshop met een paar flitsende Shutterstock foto's. Wij willen een hoogwaardig webshop ontwikkelen die succesvol op landelijk niveau mee kan draaien.
Wij opereren in een markt met zeer sterke professionele concurrentie waar weinig ruimte is voor huis-tuin en keuken webshops (die wellicht voldoende zijn voor een regionale onderneming met beperkte concurrentie)

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaande wensen? Dan willen wij graag het volgende van jou weten:
 • Wanneer je eventueel kunt starten
 • Je ervaringen met het bouwen van landelijk opererende websites in een branche met stevige concurrentie, inclusief  voorbeelden (zonder die ervaring is reageren zinloos)
 • Een scherpe indicatie van hoeveel uren je denkt nodig te hebben om dit project af te ronden en natuurlijk de kosten die hiervoor staan

Je reactie zien wij graag tegemoet op Hoofdkraan.nl

Webshop developers die hebben gereageerd (8)

Bjorn
Bjorn
24-03-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jos
Jos
24-03-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Manolito
Manolito
24-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jeroen
Jeroen
24-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Roel
Roel
24-03-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Marlous
Marlous
24-03-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
24-03-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Danny
Danny
24-03-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Toon meer reacties

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Afronden (Mobiele) Webshop in Wordpress

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons per direct kan helpen bij het afronden van onze webshop (www.livinspas.com). Deze shop staat al in grote delen goed, maar behoeft nog op een aantal punten verbeteringen, te beginnen met de mobiele shop. Dit deel heb ik al bijlage aan de opdracht toegevoegd. Mocht de samenwerking goed verlopen, dan zouden wij bij de andere punten ook graag door…

SDK Koppelen met Webshop

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een webshop voor de gezondheidszorg. Website expertise hebben we reeds. We zoeken een freelancer met expertise op gebied van: APIs, JavaScript web apps development, Safari op iOS en Chrome op Android, DataBases. Kortom de achterkant van de webshop. SDK voor specifieke applicatie is reeds in ons bezit. Interesse? Reageer…

Fatal Error op Webshop Oplossen

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Onze webshop geeft een fatal error (Uncaught error) aan. Wij zijn op zoek naar iemand die Nederlands spreekt en ons kan helpen om dit probleem op korte termijn op te lossen. Daarnaast blijft wordpress "hangen" wanneer je een pagina wilt bewerken. Het systeem is continue in een laad status. Het is de bedoeling dat de webshop weer zichtbaar is en klanten producten kunnen…

Wix Design Aanpassen

Geplaatst: 19 apr
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met een aanpassing van een Wix webshop. Het betreft hier aanpassingen op het gebied van categorieën. Ik hoor graag van jullie.

Hulp bij Webshop in Orde Maken

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers, Vanwege mijn drukte heb ik niet de tijd en ruimte mijn webshop in orde te maken. Ik weet echt niet waar ik moet beginnen, daarom ben ik op zoek naar een freelancer die mij kan helpen. Vanuit "PayPro" doe ik aan affiliate. Het gaat om verkopen van bestaande producten (andermans producten). Ik zoek een serieus en betrouwbaar iemand om mij hiermee te helpen. Mijn voorstel…

Spa Producten Webshop Afronden

Geplaatst: 11 apr
Beste freelancers, Wij zijn een webshop voor spa's en spa-producten. We zijn op zoek naar een ontwikkelaar die voor ons wat aanpassingen in de shop kan maken en de mobiele webshop verder uit te werken. We zoeken iemand met kennis en ervaring die deze wijzigingen zo snel mogelijk kan doorvoeren. We komen in overleg graag tot een totaalprijs. We zien graag een reactie tegemoet.

Eenvoudige Webshop voor 2 Producten

Geplaatst: 6 apr
Beste freelancers, De opdracht betreft het bouwen van een eenvoudige website met webshop. Het gaat om het verkopen van twee producten: kinderboeken en posters. In meerdere talen kunnen presenteren. Wie kan deze eenvoudige website met webshop opzetten? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht