Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Trouwfotograaf Gezocht (10 Mei 2018)

Geplaatst op:
24 juli 2017 06:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Fotografie
Opdracht ID:
30315
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 400 tot € 700
Locatie:
Kasteel de Hooge Vuursche, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zoeken een fotograaf die het leuk vindt om ons voorgenomen huwelijk op 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag) op Kasteel de Hooge Vuursche (gemeente Baarn) in beeld te brengen. Het huwelijk is de gehele dag uitsluitend op deze locatie.

Het gaat ons hoofdzakelijk om de periode vlak voor de ceremonie (15:30) tot de feestavond (eindtijd in overleg); eventueel ook de voorbereidingstijd ervoor. Graag willen wij in contact komen met fotografen die trouwfotografie in hun portfolio hebben. Let op: de fotograaf moet geen bezwaar hebben op een huwelijk van gelijk geslacht (m)!

Bij interesse horen we graag van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Maria Maria 24-07-2017
referentiesterren
2 referenties
Melanie Melanie 24-07-2017
referentiesterren
1 referentie
Lindy Lindy 24-07-2017
Murk Murk 24-07-2017
referentiesterren
23 referenties
Anna Anna 24-07-2017
Christine Christine 24-07-2017
referentiesterren
1 referentie
Robert Robert 24-07-2017
referentiesterren
3 referenties
Johnny Johnny 24-07-2017

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Styliste Gezocht voor Kerst Foto Shoot
Beste freelancers,    Op zeer korte termijn, as vrijdag organiseren wij een kerst photoshoot voor een merk met kerstboom standaarden, hiervoor zoeken wij een styliste.    Ben je styliste, heb je ervaring met internationale lifestyle merken en heb je zin om a.s. dagen ons team te versterken op het gebied van concept en styling. Dan…
17 jul
Product Fotograaf voor Cosmeticaproducten
Beste freelancers,    Wij zoeken een fotograaf die ervaring heeft met productfotografie. Ons beauty merk krijgt een compleet nieuwe look. De nieuwe verpakkingen moeten prachtig in beeld gebracht worden, kun jij ons helpen?    1 dag, in september Liefst omgeving Noord-Brabant/Limburg Ervaring met productfotografie Prijs in overleg…
16 jul
Fotograaf voor Korte Bedrijfsreportage
Beste freelancers,    Ik ben zelf fotograaf en op zoek naar een fotograaf die mij kan vastleggen tijdens een buitenshoot in Amsterdam.    De shoot wordt in scène gezet met een model. De foto's gebruik ik voor mijn website en social media. Ik wil shots van mijzelf aan het werk (div. hoeken) en misschien nog een portret.  …
13 jul
Foto's Maken van Huis in Amsterdam (Airbnb)
Beste freelancers,    Ik zou graag nieuwe foto's willen laten nemen van mijn huis in Amsterdam voor airbnb.  De huidige inrichting is gewijzigd over de jaren dus een vernieuwing is van foto's is hard nodig.    Graag zie ik de mogelijkheden en offerte tegemoet  Alvast bedankt voor jullie reacties.
11 jul
Foto's van Artiest op Dance Festival (Middelburg, 13 juli)
Beste freelancers,    Ik ben een artiest en zal op vrijdag 13 juli 15 minuten optreden bij City of Dance festival in Middelburg. Ik wil graag toffe foto's van mijn optreden en backstage.    Wie zou dit voor mij kunnen verzorgen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
11 jul
2 Foto's Bewerken tot 1 Foto
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die van 2 foto's 1 foto kan maken.  Het gaat om een foto van een monumentaal gebouw met ervoor bomen en een grasveld. De 2e foto is van een serie fonteinen.    Nu zoek ik iemand die de serie fonteinen plaatst voor het monumentale gebouw en die bomen/grasveld 'weg haalt' en dus…
5 jul
Fotograaf voor Regelmatige Opdrachten (Interieurs)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die voor een bedrijf regelmatig foto's wil maken van interieurs. Werkzaamheden zullen voornamelijk in Amsterdam e/o zijn.    Beloning in overleg.
2 jul