Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tekstschrijver voor Cursusmateriaal

Geplaatst op:
29 oktober 2019 08:45
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Copywriter
Opdracht ID:
41229
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
> € 2000
Locatie:
Arnhem, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver om de cursussen die bij het gebruik van onze producten nodig zijn op een goede wijze vorm te geven.

Op dit moment zit de kennis van deze producten voornamelijk in de hoofden van onze adviseurs.
Om deze kennis vast te leggen en de kennis ook intern over te dragen aan de medewerkers customer service en commerciële binnendienst organiseren wij in de periode november / december een 4-tal in-house trainingen.
Ons idee is om deze trainingen op video op te nemen en daarna door een tekstschrijver uit te laten werken.

De bedoeling van materiaal dat moet worden geschreven is meervoudig:
1. Een duidelijk omschrijving van de kennis en vaardigheden die een gebruiker nodig heeft. Met daar bij een heldere beschrijving van de toepassing.
Dit enerzijds om vanuit het bedrijf (Customer service en Commerciële binnendienst/buitendienst) met “één mond” te laten praten en anderzijds de klanten een helder naslagwerk “mee te geven” niet zo zeer een boek, als wel een heldere documentatie structuur via onze website.
2. Het opsplitsen van de informatie in heldere blokken, zodat we hiervan ook video presentaties kunnen maken, die onze klanten dan via onze website kunnen afspelen.

Wat ons betreft kan het project in een aantal “brokken” worden opgesplitst:
  1. Vaststellen en beschrijven van de inhoud.
  2. Opsplitsen in heldere blokken
  3. (Eventueel) scripts maken voor video presentaties.

Ik zou graag op korte termijn met iemand in contact komen die dit project zou kunnen op pakken.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Jurgen Jurgen 29-10-2019
referentiesterren
3 referenties
Rik Rik 29-10-2019
Lotte Lotte 29-10-2019
referentiesterren
9 referenties
Chantal Chantal 29-10-2019
referentiesterren
4 referenties
Peter den Otter Peter den Otter 29-10-2019
Didi Didi 29-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Marieke Marieke 29-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Henk-Jan Henk-Jan 29-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Desirée Desirée 29-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Marjolein Marjolein 29-10-2019
referentiesterren
10 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Copywriter voor Ebook over Auto's Kopen
Beste freelancers,    Heb je kennis van e-books en auto's en ben je niet bang voor een uitdaging? Voor het schrijven van een e-book over de voor- en nadelen van een gebruikte auto kopen zijn we op zoek naar een ervaren copywriter met affiniteit voor auto's. Let op, het gaat alleen om de copywriting. De opmaak en vormgeving wordt…
7 jul
Sales Funnel Copywriter (Regelmatige Klussen)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance Sales Funnel Copywriter. Ons bedrijf werkt voor internationale en Nederlandse klanten.    We zijn op zoek naar iemand die regelmatig klussen voor ons wil oppakken. Denk aan converterende landingspagina's binnen een funnel. Misschien ook email sequences als je hart daar…
22 jun
Copywriter Native Engels voor Animatie Scripts
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance native engels tekstschrijver voor het schrijven van animatie scripts in de zakelijke branche.    De lengte van de teksten zal afhangen van de opdracht.  Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
12 jun
Copywriter voor Woningmarkt Platform
Beste freelancers,    Voor een innovatief platform in de nieuwbouw woningmarkt zijn wij opzoek naar een creatieve copywriter die alle pagina's en kopjes kan doorlopen en herschrijven.    Ik zie jullie reacties bij interesse graag tegemoet.
27 mei
Copywriter voor Webinar Online Huiswerkklas
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een copywriter voor advertenties, eventueel een funnel en hulp bij tekst van een webinar. Ik heb een online huiswerkklas en heb iemand nodig die aansluit bij mijn ideale klant. Het gaat om ouders van pubers die van huiswerk een chaos maken, jouw tot wanhoop brengen, omdat jij het allerbeste wil…
27 mei
Copywriter voor Nieuwe Website
Beste freelancers,    Ben jij copywriter en heb je verstand van online marketing? We zijn op zoek naar een copywriter voor een nieuwe website. Bepaald kennis niveau rondom het thema online marketing is gewenst.     Structuur van nieuwe site is bijna klaar. Vanuit daar kan er een inschatting gemaakt worden hoeveel tijd er nodig…
26 mei
Ervaren Copywriter voor Fitness en Supplementen Branche
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een kwalitatieve copywriter die affiniteit heeft binnen fitness, voeding, gezondheid en lifestyle branche die op regelmatige basis teksten kan schrijven voor ons lifestyle/supplementen merk.    Zo willen we wekelijks een blog artikel en maandelijks tweetal persberichten laten schrijven.…
22 mei