Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Marjolein

Marjolein Oomen
Over Marjolein

Bedankt voor uw interesse. Als u een enthousiast freelancer zoekt die analytisch sterk is en dit combineert met creativiteit dan bent u bij mij aan het juiste adres. Onderwerpen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: (marketing)strategie, verandertrajecten, ondernemerschap, SEO/SEA, concept-ontwikkeling en teksten met een verhaal.

Ik ben een enthousiast ondernemer, strateeg en creatief schrijver. Ik wil graag mensen inspireren en ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van merkbeleving, ondernemerschap en innovatie.

Ik heb een Master in Business Administration (Bedrijfskunde) en heb gewoond en gewerkt in New York City waardoor Engelse opdrachten mij net zo gemakkelijk afgaan als Nederlandse opdrachten. Daarnaast ben ik blogger geweest voor verschillende websites en heb een aantal jaar klussen gehad in de Marketingstrategie, New Business Development en de PR sector. Ook heb ik 5 jaar parttime bij Van Dale Uitgevers gewerkt dus taal-...

 

Vraag Marjolein direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht