Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Buro eMGee

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Marieke Geudeker en ik ben eigenaar van Buro eMGee. Een projectbureau op het gebied van Marketing & Communicatie in de breedste zin van het woord met als motto: het is eenvoudiger dan het lijkt. Mijn kracht ligt erin om grote dingen klein te maken en zo met mijn brede kennis ondernemingen en particulieren te ondersteunen dan wel te adviseren op het terrein van Marketing en Communicatie.

Steeds meer mensen hebben de behoefte om hun boodschap te delen met de rest van de wereld of met een door hun geselecteerde doelgroep. Maar omdat er legio mogelijkheden zijn om te communiceren is dat niet voor iedereen even eenvoudig te bewerkstelligen. En daar kan ik je goed van dienst zijn.

Heb je een ingewikkeld project te managen? Geen probleem, ik help jou en jouw project probleemloos naar de eindstreep. Of heb je behoefte aan een nieuwe website of een YouTube kanaal? Buro eMGee doet het graag voor je. Ik kan al je content verzorgen. Teksten schrijven/redigeren, fotograferen en video opnames maken. Heb je behoefte aan advies? Ik fungeer graag als klankbord. Hierbij hanteer ik mijn persoonlijke kernwaarden: Authenticiteit, Simplicity, Rust & Aandacht, Originaliteit & Creativiteit. Hierdoor blijf ik dicht mezelf en houden wij een transparante en goede verhouding met elkaar.

Portfolio

DienstmeidenvanNu.png

Bouw en ontwikkeling Wordpress website

Dienstmeiden van Nu is ook mijn onderneming. En is het perfecte voorbeeld om te laten zien wat ik zoal voor jou kan betekenen als jij ook een (nieuwe) website wilt. Dienstmeidenvannu.nl is met WordPress gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van het template Twenty Seventeen. Daarnaast heb ik diverse plug-ins geïnstalleerd om bijvoorbeeld het lettertype aan te passen, om te kunnen meten hoeveel bezoekers er zijn geweest, om een contactformulier te bouwen etc. Ik heb verder alle teksten zelf geschreven en de foto’s gemaakt. De schrijfstijl is zo gekozen dat het perfect past bij het merk Dienstmeiden van Nu. Een persoonlijke, open schrijfstijl die klanten aanspreekt en exact het gevoel oproept dat beoogd is. Wil je dus ook een website die helemaal op jouw lijf geschreven is? Stuur me een mailtje of bel me gerust.

Vraag Marieke direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden