Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Buro eMGee

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Marieke Geudeker en ik ben eigenaar van Buro eMGee. Een projectbureau op het gebied van Marketing & Communicatie in de breedste zin van het woord met als motto: het is eenvoudiger dan het lijkt. Mijn kracht ligt erin om grote dingen klein te maken en zo met mijn brede kennis ondernemingen en particulieren te ondersteunen dan wel te adviseren op het terrein van Marketing en Communicatie.

Steeds meer mensen hebben de behoefte om hun boodschap te delen met de rest van de wereld of met een door hun geselecteerde doelgroep. Maar omdat er legio mogelijkheden zijn om te communiceren is dat niet voor iedereen even eenvoudig te bewerkstelligen. En daar kan ik je goed van dienst zijn.

Heb je een ingewikkeld project te managen? Geen probleem, ik help jou en jouw project probleemloos naar de eindstreep. Of heb je behoefte aan een nieuwe website of een YouTube kanaal? Buro eMGee doet het graag voor je. Ik kan al je content verzorgen. Teksten schrijven/redigeren, fotograferen en video opnames maken. Heb je behoefte aan advies? Ik fungeer graag als klankbord. Hierbij hanteer ik mijn persoonlijke kernwaarden: Authenticiteit, Simplicity, Rust & Aandacht, Originaliteit & Creativiteit. Hierdoor blijf ik dicht mezelf en houden wij een transparante en goede verhouding met elkaar.

Portfolio

DienstmeidenvanNu.png

Bouw en ontwikkeling Wordpress website

Dienstmeiden van Nu is ook mijn onderneming. En is het perfecte voorbeeld om te laten zien wat ik zoal voor jou kan betekenen als jij ook een (nieuwe) website wilt. Dienstmeidenvannu.nl is met WordPress gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van het template Twenty Seventeen. Daarnaast heb ik diverse plug-ins geïnstalleerd om bijvoorbeeld het lettertype aan te passen, om te kunnen meten hoeveel bezoekers er zijn geweest, om een contactformulier te bouwen etc. Ik heb verder alle teksten zelf geschreven en de foto’s gemaakt. De schrijfstijl is zo gekozen dat het perfect past bij het merk Dienstmeiden van Nu. Een persoonlijke, open schrijfstijl die klanten aanspreekt en exact het gevoel oproept dat beoogd is. Wil je dus ook een website die helemaal op jouw lijf geschreven is? Stuur me een mailtje of bel me gerust.

Referenties

Datum:
02-08-2018
Van:
Virginia Keizer
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Erg fijn samengewerkt met Marieke. Zeer snelle reactie en response op werkzaamheden.

Uitgevoerde opdrachten

Tekstschrijver Gezocht op Regelmatige Basis
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die op regelmatige basis teksten wil schrijven voor gebruik op o.a. social media, advertenties en dergelijke. Zal nooit om lange teksten gaan maar korte posts of andere uitingen. Als bedrijf houden wij ons bezig met fotografisch/design dienstverlening, voor zowel B2B als B2C. …
Scherpenzeel 3 jul
Copywriter Gezocht voor Wervingsteksten
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een copywriter die een aantal bestaande teksten kan redigeren, maar ook kan aanvullen en verbeteren. Het moet meer diepte krijgen en brutaler worden, zodat het een pakkend verhaal wordt en hierdoor de juiste impact heeft bij de lezer.    Het gaat hierbij om verschillende wervingsbrieven…
Amstelveen 3 jul
Optimaliseren en Inrichten van YouTube Kanaal
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mij kan helpen om mijn bestaande en beginnende Youtube-kanaal in te richten en optimaliseren. Wie heeft hier ervaring mee en zou mij verder kunnen helpen?    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Huizen 2 jul

Vraag Marieke direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden