Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tekstschrijver voor Bouw Vakblad

Geplaatst op:
21 november 2018 10:45
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Technisch Schrijven
Opdracht ID:
36846
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Barendrecht, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,


Wij zoeken op korte termijn versterking van ons team van redacteuren voor een vakblad dat zich toelegt op het beschrijven van industriële, logistieke en andere utilitaire gebouwen. Je taak is mede op basis van interviews met architecten, aannemers en andere bouwpartijen te komen tot een adequate beschrijving van een gebouw en/of een bouwproces.

Thema’s en onderwerpen die regelmatig voorbij komen zijn: architectuur, materiaalgebruik, duurzaamheid, energiebesparing, herbestemming.

We zoeken freelancers met een vlotte pen en een heldere schrijfstijl die goed kunnen omgaan met deadlines. Een bouwkunde studie is geen vereiste (wel handig), met gezond analytisch vermogen kom je er ook. 

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Foka Foka 21-11-2018
Henk-Jan Henk-Jan 21-11-2018
referentiesterren
2 referenties
Marcel Marcel 21-11-2018
Max Max 21-11-2018
referentiesterren
2 referenties
Rien Rien 21-11-2018
referentiesterren
24 referenties
Anouk Anouk 21-11-2018
referentiesterren
1 referentie
Lotte Lotte 21-11-2018
referentiesterren
9 referenties
Tessa Tessa 21-11-2018
Roel Roel 23-11-2018
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Documenten Controleren op Nederlands
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een documenten bestaande uit 3 pagina's na wil kijken voor mij qua Nederlands. Het gaat dus alleen om grammatica en zinsbouw.    Ik heb het document uiterlijk zaterdag 20 juni nodig en moet het dan correct inleveren.    Ik hoor het graag of iemand hier interesse…
17 jun
Rapport van Open Overheid Proeflezen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het proeflezen van een rapport op het gebied van open overheid van ongeveer 50 pagina's. Het rapport is vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands, maar waarvan spelling, interpunctie en correctie van formuleringen/syntax nog een keer tegen het licht moeten worden gehouden.…
18 mei
Controle van Huiswerk op Spelfouten
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij zou kunnen begeleiden bij mijn school opdrachten. Het gaat om niveau MBO Verpleegkundige, en ik zoek vooral iemand die mijn werk zeer goed kan nakijken op spellingsfouten.    Heb je interesse, dan kom ik graag met je in contact.
1 apr
Hulp bij Coderen van Interviews
Beste freelancer,    Voor mijn onderzoek heb ik  in totaal 10 interviews van 15 tot ca. 20 minuten getranscribeerd. Ik zoek iemand die mij kan helpen bij het coderen van de interview resultaten. De interviews gaan over online marketing.    Wie kan mij hiermee helpen?
26 mrt
Controleren en Corrigeren van een Nederlandstalig Boek
Beste freelancers,    Binnenkort zal een uitgever mijn boek publiceren. Voor hij hiermee aan de slag gaat, moet er een corrector worden aangesteld.  Ik ben dus op zoek naar een deskundige freelancer die de Nederlandse taal perfect beheert. Mijn boek telt ca. 48,500 woorden.    Kan jij me hiermee helpen, dan zie ik je reactie…
21 feb
SuiteCRM Handleiding Schrijven
Beste freelancers,    Ik ben een salescontent proces developer. Onder andere zijn wij het crmpakket SuiteCRM interessant aan het maken voor verkoopgerichte MKB-bedrijven. Ik ben op zoek naar iemand die voor mij compacte gebruikersvriendelijke handleidingen wilt schrijven en presentatieklaar wil maken voor de meest voor de hand liggende handelingen…
13 feb
Open Coderen Semi-Gestructureerde Interviews
Beste freelanceres,    Ik ben op zoek naar iemand die een drietal kwalitatieve interviews (semi-gestructureerd) kan coderen (open coderen) met bijvoorbeeld Atlas Data Analysis. De interviews bestaan elk uit ongeveer 20 vragen met korte antwoorden.    Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
21 jan