Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Redactie Ridderkerk

Profiel

Zoek je een ervaren journalist? Die jouw verhaal voor het voetlicht brengt in een pakkend artikel? Of iemand die het redigeren van jouw taaie technische rapport tot een prettig leesbaar stuk een uitdaging vindt? Of allebei? Dan ben je bij Redactie Ridderkerk aan het goede adres. Met ruim 20 jaar ervaring staat Foka Kempenaar garant voor een helder verhaal. Specialismen: portretten en vakartikelen voor het bedrijfsleven over techniek en (duurzaam) bouwen.

Portfolio

Interview vakblad Dakenraad

Ik ben momenteel onder andere (eind)redacteur voor vakblad Dakenraad (ca. 7.000 lezers in de bouw). Een van de rubrieken waarvoor ik regelmatig schrijf is Dames in Daken. Dit is een recent interview voor deze rubriek, met Kitty Huijbers (Nieman Groep). Zij is gespecialiseerd in duurzaam bouwen.

Artikel over verduurzaming daken Schouwburgplein R

Voor vakblad Dakenraad schreef ik onlangs een verslag over de bijzondere verduurzaming van het Rotterdamse Schouwburgplein. Initiatiefnemer 7Square Endeavour gaat hier alle omliggende daken vergroenen, en wil deze liefst ook met elkaar verbinden.

Vraag Foka direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden