Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tekstschrijver Persbericht en Social Media

Geplaatst op:
29 november 2018 13:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Persberichten
Opdracht ID:
36953
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor de lancering van een nieuwe website zoeken we een tekstschrijver (M/V) om het bestaan van de site - en daarmee het bedrijf en service waar het om gaat - te promoten.

Het gaat om het schrijven van een Persbericht. Van daaruit kunnen tekst-elementen worden gebruikt voor een eNewsletter en verschillende Social-Media Posts.

Website link kunnen wij toesturen.

Introductie tot de site, ontwerpbureau en service:

"Naam van onze organisatie" - Zet uw zorg beter in de markt.
Hoe trek je meer patiënten? Hoe ontwikkel je die toegankelijke app of zorgwebsite? Samen bekijken we uw markt, brengen we de ‘patiëntreis’ in kaart en houden we uw communicatie tegen het licht. Na een grondige analyse, ontwikkelen we samen creatieve oplossingen die het verschil gaan maken. Van positionering, visuele identiteit, gebruiksvriendelijke apps en overtuigende websites, tot drukwerk en het ontwerp van fysieke ruimtes.

Onze zorgorganisatie is dus een grafisch ontwerp-bureau dat werkt voor specifieke zorg-klanten. Deze klanten benaderen we dmv vier categorieën: Care & Cure (dokters/practitioners), Koepel/NGO, Leveranciers en Overheid.

Begrijp je de zorg-markt in Nederland, het onderscheid tussen aanbieders en wat je leest op deze website?

Heb je affiniteit met branding, het maken of optimaliseren (re-branden) van merken? (ook al ben je geen ontwerper) - begrijp je de waarde van een goede, relevante en onderscheidende visuele identiteit, strategische positionering, voor bedrijven en organisaties?

Heb je relevante ervaring en kun je voorbeelden laten zien van schrijf-werk dat (echt) van jou is, dat je ons kan laten zien dmv links, of toegestuurd via email?

We werken ook veel online, aan websites of andere digital tools, maar ook aan ruimtelijke oplossingen zoals interieur, trade-shows ed - om zo een merk consistent over alle ‘toch-points’ toe te passen.

Qua tone of voice zoeken we de balans in teksten die relevant zijn, maar ook zorgvuldig en daarbij heel toegankelijk. Op een vriendelijke manier iets belangrijks en ingewikkelds vertellen dus.

Naast het onderwerp van de zorg-markt is het ook belangrijk dat je veel snap van social-media (SM) - mbt verschillende channels, mogelijkheden, do’s & don’ts, audiences, frequency van posting, timing, ads, analytics als resultaat na posting etc.

Spreekt dit aan en kun je daadwerkelijk een goede bijdrage leveren dmv relevante teksten en het activeren (oa verspreiden) daarvan? Neem dan contact met ons op!

Wij zien graag een reactie tegemoet.

P.S.

Zodra de website is gelanceerd zal er doorlopend schrijfwerk gedaan moeten worden om de site verder te blijven promoten. Verschillende case-studies die zijn opgenomen in de site kunnen worden uitgedragen, door SM. Ook kan er vanuit berichten in de media worden ingehaakt om zo links te maken naar onze organisatie, de expertise en service/s.

We willen dus werken met een schrijver die zich gaat thuis voelen in dit onderwerp en bij ons team. Het karakter van SM en berichtgeving in de zorg is snel, op die manier moeten we ook kunnen werken; vlot en soms direct inspringen, produceren en uitdragen.

Naast het schrijven voor onze organisatie, moet er ook regelmatig inhoudelijk voor klanten op projecten worden geschreven. Onze organisatie werkt ook voor andere klanten, buiten de zorg.

Alhoewel het schrijven doorlopend zal zijn, is het ook flexibel en niet persé een full-time positie.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Marieke Marieke 29-11-2018
referentiesterren
2 referenties
Chantal Chantal 29-11-2018
referentiesterren
1 referentie
Marjolijn Marjolijn 29-11-2018
referentiesterren
2 referenties
Steven Steven 29-11-2018
Sandy Sandy 29-11-2018
Rien Rien 29-11-2018
referentiesterren
24 referenties
Henk-Jan Henk-Jan 29-11-2018
referentiesterren
2 referenties
Tessa Tessa 29-11-2018
Marije Marije 29-11-2018

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Tekst voor Pers Professionaliseren
Beste freelancers    Ik heb een document geschreven met 6873 woorden, het onderwerp is om misstanden van een bedrijf aan de kaak te stellen. Ik wil deze tekst bij een advocaat en de plaatselijke pers neer te leggen.    De tekst is wat ouderwets geschreven met veel te lange zinnen en het is te langdradig waardoor de context van het…
30 apr
Redigeren van Bestaand Persbericht (Spoed)
Beste freelancers,    De opdracht betreft het redigeren én aantrekkelijk maken van een bestaand stukje persbericht/infotekst.  Het betreft een toneelstuk voor de website/flyer van een schouwburg.    Graag binnen 24 uur.  Budget in overleg.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
27 feb
Persbericht Tekst Schrijven
Beste freelancers,    Voor mijn praktijk ben ik op zoek naar een tekstschrijver voor het maken van een persbericht.    Ik wil een tekst die mij meer bekend zal maken bij huisartsen en fysiotherapeuten. Het gaat er dan met name om dat deze doelgroep bewust wordt mijn andere aanpak voor mensen met overgewicht. Mijn praktijk helpt…
26-06-2019
Schrijver/Redacteur voor Persbericht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het schrijven van een goed nieuws/persbericht.    We hebben zelf al wat geschreven, maar merken dat het nog niet helemaal is wat we willen en hier een daar wat krom leest.    We zoeken een freelancer die ons kan helpen bij het aanpassen en eventueel…
21-05-2019
Persbericht Schrijver (IT/Internetbranche)
Beste freelancers,    Wij zijn z.s.m. op zoek naar een snelle, nauwkeurige en ervaren persberichten specialist, iemand die een enthousiast en pakkend persbericht kan schrijven voor onze 2 nieuw te lanceren websites.    Graag iemand die ervaring heeft met IT /Internetbranche, persberichten schrijven en eventueel ook het verspreiden…
06-02-2019
Persbericht Schrijven voor Sportkledinglijn
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een persbericht kan schrijven voor een nieuw sportkledinglijn voor vrouwen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
21-01-2019