Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekstschrijver met Cryptocurrencies Kennis Gezocht

Opdracht ID: 48849

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 13-09-2021
Reacties: 1
Locatie: Leiden, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 15-09-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een website gerelateerd aan crypto/beleggen ben ik op zoek naar een freelance tekstschrijver die voldoende tijd en ervaring heeft om mij te ondersteunen in het uitbouwen van deze website. Het is de bedoeling om wekelijks minimaal 2 artikelen (á minimaal 1000 woorden) op te leveren over het onderwerp 'cryptocurrency'. Mijn intentie is om hier een duurzame en prettige werkrelatie van te maken.

Het gaat om zowel informatieve artikelen als reviews van online producten/software. Ik ben specifiek op zoek naar iemand die écht ervaring heeft met:
 
  • verschillende crypto brokers
  • gebruik hot/cold wallets
  • crypto trading
  • coin staking
  • crypto bots
  • ledgers
  • NFT's

Idealiter heb je zelf momenteel al een account bij Bitvavo, Binance en/of Kucoin, zodat je alle ins en outs van die platformen kent.

Voor ieder artikel dat geschreven moet worden, ontvang je een heldere briefing waarin alle informatie staat die je nodig hebt, zodat de kans op correcties achteraf klein is. De toon is licht amicaal, maar vooral 'to the point' en eerlijk. Ieder artikel moet lezers direct het gevoel geven dat ze hier goed zitten en snel het antwoord geven op de vraag die ze hebben. De rest van het artikel is de uitdieping van het onderwerp en gericht op de lezer die hier tijd/behoefte aan heeft.

Met de bestaande kennis die je in huis hebt, moet je het grootste gedeelte van de artikelen zelf kunnen schrijven. Ik ben niet op zoek naar schrijvers die direct moeten Googelen op alle onderwerpen en bestaande online content herkauwen.

Schrijven kan waar jij wilt. Wij zitten in Leiden, dus als je in de buurt woont kunnen we ook af en toe koffie doen.

Heb je interesse? Reageer dan, met je tarief per woord, om samen een eerste video call in te plannen.

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (1)

Gert Jan
Gert Jan
14-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance tekstschrijver opdrachten

Freelance Copywriter voor Product Beschrijvingen

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een copywriter die voor mijn website de producten beschrijving kan schrijven en om de site er beter uit te laten zien door meer informatie te geven op te homepage. Ik hoor graag van jullie.

Copywriter voor Herschrijven van Webpagina

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance copywriter voor het herschrijven van de webpagina. De tekst op de pagina kan duidelijker en de opbouw kan verbeterd worden. Over ons Wij zijn een online marketing bureau voor de overheid. Wij hebben honderden projecten uitgevoerd voor tientallen gemeenten, non-profit organisaties en overheden. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

(SEO) Tekstschrijver Gezocht

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Ik ben op korte termijn op zoek naar een SEO tekstschrijver. De opdracht betreft: 1) het schrijven van teksten (van minimaal 500 woorden) 2) voor 5 verschillende websites/klanten 3) je krijgt de SEO keywords waar je moet letten van ons door Ik maak graag een prijsafspraak o.b.v. een fixed prijs per tekst/pagina.

Tekst Correctie Website

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe website zou ik graag de teksten willen laten controleren op spelling en zinsopbouw. Bij interesse kan ik een link doorsturen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Tekstschrijver voor Flyer en Website Coaching

Geplaatst: 27-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver die coaching/healingactiviteiten op een hele toegankelijke manier kan beschrijven. Een levendige, gevoelsmatige en creatieve schrijver die enthousiast een JA voelt. Ik hoor het graag!

Tekstschrijver voor Dakdekker Branche

Geplaatst: 05-12-2022
Beste freelancers, Voor de website in de dakdekker branche zijn we op zoek naar een tekstschrijver. Graag horen we: wie je bent, wat je ervaring is, de levertijd, een voorbeeld van een eerder geschreven pagina en je tarief. Pas je binnen ons gewenste profiel, dan willen we graag een proeftekst laten schrijven. Uiteraard betaald. Bevalt dit? Dan gaan we graag een langdurige samenwerking met je aan.…

SEO Geoptimaliseerde Product Omschrijvingen

Geplaatst: 15-12-2022
Beste freelancers, Op dit moment hebben wij 68 producten in onze webshop, voor al deze producten dient de productomschrijving herschreven te worden zodat dit passend is binnen een goede SEO strategie. Hierbij zitten wij te denken aan minimaal 350 woorden per product. Welke freelancer wilt hier meteen zijn/haar tanden inzetten en kan vandaag nog beginnen met ons te helpen? Mocht de opdracht bevallen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht