Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekstschrijver Gevraagd (Webshop, Productbeschrijvingen)

Opdracht ID: 25423

Budget: € 20 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 02-08-2016
Reacties: 7
Locatie: De Meern, Utrecht
Laatst gewijzigd: 16-08-2016
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken een goede HBO opgeleide schrijver/schrijfster die veel teksten voor onze webshop kan schrijven. Het gaat hier gemiddeld om 100 teksten per maand die de schrijver direct in onze back-end kan zetten. Het gaat om productbeschrijvingen van 200 á 250 woorden met gebruik van de juiste keywords die het meest gezocht worden. Het zijn meestal producten in de categorie gadgets en verzorgingsproducten.

Wij hebben direct schrijvers nodig die veel kunnen schrijven. Wij betalen tussen de 20 en 50 euro per uur, afhankelijk van hoe snel (en goed) je teksten kan schrijven. Wanneer we tevreden zijn kan het dat we meer teksten nodig hebben (we verkopen via meerdere kanalen en hebben dan ook steeds een unieke tekst nodig). Wij denken graag aan een samenwerking voor langere termijn!

Wij leveren een link aan van wat voor soort product het is en in de tekst moet worden omschreven waarom de klant dit product zou moeten kopen en wat de kenmerken van het product zijn. Wij laten de schrijver met onze systemen werken waardoor makkelijk de teksten kunnen worden upgeload. Zodra we een goede samenwerking hebben zullen we dan ook toegang geven tot onze interne systemen. Daarnaast is contact via Skype of mail erg gemakkelijk om snel contact te kunnen leggen.

Wij ontvangen graag een proeftekst waarna we kijken of we tevreden zijn over de tekst. Wanneer we tevreden zijn zullen we snel over gaan op meer teksten.

Vereisten van de teksten:

- Goede titel met 3 a 4 belangrijkste en meest gezochte zoekwoorden die je gevonden hebt;
- De zoekwoorden in de producttitel met streepjes (-) van elkaar scheiden. Voorbeeld: Stijltangborstel - stijlborstel - stijltang - optimaal haar stijlen met de stijltang - Roze - DisQounts
- Zoekwoorden moeten tussen de 2-4% van de tekst geschreven zijn. In een tekst van 250 woorden moeten de gevonden zoekwoorden dus minimaal 5x in de tekst staan en maximaal 10x. Dit geldt voor de 3 a 4 meest gezochte zoekwoorden omtrent het product;
- Maak gebruik van een paar alinea’s om het overzichtelijk te maken;
- Tekst met minimaal 250 woorden;
- Functies van het product benoemen; wat kan/doet het product;
- Op welke behoefte/probleem speelt het product in;
- Voordelen van het product benoemen.

Wij zien jullie reacties graag tegemoet.

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (7)

Anique
Anique
02-08-2016
0 referenties
Gemiddelde score
Monique
Monique
02-08-2016
15 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jesse
Jesse
02-08-2016
7 referenties
Gemiddelde score
9.5
girbe
girbe
02-08-2016
3 referenties
Gemiddelde score
9.2
Kitty
Kitty
02-08-2016
0 referenties
Gemiddelde score
Erik
Erik
02-08-2016
2 referenties
Gemiddelde score
10
Gabrielle
Gabrielle
02-08-2016
1 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance tekstschrijver opdrachten

Tekstschrijver gezocht! Werk flexibel inzetbaar

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je marktconform. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Content specialist (tekst schrijver)

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancer We zijn op zoek naar iemand die de teksten voor op websites die we ontwikkelen kan schrijven. Onze huidige contentspecialist is gestopt en in vaste dienst gegaan ;-( De eerste opdracht zou gaan om een vraag en aanbod website/app. Het gaat om de content(tekst) voor op de website. Bij een prettige samenwerking, kan het gaan om meerdere opdrachten. Sta jij hiervoor open? Alvast bedankt.…

Interieur tekst schrijver gezocht

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ben op spoed naar iemand die ervaring heeft om teksten te schrijven in de meubelbranche, die dus ervaring heeft met stoffen, vormen, aankleding, eigenlijk dus een interieur tekst schrijver, vooral gericht op slaapkamers en op het gebied van boxsprings.

Blog/case copywriter

Geplaatst: 6 jan
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar iemand die elke maand een case of blog kan schrijven voor op onze website. De case kan gaan over een campagne of project die we recent hebben gedraaid, of over een interessant onderwerp waar wij bepaalde learnings of insights van hebben. Wat zijn precies je taken: 1. Je voert elke maand een kort interview met iemand die verstand heeft van de case of blog-onderwerp.…

SEO teksten schrijven voor reiswebsite (zonbestemming)

Geplaatst: 13-12-2023
Beste freelancers, Voor een reiswebsite over een zonbestemming, zoek ik een SEO tekstschrijver. Het gaat om ongeveer 70 pagina's met in totaal zo'n 35.000 woorden. Onderzoek naar de inhoud voor de teksten kan via Wikipedia, andere websites die erover geschreven hebben en ChatGPT. De teksten mogen niet worden overgenomen van ChatGPT en moeten volledig zelf geschreven zijn. Budget: €2500…

Website laten vertalen

Geplaatst: 07-10-2023
Website laten vertalen van het Nederlands, naar Engels en Duits. - Ervaren freelancer gezocht, starten aub zo spoedig mogelijk. (oktober 2023) - Deadline voor 1 november 2023 klaar.  - De opdracht mag op afstand uitgevoerd worden.   

Website Vertalen Engels naar Nederlands

Geplaatst: 20-09-2023
Beste vertalers, Wij zoeken een vertaler Engels-Nederlands om 13 websitepagina's te vertalen. Het gaat om onze website in IT and cyberveiligheid. Het aantal woorden per pagina is verschillend. Er zijn ongeveer 500 woorden per pagina. Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast bedankt!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht