Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Monique

Monique Brouwer
Over Monique

Als ik mezelf in al mijn veelzijdigheid onder één noemer moet vangen, dan noem ik mezelf vooral een taaltalent. Het helder maken van de (kern van de) boodschap, in welke vorm van communicatie dan ook, zie ik als de ultieme uitdaging. Als tekstschrijver, redacteur/corrector of vertaler Engels-Nederlands zet ik graag al mijn 'kernzinnige’ talent in om die uitdaging aan te gaan - met hart en ziel!

De teksten die ik schrijf en vertaal zijn gevarieerd. Zo schreef ik onder meer de websiteteksten voor Theeman, Leaseje Kinderschoenen en Narisa Administratie en schrijf ik blogartikelen en nieuwsbrieven voor reisorganisatie CeskySight. Daarnaast lever ik vertaalwerk voor onder andere Foodie (bekend van Paleo.nl) en Gezonde Passie. Bovendien ben ik als editor werkzaam bij scriptienakijkservice Sribbr (waar ik niet alleen 'gewone' scripties corrigeer, maar als 'editor plus' ook het kwalitatief hoogwaardige werk van studenten van de veeleisende Haagse Hogeschool). Mijn oog voor de...

Uitstekend
15 beoordelingen
Monique Brouwer

Expertisegebieden:

 

Portfolio

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

 

Vraag Monique direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Monique, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Contact

KvK-nummer
Bedrijfsnaam
KernZinnig Tekst

Stuur een bericht