Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tekst tbv Bruiloft Vertalen (NL-EN)

Geplaatst op:
3 juni 2019 10:45
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
39420
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 50 p.u.
Locatie:
Emmeloord, Flevoland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelance vertaler om een bruiloft tekst te vertalen van het Nederlands naar Engels.

Wij gaan 21 juni trouwen en ik heb mijn Amerikaanse familie erbij. Nou spreken mijn gezin en ik vloeiend Engels maar de ceremoniespeech van de BABS wordt allemaal in het Nederlands gedaan, waardoor mijn familie niet kan meeluisteren. Maar... wij willen natuurlijk dat de speech een verrassing voor ons blijft, dus kunnen het zelf niet vertalen!

Wij zoeken iemand die op korte termijn de speech die onze BABS schrijft (leveren wij aan) voor ons vertaald en terugstuurt. Het is nog een beetje een verrassing hoe lang de speech precies is, maar ik verwacht dat het niet meer dan 2/3, hooguit 4 kantjes zullen zijn.

A.s. week komt de BABS op bezoek en ik hoop dat zij de week voor de bruiloft de tekst klaar heeft, welke dag is nog niet bekend. Je hebt dan dus ongeveer een week ervoor de tijd om het terug te sturen, aardig wat tijd! Wij moeten het UITERLIJK donderdagochtend 20 juni hebben zodat wij het kunnen uitprinten voor de familie.

Uiteraard wordt het wel door 1 persoon gecheckt om te kijken of het (grammaticaal) allemaal klopt... maar zo kunnen wij zelf genieten van de ceremonie.

Dus een leuke, kleine klus! Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur even een berichtje, dan kunnen we evt details nog verder bespreken.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Jet Jet 03-06-2019
referentiesterren
4 referenties
Cees Cees 03-06-2019
referentiesterren
2 referenties
Yvonne Yvonne 03-06-2019
referentiesterren
1 referentie
Ineke Ineke 03-06-2019
referentiesterren
6 referenties
Valerie Valerie 03-06-2019
referentiesterren
3 referenties
Dominique Dominique 03-06-2019
referentiesterren
4 referenties
Sharai Sharai 03-06-2019
referentiesterren
25 referenties
Pauline Pauline 03-06-2019
referentiesterren
5 referenties
Sofie Sofie 03-06-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Vertaling van Blog Artikel Noors naar Nederlands
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met de vertaling van verschillende blogartikelen van het Noors naar het Nederlands.    Het betreft in totaal ca. 7800 woorden en het gaat over incontinentie, de artikelen staan allemaal in aparte word documenten. We zouden de teksten graag in de komende…
29 mei
Native Speaking Vertaler NL - Italiaans
Beste freelancers,    Ik zoek een vertaler/tolk Italiaans- Nederlands die op regelmatige basis mij kan assisteren om (voornamelijk privé) zaken te regelen in Italië. Ik ben daar woonachtig maar beheers de taal niet voldoende.    Mijn voorkeur gaat uit naar een native speaking en iemand die de cultuur en regels goed kent…
24 mei
Medisch Dossier Vertalen van NL - Engels
Beste freelancers,    Ik heb een medische dossier wat ik graag zou willen vertalen in het engels. Het dossier bestaat uit 27 pagina's     Is dat mogelijk en aan wat voor bedrag moet ik ongeveer denken.
19 mei
Vertalen Website NL - Engels voor Hovenier
Beste freelancers,    Wij zijn een hoveniersbedrijf en hebben een Nederlandse website bestaande uit ca. 10 pagina's. Hierop staan ondermeer onze diensten en projecten beschreven en een aantal basis pagina's zoals contact ed.    We willen heel graag een Engelse versie van onze huidige website en zijn daarom op zoek naar een…
15 mei
Sheabutter Webshop Vertalen naar het Engels
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een Nederlandse website naar het Engels.     Over ons  Wij verkopen producten met sheabutter. De Afrikaanse bevolking ontdekte dit geheime ingrediënt in de noten van de Boom des Levens, ook wel Karité boom genoemd. De heilzame…
11 mei
Duitstalige Vertaler voor Webshop (SEO Kennis)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een native Duitse vertaler die SEO gespecialiseerd is. Wij verkopen hippe en kleurrijke outdoorlaarzen voor warme en droge voeten.     Kan je ons helpen? We zien je offerte graag tegemoet.
7 mei
Tekst Corrigeren Frans, Spaans, Duits of Engels
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar freelancers die nauwkeurig te werk gaan en hun werk kwalitatief goed uitvoeren. Daarnaast is het van belang dat je een van de volgende talen perfect beheerst:  Engels, Duits, Spaans of Frans (in geschrift en woord).    De opdracht is vrij eenvoudig. Het gaat om het beluisteren van een…
27 apr