Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tekst tbv Bruiloft Vertalen (NL-EN)

Geplaatst op:
3 juni 2019 10:45
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
39420
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 50 p.u.
Locatie:
Emmeloord, Flevoland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelance vertaler om een bruiloft tekst te vertalen van het Nederlands naar Engels.

Wij gaan 21 juni trouwen en ik heb mijn Amerikaanse familie erbij. Nou spreken mijn gezin en ik vloeiend Engels maar de ceremoniespeech van de BABS wordt allemaal in het Nederlands gedaan, waardoor mijn familie niet kan meeluisteren. Maar... wij willen natuurlijk dat de speech een verrassing voor ons blijft, dus kunnen het zelf niet vertalen!

Wij zoeken iemand die op korte termijn de speech die onze BABS schrijft (leveren wij aan) voor ons vertaald en terugstuurt. Het is nog een beetje een verrassing hoe lang de speech precies is, maar ik verwacht dat het niet meer dan 2/3, hooguit 4 kantjes zullen zijn.

A.s. week komt de BABS op bezoek en ik hoop dat zij de week voor de bruiloft de tekst klaar heeft, welke dag is nog niet bekend. Je hebt dan dus ongeveer een week ervoor de tijd om het terug te sturen, aardig wat tijd! Wij moeten het UITERLIJK donderdagochtend 20 juni hebben zodat wij het kunnen uitprinten voor de familie.

Uiteraard wordt het wel door 1 persoon gecheckt om te kijken of het (grammaticaal) allemaal klopt... maar zo kunnen wij zelf genieten van de ceremonie.

Dus een leuke, kleine klus! Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur even een berichtje, dan kunnen we evt details nog verder bespreken.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Harriette Harriette 03-06-2019
referentiesterren
4 referenties
Cees Cees 03-06-2019
referentiesterren
2 referenties
Yvonne Yvonne 03-06-2019
Ineke Ineke 03-06-2019
referentiesterren
5 referenties
Valerie Valerie 03-06-2019
referentiesterren
3 referenties
Trudi Trudi 03-06-2019
Dominique Dominique 03-06-2019
referentiesterren
2 referenties
Sharai Sharai 03-06-2019
referentiesterren
25 referenties
Pauline Pauline 03-06-2019
referentiesterren
5 referenties
Sofie Sofie 03-06-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Vertaling Tekst NL- EN,DU,FR (Reageer voor 19.00)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar 1 vertaler om de teksten voor een website te laten vertalen van het Nederland naar Duits, Frans en Engels.    Het gaat om een tekst van ong. 1400 woorden en worden aangeleverd in een word document.  Ik wil dit bij 1 persoon neerleggen. Wie O Wie wil dit doen?    Link naar…
14 jun
Vertalen van Sollicitatiebrief (NL - Eng)
Beste freelancers,    Ik zou graag een sollicitatiebrief vertaald willen hebben van Nederlands naar Engels. Het gaat om een sollicitatie voor een internationale stage. Het betreft ca. 1 a 2 kantjes.    Wie kan mij hiermee helpen?
8 jun
Medisch Boek Vertalen (NL-EN)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een boek (ca. 33.000 woorden) kan vertalen van het Nederlands naar het Engels.    Het betreft een handboek over een medische aandoening. Geen diepgaand medisch jargon, vooral de impact ervan belicht.    Budget: In overleg, op basis van een vaste prijsafspraak.   …
7 jun
Vertalen Productteksten Internationale Webshop (NL-EN)
Beste freelancers,    Voor onze webshop  zijn we op zoek naar een vertaler voor het vertalen van productteksten van het Nederlands naar Engels.    Het betreft ongeveer 100.000 woorden maar hier zal veel herhaling in zitten. Voor deze herhaling rekenen wij een ander tarief per woord.    Wij werken intern met vertaalmanagement…
5 jun
Formulieren Vertalen voor Kliniek (NL-EN)
Beste freelancers,    Wij zijn voor onze  kaakchirurgische kliniek op zoek naar een freelance vertaler.    Het gaat om het vertalen van 3 formulieren: 1 inschrijfformulier, 1 gezondheidsvragenlijst en 1 A4tje met algemene informatie over de kliniek van het Nederlands naar Engels.    Het budget is in overleg, een vaste…
4 jun
Website Tekst Vertalen (2013 Woorden NL-EN)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance vertaler voor het vertalen van een website tekst.    Het gaat om 2013 woorden die vertaald moeten worden van het Nederlands in het Engels.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
3 jun