Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Sharai

Sharai
Over Sharai

Na het behalen van mijn universitaire Master in Marketing, en na een zestal jaar als marketeer bij multinationals als Sony en KLM gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat mijn passie niet bij het bedrijfsleven ligt - en heb ik mijn meisjesdroom nagejaagd: het opzetten van mijn eigen uitgeverij van kinder- en jeugdboeken! Inmiddels heeft Fanflicks Books zijn derde verjaardag gevierd, en zijn hier reeds twaalf boeken uitgegeven; met nog eens vier op de planning voor de rest van het jaar.

Het beoordelen, bewerken en uiteindelijke uitgeven van deze boeken doe ik zelf - waardoor u ervan uit kunt gaan dat ik op taalkundig vlak goed onderlegd ben. Geen enkele misplaatste d, komma of foutieve samentrekking is veilig in mijn omgeving. Als bijverdienste naast mijn uitgeverij, werk ik daarom graag met u aan het opstellen en/of verbeteren van uw teksten. Of het nu om creatief schrijfwerk gaat,...

 

Portfolio

Fanflicks Books
(Lees verder)
Loading.

Kunstwereld Zuidwester
(Lees verder)
Loading.

Kidslab
(Lees verder)
Loading.

De Piepshop
(Lees verder)
Loading.

Re-Invents.com
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Sharai direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens: