Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tech Packs Design van Bikini's

Geplaatst op:
18 oktober 2019 12:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Modeontwerp
Opdracht ID:
41106
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot 60 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

voor het starten van mijn nieuwe kledinglijn in bikini's ben ik op zoek naar iemand die tech packs kan maken van de verschillende onder- en bovenstukjes.

Ik heb goed in mijn hoofd wat ik wil en hier zijn ook ruimschoots afbeeldingen van te vinden online maar ik kan deze zelf niet omzetten in een technische tekening. Het bedrijf waar ik de bikini's wil laten confectioneren vraagt hier naar. In totaal zal mijn bikini-lijn bestaan uit:
  • 4 typen bovenstukjes
  • 4 typen broekjes
  • 4 verschillende kleuren
  • 4 verschillende maten

Graag zou ik eerst samen 1 tech pack ontwikkelen en deze voorleggen aan de producent. Wanneer deze akkoord krijgt van de producent keer ik graag een vergoeding uit. Vervolgens wil ik dit als een totaalproject (en ook hier weer vergoeding op voorhand in overleg bepalen) aanbieden.

Is er iemand die mij kan helpen?
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Esther Esther 18-10-2019
referentiesterren
5 referenties
centaine centaine 18-10-2019
referentiesterren
1 referentie
Petra Petra 18-10-2019
referentiesterren
1 referentie
Renske Renske 18-10-2019
referentiesterren
4 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Sieraadontwerper Gezocht (Vleuten)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een sieraadontwerper voor zowel de tekening als uitvoering van een sieraad. Degene die ik zoek moet mij ook kunnen ondersteunen in het verdere proces.    Heb je interesse? Ik zie je bericht graag tegemoet.
15:45
Technisch Kleding Ontwerpen van Hoodies
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die ontwerpen en technische tekeningen van kleding in verschillende maten kan maken.    Het gaat hier voornamelijk over hoodies en broeken die ik wil laten maken. Ik heb de ideeën in mijn hoofd maar weet zelf niet hoe dat moet. Ik zoek dus iemand die mijn ideeën goed…
12:05
Ontwerper voor Zonnebrillen Gezocht (Spoed)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een zonnebril en om samen te sparren. Er is geen budget aan gekoppeld, het moet een eerlijke prijs zijn voor een uitstekend product.    Lijkt jou dit leuk en kan je goed ontwerpen? Dan zie ik je offerte graag zo snel mogelijk tegemoet.
9 jul
Toga Ontwerpen voor een Trouwambtenaar
Beste freelancers,    Ik sta in de startblokken om aan de slag te gaan als trouwambtenaar, en ben nu op zoek naar een op maat gemaakte toga.     Ik wil graag een frisse, moderne variant op de klassieke toga waarmee trouwceremonies stijlvol en eigentijds verlopen.    Kan jij mij hiermee helpen? Dan hoor ik graag van…
6 jul
Mode Designer voor Sportkleding Gezocht
Beste freelancers,    Voor het starten van een sportkleding merk voor vrouwen en meiden ben ik zoek naar een (sportkleding) designer. Het gaat om het maken van tech packs van shirts, shorts en sokken.    Wat ik wil is: 3 modellen shirts in verschillende kleuren 2 modellen shorts in verschillende kleuren 4 maten voor vrouwen en 4…
1 jul
Tech Packs voor Dames Kledinglijn
Beste freelancers,    Met ons dames kledingmerk hebben wij ons gespecialiseerd in hoogwaardige damesmantels, -jasjes en -blazers.  Wij willen onze productrange uitbreiden met jurkjes en blouses, en ter voorbereiding op de productie hiervan zijn wij op zoek naar iemand die tech packs kan maken.    Daarnaast zou een 3D animatie…
26 jun
Patroontekenaar voor Kledingstuk
Beste freelancers,    Wij zoeken een freelancer die ons kan ondersteunen met patroontekenen n.a.v. een afbeelding. Het zal om een collectie gaan van een specifiek kledingstuk. Graag op korte termijn en het kan vanuit huis (volledig digitaal).    Ben je geïnteresseerd, dan delen we graag meer informatie.
22 jun