Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tech Packs Design van Bikini's

Opdracht ID: 41106

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 18-10-2019
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 19-10-2019
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

voor het starten van mijn nieuwe kledinglijn in bikini's ben ik op zoek naar iemand die tech packs kan maken van de verschillende onder- en bovenstukjes.

Ik heb goed in mijn hoofd wat ik wil en hier zijn ook ruimschoots afbeeldingen van te vinden online maar ik kan deze zelf niet omzetten in een technische tekening. Het bedrijf waar ik de bikini's wil laten confectioneren vraagt hier naar. In totaal zal mijn bikini-lijn bestaan uit:
  • 4 typen bovenstukjes
  • 4 typen broekjes
  • 4 verschillende kleuren
  • 4 verschillende maten

Graag zou ik eerst samen 1 tech pack ontwikkelen en deze voorleggen aan de producent. Wanneer deze akkoord krijgt van de producent keer ik graag een vergoeding uit. Vervolgens wil ik dit als een totaalproject (en ook hier weer vergoeding op voorhand in overleg bepalen) aanbieden.

Is er iemand die mij kan helpen?

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (4)

Esther
Esther
18-10-2019
5 referenties
Gemiddelde score
9.7
centaine
centaine
18-10-2019
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Petra
Petra
18-10-2019
1 referenties
Gemiddelde score
8.5
Renske
Renske
18-10-2019
9 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance mode ontwerp opdrachten

Kleding ontwerper (Spec. Nachtkleding/pyjama’s)

Geplaatst: 20 mrt
Hi! Ik ben opzoek naar een kleding ontwerper gespecialeerd in nachtkleding, pyjama’s (kant), het liefst op korte termijn. Het liefst ook iemand die patronen kan maken.

Mode Ontwerper voor Zwemkleding in Utrecht

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die zwemkleding kan ontwerpen met mij. Wij zelf hebben de ideeën, ik heb iemand nodig die deze ideeën op papier kan zetten. Je inbreng vind ik ook erg interessant. Interesse? Reageer direct! Budget: 25/40,- per uur of ik betaal je per design. Dit is bespreekbaar.

Ontwerper Gezocht voor Baby Kleding

Geplaatst: 2 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die kleding kan ontwerpen voor baby's en kinderen. Wij zelf hebben de ideeën, ik heb iemand nodig die deze ideeën op papier kan zetten. Interesse? Reageer direct!

Bh Laten Ontwerpen

Geplaatst: 10 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het ontwerpen van een nieuw soort bh voor vrouwen. Ik ben hierin volledig nieuw en wil graag met iemand brainstormen om dit ontwerp te bespreken en verder uit te werken. Wie kan mij hierin verder helpen? Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Schoudertas Ontwerpen

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het ontwerpen van een schoudertas. Materiaal katoen. Vergoeding in samenspraak. Liefst regio Zuid-Holland. Ben jij degene die ik zoek? Reageer direct!

Sokken Ontwerpen

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance designer die sokken voor mij kan ontwerpen. Zie bijlage voor een voorbeeld. Ben je geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van je.  

Fashion Designer voor Beginnende Kledinglijn

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Beginnend aan mijn kledinglijn ben ik op zoek naar een passende fashion/graphic designer die mij kan helpen om mijn ontwerpen te realiseren en op papier te zetten. Mijn design is gereed, het moet nog door een professional getekend worden. Budget bespreekbaar. Bij interesse hoor ik graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht