Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Fashion Design by Centaine

Profiel

Mijn naam is Centaine, een creatieve & enthousiaste modeontwerpster. Al ruime tijd ben ik werkzaam als freelance fashion designer voor kleine en grote merken, zowel start-ups als gevestigde namen. Ik ben open, direct en ik houd van een persoonlijke benadering. Ik vind het belangrijk om een goede sfeer te creëren & vooral om samen een mooi resultaat neer te zetten.

Wat ontwerp ik.
- Passende designs voor verschillende doelgroepen, zoals voor dames- en kindermode. Dit kan variëren van 1 stijl tot complete collecties.
- Uitgewerkte kledingcollecties inclusief detailtekeningen en maatschema’s. Deze zijn klaar voor productie.
- Geplaatste prints en all-over-dessins in illustrator en photoshop. De dessins worden altijd in rapport gemaakt.

Wat kan ik voor uw bedrijf betekenen?
- Kleine bedrijven helpen die een nieuwe merk in de markt willen zetten, met advies en mooie modeontwerpen.
- Gemakkelijk passende fashion designs ontwerpen voor uw specifieke doelgroep.
- Prints ontwerpen ter aanvulling en het compleet maken van uw collectie.
- Het aanbieden van extra handen bij de deadline van een collectie.
- Rapport patronen maken van aangekochte prints.

Elke opdracht is anders en elke klus vraagt om een persoonlijke aanpak. Graag kijk ik samen met U naar de mogelijkheden! Als freelance fashion designer gebruik ik dagelijks voor diverse klanten mijn ervaring en kennis die ik als designer bij verschillende toonaangevende modebedrijven heb opgedaan. Heeft u een uitdagende mode opdracht? Aarzel dan niet en neem contact met me op.

Referenties

Datum:
04-03-2017
Van:
Nishani Harkisoen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ontzettend fijn om mee samen te werken. Centaine denkt met je mee en kan goed conceptmatig te werk gaan, ben erg onder de indruk van het eindproduct (technische tekeningen) en zal zeker in de toekomst opnieuw een opdracht bij je uitzetten!

Uitgevoerde opdrachten

Duurzame Sportkleding Ontwerper Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een Kleding designer voor ons. Wij zijn een duurzaam sportmerk (nieuw op de markt) en proberen dit in al onze producten te laten zien. We richten ons niet op één sport, maar willen in meerdere sporten tegelijk kleding (van sokken, sporttassen t/m shirts en trainingspakken) aanbieden.…
Amsterdam 11-06-2017
Mode Tekenaar voor Nieuw Tassenlabel
Beste freelancers,    Ik wil een tassenlabel starten en ben hierbij op zoek naar een freelancer die technische tekeningen kan maken van handtassen en portemonnees.    Ik ben op zoek naar iemand die conceptmatig kan werken en het leuk vindt om creatieve input te leveren. Het werk moet plaatsvinden op locatie omgeving Amsterdam. …
Amsterdam 31-01-2017
Ontwerper Kinderkleding Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die kinderkledij kan ontwerpen. Ik begin nl. een eigen collectie van kinderkledij maar ik kan niet ontwerpen en ben dus op zoek naar iemand die mijn ideeën kan omzetten in ontwerpen en eventueel ook patronen van kan maken.    Om te beginnen had ik gedacht aan een 10-tal…
16-01-2017

Vraag centaine direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden