Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Statische Afbeelding Animatie Maken

Geplaatst op:
21 april 2017 11:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Overige Design & Multimedia
Opdracht ID:
29005
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 30 p.u.
Locatie:
Nijkerkerveen, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar iemand die deze wereldbol kan laten bewegen (zie bijlage)

Het middendeel is een silhouet van een koeienkop, en nu is het de bedoeling dat het raster eromheen draait. Het moet uiteindelijk geïntegreerd worden op een website dus GIF, HTML5 etc.

Graag even de totaal prijs vermelden bij een reactie.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Thijs Thijs 21-04-2017
referentiesterren
2 referenties
Richard Richard 21-04-2017
referentiesterren
2 referenties
Stefan Stefan 22-04-2017
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Airbrush Tekenaar Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een tekenaar die voor ons voor reclame doeleinden ons nog niet bestaande product wil tekenen.    Het liefst zouden wij het in airbrush willen laten maken.    Wij horen graag wat er mogelijk is.
19 feb
Prezi Presentatie Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ontwerper die een powerpoint presentatie om kan zetten naar een Prezi presentatie.    Graag zie ik jullie reacties tegemoet.
18 feb
Banner en Logo Maken voor YouTube Kanaal
Beste freelancers,    Is het mogelijk om een banner en logo voor mijn YouTube kanaal te kunnen krijgen. Ik wil graag dat in de banner komt te staan wat ik doe, en dat is mensen interviewen.  Budget: onder de 100 euro.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
13 feb
Presentatie en Illustratie Freelancer
Beste freelancers,    Ik start per 1 maart met een nieuw concept. Ik ben sinds vorig jaar zomer software en een app aan het ontwikkelen. Afgelopen maand een pitch voor investeerders gehouden en die gaan er in mee. Nu sta ik voor de opgaaf te starten met het presenteren van het product voor grote bedrijven (denk aan CZ enzo). Hiervoor wil…
12 feb
MS Office 365 Expert Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een MS office 365 expert die onze Word-templates (i.i.g.) de volgende aanpassingen kan uitvoeren: De tekststijlen / koppen zo instellen dat ze automatisch doornummeren; De tekststijlen / koppen zo kan instellen dat bij wijziging van de tekst niet de gehele tekst wijzigt; De templates (indien mogelijk)…
7 feb
Boeken Omzetten van PDF naar ePub
Beste freelancers,    Graag zou ik twee boeken vanuit een PDF als ebook op het internet zetten. Wie maakt voor mij deze bestanden in Epub?    Het betreft een publicatie die via het Centraal Boekhuis in verschillende webwinkels moet komen te staan.    Graag een reactie indien je deze omzetting kunt uitvoeren.
30 jan
Afbeeldingen Opmaken voor Onderzoekstool
Beste freelancers,    Zie jij het zitten om een 80-tal bestaande afbeeldingen (opnieuw) op te maken voor in een online vragenlijst? Het gaat om een grote diversiteit aan afbeeldingen. Van redelijke recht toe aan weergaven van een brood, een lipstick, etc., het goed leesbaar opmaken van voorbeeldbrieven van bijvoorbeeld de politie en verzekeraars,…
30 jan