Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Thijs Linssen (visuals)

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Thijs Linssen is een kunstenaar die in 2016 Thijs Linssen Visuals heeft opgericht. Met zijn kunstachtergrond en een voorliefde voor 3D-technieken is het doel om van architectonische ontwerpen levensechte en elegante product visualisaties te maken die tot de verbeelding spreken.

Door slim gebruik te maken van verschillende software is het mogelijk om de werkzaamheden tegen een scherpe prijs aan te bieden voor zowel midden als klein bedrijf.

Visie

Het doel van Thijs Linssen Visuals is om de ideeën en het ontwerp van de architect & ontwerper zo goed mogelijk en helder in beeld te brengen. Foto-realistische visualisaties die hun ontwerp eer aan doen en die aan het ontwerp sfeer toevoegt.

Ik werk voornamelijk met het 3D programma Blender en Photoshop. Maar gebruik voor animatie werk ook regelmatig After Effects en adobe premiere pro.

Portfolio

thijs-linssen-bdk-4.jpg

Badkamer visualisatie

Voor Realher Bouw heb ik de visualisaties gemaakt voor de mooie woningen van Park Paviljoen Hulsthof. Het zijn nieuwbouwwoningen voor ouderen met als insteek dat ze hier lang zelfstandig kunnen wonen.
Hierbij een visualisatie van een van de badkamers uit de appartementen.
owm-groyne-still.jpg

Animatie & stills Oryon Watermill

Voor zo’n bijzonder project als dat van Deep Water Energy maak ik graag visualisaties. DWE heeft de Oryon Watermill ontwikkeld, dit is een onderwaterturbine die men kan plaatsen in langzaam stromend water, zoals bijvoorbeeld rivieren, en hier energie uit kan opwekken. Een groene, duurzame manier van energie opwekken! Ik hoop de Oryon Watermill snel tegen te komen in de rivieren in mijn buurt.
thijs-linssen-slpk-1.jpg

Slaapkamer visualisatie

Voor Realher Bouw heb ik de visualisaties gemaakt voor de mooie woningen van Park Paviljoen Hulsthof. Het zijn nieuwbouwwoningen voor ouderen met als insteek dat ze hier lang zelfstandig kunnen wonen. Hierbij een 3D visualisatie van een van de slaapkamers.

Referenties

Datum:
12-03-2018
Van:
Patrick Wielders
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Perfecte samenwerking, lekker vlotte communicatie. Thijs heeft precies geleverd wat we nodig hadden binnen de gestelde deadlines. Volgende keer weet ik waar ik zijn moet.
Datum:
07-12-2017
Van:
Paul Kromhout
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Thijs heeft aan weinig woorden genoeg om zich in te leven in een project en zo een goed resultaat neer te zetten.
Datum:
18-08-2017
Van:
Edwin Rasser
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
In een keer het besproken plan uitgewerkt. Veel creatieve inbreng en een topresultaat (leader-animatie)

Uitgevoerde opdrachten

3D Ontwerp voor Realisatie 3 Kamer Appartement
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met een 3D ontwerp van een woning. De woning ( 3 kamer appartement / bungalow zonder verdieping ) zal uiteindelijk gebouwd worden op Bonaire.    Het idee en een plattegrond heb ik klaar, nu zoek een 3D ontwerp. Dit om te overleggen aan de aannemer etc of voor eventueel…
Hoogvliet 31 mei
Animatie Maken van Ronddraaiende Award
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die voor ons een animatie kan maken van een award, zie de bijlage.  De bedoeling is dat de award op een ondergrond rond draait. Eindformaat animated Gif en/of mp4.    Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.
Nieuwstadt 22 feb
Renderen van 3D Tuinontwerpen
Beste freelancers,    Gevraagd: 3D visualisator m/v voor het renderen van tuinen.    Als tuinarchitect werk ik aan mooie projecten in het hogere segment. Ik teken deze zelf in SketchUp in 3D. Om mijn werk nog beter te presenteren zoek ik de samenwerking met iemand die deze projecten kan renderen. In beginsel alleen stills aan de…
Uden/Arnhem 15-11-2017
Freelancer Gezocht voor Korte 3D Animatie
Beste freelancers,    Wij zoeken een iemand die binnen 1 week een korte 3D animatie kan maken. De gevraagde kwaliteit is hoog, de sector is scheepvaart techniek. Het budget is bespreekbaar.    Graag zien wij een reactie tegemoet.
Nijmegen 02-10-2017
Vakantiehuis Modelleren in 3D Studio Max
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan assisteren bij een project. Er moet een 3d model van een gebouw worden gemaakt met 3s studio max. Iemand met ervaring hierin heeft dan ook mijn voorkeur.    Er is een plattegrond beschikbaar samen met een revit bestand. Deze laatste is om een beeld te krijgen van het model,…
Amsterdam 17-08-2017
Animatie voor Leader van Youtube Channel
Beste freelancers,    Voor mijn nieuwe YouTube kanaal ben ik op zoek naar iemand die een vrolijke leader / animatie kan maken.    Het gaat om het animeren van het logo of een animatie rondom het logo.    Graag zie ik een reactie tegemoet.
Leiden 27-07-2017
Animatie Maken van Historische Gebouwen
Beste freelancers,    Ik wil graag een korte animatie laten maken van de geschiedenis van vier historische gebouwen in een tijdspanne van drie en een halve eeuw.    Dit moet geplaatst worden op onze website die 8 juni online gaat. De opdracht kan thuis gemaakt worden. Ik heb helaas een beperkt budget beschikbaar en ik ben benieuwd…
Den Haag 08-06-2017
Korte 3D Animatie Nieuw Gebouw
Beste freelancers,    Ons bedrijf gaat verhuizen. Daarvoor wordt een nieuwe gebouw op een nieuwe locatie neergezet en het gebouw is al ontworpen. Wij zoeken iemand die op basis van een IFC file hiervan een korte 3D animatie kan maken. Het filmpje is bedoeld voor onze medewerkers, bestaande relaties en zal on-line gebruikt gaan worden. …
Aalsmeer 29-05-2017
Statische Afbeelding Animatie Maken
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die deze wereldbol kan laten bewegen (zie bijlage)    Het middendeel is een silhouet van een koeienkop, en nu is het de bedoeling dat het raster eromheen draait. Het moet uiteindelijk geïntegreerd worden op een website dus GIF, HTML5 etc.    Graag even de totaal prijs…
Nijkerkerveen 30-04-2017
Animatie Laten Maken (Techniek)
Beste freelancers,    Ik zou graag een animatie willen laten maken soortgelijk aan een voorbeeld.    Dit is het voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=jMJjIT1aUrU. Er is een budget van maximaal 350 euro beschikbaar en thuiswerken is mogelijk.    Voor vragen kunt u een bericht sturen.
Vianen 16-03-2017

Vraag Thijs direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden