Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO Optimalisatie voor Betere Google Resultaten

Opdracht ID: 46485

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 04-02-2021
Reacties: 9
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 01-03-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zoeken wellicht wel het schaap met de 5 poten. Iemand die Wordpress met woocommerce begrijpt, Google Search Console en SEO optimalisatie.

Huidige Situatie
We hebben nu al 6,5 jaar een website waarop we veel informatie plaatsen over Champgane en ook recepten inclusief een webwinkel. Nu staan er heel wat artikelen op deze website, maar toch heb ik niet het gevoel dat we hier het beste uithalen.
Zo zie ik in de Search Console dat we best een hoge bounce rate hebben (niet goed) en ook denk ik dat we te weinig converteren vanuit de website. Ik heb allerlei online trainingen op vlak van SEO en webwinkels gevolgd, maar dat lijkt dan niet te passen (en ja ik weet dat wij niet uniek zijn, maar na 6 jaar zit je ook wel een beetje vast).

Wie zoeken we?
Graag kom ik dan ook in contact met iemand die:
  1. Kan helpen met het technisch optimaliseren van de website (is het wel de juiste hoster, wat kunnen we verder nog doen zo dat techniek niet het struikelblok is.
  2. Kan helpen met verder ver SEO-en van de website 3. de conversie vergroten. Het zou hierbij gaan om iemand die met name advies geeft die past bij onze situatie, het aanpassen van H1, zoekwoorden ed in de backend kunnen we zelf doen, maar wil wel graag iemand die proactief meekijkt. Hoe ik denk dat het kan gaan, jij kijkt kritisch naar de website, geeft de verbeterpunten aan (bv met een artikel of recpet als voorbeeld), waarna wij zorgen dat alles met dat gedachtegoed wordt aangepast. En na 1, 2 maanden kijken we waar het staat en wat we nog moeten verbeteren. etc.

Graag horen we of je dit zou kunnen, willen en hoe je aanpak is en wat de kosten zouden zijn.
Wij kijken uit naar de reacties op Hoofdkraan.nl

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (9)

Hans
Hans
04-02-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Noel
Noel
04-02-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jasper
Jasper
04-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
04-02-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jonathan
Jonathan
04-02-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Arne
Arne
04-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Chris
Chris
04-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Yuri
Yuri
04-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Karina
Karina
04-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

SEA of SEO freelance opdrachten

Meta(google) adverteren SEA

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Ik zoek een Meta (facebook) insta) adverteer specialist die me kan helpen met het opzetten en optimaliseren van advertenties op facebook , insta. En misschien ook google. het gaat om een klusplatform waarbij we klusbedrijven maar ook klusopdrachten werven.

SEO specialist voor nieuw op te starten klusplatform

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken een SEO held (specialist) die ons kan helpen groeien. We zijn bezig met het maken van een klusplatform.. Daar waar consumenten klussen kunnen plaatsen en klusbedrijven kunnen reageren. Naast het verbeteren van pagina's en advies. Zoeken we specifiek iemand die kan helpen het maken van SEO pagina's met gevarieerde content.. Bijv: Wat kost een ..... of Hoe maak ik een .....…

Website optimalisatie + seo

Geplaatst: 25 apr
Optimalisatie van woo commerce site. Waar ben ik naar opzoek? Een betere indeling + SEO schrijven www.nopbrok.nl

GOOGLE ADS & FACEBOOK ADS SPECIALIST

Geplaatst: 18 apr
Opdrachtomschrijving Wij zijn een bureau dat MKB'ers helpt met online campagnes vanuit Google Ads en Facebook Ads. Ons klantenbestand groeit snel, daarom zijn we op zoek naar specialisten die ons team kunnen ondersteunen in periodes van drukte (en die hebben we eigenlijk doorlopend). Je werk bestaat uit het onderhouden en bijsturen van de campagnes van lopende klanten binnen Google Ads en Facebook…

SEO/SEA specialist

Geplaatst: 10 apr
Wij zijn op zoek naar een freelancer (geen bedrijven) die voor ons de SEO en het beheren van Google Ads kan oppakken. Zou je kunnen aangeven hoeveel tijd je in de maand vrij hebt en heb je enkele voorbeelden van projecten die succesvol zijn geweest? We komen graag in contact met je!

Engelstalige SEO voor B2B product

Geplaatst: 19 mrt
Goedendag, Wij zijn een MKB bedrijf met een uniek product, dat eind april - begin mei op de markt komt. Dit product, onze UltraXL is de opvolger van de succesvolle Ultra2. Binnenkort moet er gestart worden met een Engelstalige SEO/SEA voor dit B2B product, gericht enige specifieke landen buiten Europa. Onze voorkeur gaat uit naar een niet te grote afstand van ons kantoor uit (dus indien mogelijk,…

Seo Expert gezocht voor een groot marketplace in de sneakers

Geplaatst: 4 apr
Beste freelancers, Wij zoeken een seo expert die voor een mega groot marketplace ... een audit kan doen en search console problemen kan oplossen. Wij hebben diegene met spoed nodig ..
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht