Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
4 februari 2021 15:25

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Den Haag, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Marketing & Communicatie
Subcategorie
SEO/SEA
Opdracht ID
46485

SEO Optimalisatie voor Betere Google Resultaten

350 tot 1000 Den Haag, Zuid-Holland (10) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
4 februari 2021 15:25
Categorie
Marketing & Communicatie
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

We zoeken wellicht wel het schaap met de 5 poten. Iemand die Wordpress met woocommerce begrijpt, Google Search Console en SEO optimalisatie.

Huidige Situatie
We hebben nu al 6,5 jaar een website waarop we veel informatie plaatsen over Champgane en ook recepten inclusief een webwinkel. Nu staan er heel wat artikelen op deze website, maar toch heb ik niet het gevoel dat we hier het beste uithalen.
Zo zie ik in de Search Console dat we best een hoge bounce rate hebben (niet goed) en ook denk ik dat we te weinig converteren vanuit de website. Ik heb allerlei online trainingen op vlak van SEO en webwinkels gevolgd, maar dat lijkt dan niet te passen (en ja ik weet dat wij niet uniek zijn, maar na 6 jaar zit je ook wel een beetje vast).

Wie zoeken we?
Graag kom ik dan ook in contact met iemand die:
  1. Kan helpen met het technisch optimaliseren van de website (is het wel de juiste hoster, wat kunnen we verder nog doen zo dat techniek niet het struikelblok is.
  2. Kan helpen met verder ver SEO-en van de website 3. de conversie vergroten. Het zou hierbij gaan om iemand die met name advies geeft die past bij onze situatie, het aanpassen van H1, zoekwoorden ed in de backend kunnen we zelf doen, maar wil wel graag iemand die proactief meekijkt. Hoe ik denk dat het kan gaan, jij kijkt kritisch naar de website, geeft de verbeterpunten aan (bv met een artikel of recpet als voorbeeld), waarna wij zorgen dat alles met dat gedachtegoed wordt aangepast. En na 1, 2 maanden kijken we waar het staat en wat we nog moeten verbeteren. etc.

Graag horen we of je dit zou kunnen, willen en hoe je aanpak is en wat de kosten zouden zijn.
Wij kijken uit naar de reacties op Hoofdkraan.nl
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Hans
04-02-2021
Noel
04-02-2021
Jasper
04-02-2021
Thomas
04-02-2021
Manolito
04-02-2021
Jonathan
04-02-2021
Arne
04-02-2021
Chris
04-02-2021
Yuri
04-02-2021
Karina
04-02-2021
Toon meer reacties

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
4 februari 2021 15:25

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Den Haag, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Marketing & Communicatie
Subcategorie
SEO/SEA
Opdracht ID
46485

Opdrachten in dezelfde categorie

Freelance SEO Specialist voor onze Homepage Gezocht
Beste freelancers,    We zoeken een freelancer die gedurende een aantal maanden de SEO van onze homepage kan gaan verzorgen en verbeteren. Wij verzorgen praktijkonderwijs voor volwassenen. Klassikaal les en begeleiding door ervaren docenten. Uiteraard kunnen wij bij interesse de link naar onze website toesturen.    Behalve kennis…
15 apr
Specifieke Google Tag Manager Tags Instellen en Uitleggen
Beste freelancers,    Opdracht: Specifieke tags/triggers instellen op een reeds ingesteld en werkend Google Tag Manager-account én mij het uitleggen (via Teams) hoe ik het daarna zelf kan doen.    Extra toelichting: voor een klant van ons hebben we een nieuwe blogomgeving gemaakt. Die willen we zoveel mogelijk doormeten.…
15 apr
Freelance (SEO) Tekstschrijver voor Lange Samenwerking
Beste freelancers,    Heb jij een passie voor schrijven en hou je van aanpakken? Dan ben jij mogelijke onze nieuwe freelance copywriter. Wij zijn op zoek naar een copywriter die voor een diverse websites (SEO) teksten wil gaan schrijven.    Heb je zin om direct aan de slag te gaan voor makelaarskantoren, B2B & B2C diensten aanbieders? Reageer…
12 apr
SEO Teksten Optimalisatie voor B2B Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een Commerciële schrijver ten behoeve van lead genererende teksten.  Wij zoeken iemand met SEO ervaring die onze Wordpress website (consultancy B2B) kan herschrijven en SEO technisch kan optimaliseren en daarbij grafische elementen kan toevoegen tbv de gebruiksvriendelijkheid en tbv lead…
7 apr
Google Ads Specialist voor Website van Architect
Beste freelancers,    Ik positioneer mijn website als architect. Nu ben ik op zoek naar een online marketeer die voor mij Google Ads gaat runnen. Webbouwer is al aangesloten en teksten en zoekwoordenonderzoek loopt reeds. Ergens eind april gereed.    Ik kijk uit naar je reactie.
24 mrt
Freelance SEO Specialist voor Externe Linkbuilding
Hallo freelancers,    Voor mijn website (kozijnen) ben ik op zoek naar een SEO specialist. Ik zoek iemand die mij het werk van externe linkbuilding uit handen kan nemen met als belangrijkste doel om hogere posities in Google te behalen en daarmee mijn organisch verkeer een flinke, structurele boost te geven.    Belangrijk hierbij…
23 mrt
Freelancer voor Google Shopping Feed
Beste freelancers,    Wij zijn importeur van horeca koelingen en roestvrijstalen producten. Ik zoek iemand die voor onze webshop een Google Shopping Feed kan fixen. Heb je hier ervaring mee?    Dan zie ik graag een reactie tegemoet.
23 mrt
Toon meer