Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO Engelstalige Teksten voor Metaalindustrie

Opdracht ID: 51367

Budget: > € 2000
Geplaatst: 25-07-2022
Reacties: 5
Locatie: Zwolle, Overijssel
Laatst gewijzigd: 25-09-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Direct en to the point:

Wij bieden hier een Engelstalige SEO tekstschrijver de volgende opdracht aan:
- Engelstalige SEO B to B teksten en B to B leaflet teksten schrijven voor een internationaal bedrijf actief in de metaalindustrie en gevestigd in Twente
- Doorlooptijd opdracht 3 tot 5 maanden. Medio 3 oktober eerste helft teksten gereed en overige lever je in de weken daarna aan. Tot uiterlijk 6 december.
- Omvang website teksten: ca 40 pagina’s waarvan ca 20 in SEO met 350-500 woorden per pagina. Overige 20 pagina’s zijn niet SEO enkel goede informatieve teksten.
- Omvang teksten voor drukwerk: 6 A4 leaflets met elk ca 800 woorden. 5 leaflets elk gericht op een bepaalde product. En 1 algemene bedrijfsleaflet.
- Je maakt een gedegen SEO onderzoek en leest zelf vooraf 5 tot 10 verschillende websites door van andere bedrijven om zo een goed beeld te vormen van de te schrijven SEO teksten. Wij zullen je vooraf enkele websiteadressen toesturen die interessant zijn en verwachten van jou dat je nog verder rondkijkt op internet. Wij willen met de nieuwe website pagina’s aan potentiële klanten laten zien voor welke markten we oplossingen aanbieden.
- Je houdt bij aanvang in het Nederlands interviews (eventueel via zoom of teams videomeeting) met ca 3 verschillende collega’s, waaruit je alle benodigde informatie verzameld. De duur per interview is ca 1 uur per persoon. Je hebt zelf vooraf een vragenlijst gemaakt en deze aan de te interviewen personen toegestuurd.
- Budget voor deze opdracht ca €5500,-. Afhankelijk van jouw ervaring, expertise en kwaliteiten.

Wat wij zoeken in de tekstschrijver/tekstschrijfster:
- Freelancer
- Uitstekende kennis van de Engelse taal. Bij voorkeur native.
- Ruime aantoonbare ervaring in SEO B to B teksten schrijven voor de industriële sector
- Ruime ervaring in het schrijven in verschillende soorten B to B schrijfstijlen en tone of voices.
- Ruime ervaring in B to B SEO onderzoek
- Affiniteit met de industriële sector.
- Referenties aanleveren bij jouw reactie
- Proactieve en flexibele werkhouding

Heb je interesse in deze opdracht?
Stuur ons dan svp voor 1 augustus jouw referenties en het volgende in jouw reactie:
- Per wanneer je beschikbaar bent voor deze opdracht

We willen vooraf een duidelijke inschatting kunnen maken van jouw totaalprijs, voordat we een beslissing maken welke tekstschrijver deze opdracht voor ons mag uitvoeren.

Svp bij volgende onderdelen jouw prijs ofwel inschatting van uren met uurtarief vermelden:

1. SEO onderzoek
+ omschrijf jouw inhoud en aanpak van SEO onderzoek) en je leest zelf vooraf 5 tot 10 verschillende website-pagina’s door van andere bedrijven met vergelijkbare expertise/competenties om zo een goed beeld te vormen van de te schrijven SEO teksten.

2. Drie Nederlandstalige interviews van elk 1 uur. Totaal 3 uur. + voorbereiding interviews …uur. 
De interviews hebben als hoofddoel dat je hiermee alle benodigde informatie verzameld om onderstaande teksten te kunnen schrijven (informatie welk niet tijdens interview direct gegeven kan worden moet je tijdens interview afspraken over maken om deze alsnog tijdig te ontvangen). Voorafgaande van de interviews heb je voor jezelf duidelijk in kaart gebracht welke informatie je voor deze opdracht nodig hebt. Je ontvangt voorafgaande van de start van deze tekst opdracht een briefing van ons, met de structuur van de website en uitleg met welke thema’s en type teksten er op iedere website-pagina moet komen.

3. Engelstalige teksten schrijven van 20 pagina’s met SEO teksten, 350 tot 500 woorden per pagina.
Europees Engels. Geen Amerikaans Engels.

4. Engelstalige teksten schrijven van 20 pagina’s met normale website teksten, 350 tot 500 woorden per pagina.
Europees Engels. Geen Amerikaans Engels.

5. Engelstalige teksten schrijven van 6 leaflets, ca 800 woorden per leaflet.
Europees Engels. Geen Amerikaans Engels.

Binnen enkele weken ontvang je van ons een reactie terug.

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (5)

Johannes
Johannes
25-07-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
nick
nick
25-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jet
Jet
25-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
25-08-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Judith
Judith
07-09-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance tekstschrijver opdrachten

Tekstschrijver gezocht! Werk flexibel inzetbaar

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je marktconform. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Content specialist (tekst schrijver)

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancer We zijn op zoek naar iemand die de teksten voor op websites die we ontwikkelen kan schrijven. Onze huidige contentspecialist is gestopt en in vaste dienst gegaan ;-( De eerste opdracht zou gaan om een vraag en aanbod website/app. Het gaat om de content(tekst) voor op de website. Bij een prettige samenwerking, kan het gaan om meerdere opdrachten. Sta jij hiervoor open? Alvast bedankt.…

Interieur tekst schrijver gezocht

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ben op spoed naar iemand die ervaring heeft om teksten te schrijven in de meubelbranche, die dus ervaring heeft met stoffen, vormen, aankleding, eigenlijk dus een interieur tekst schrijver, vooral gericht op slaapkamers en op het gebied van boxsprings.

Blog/case copywriter

Geplaatst: 6 jan
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar iemand die elke maand een case of blog kan schrijven voor op onze website. De case kan gaan over een campagne of project die we recent hebben gedraaid, of over een interessant onderwerp waar wij bepaalde learnings of insights van hebben. Wat zijn precies je taken: 1. Je voert elke maand een kort interview met iemand die verstand heeft van de case of blog-onderwerp.…

SEO teksten schrijven voor reiswebsite (zonbestemming)

Geplaatst: 13-12-2023
Beste freelancers, Voor een reiswebsite over een zonbestemming, zoek ik een SEO tekstschrijver. Het gaat om ongeveer 70 pagina's met in totaal zo'n 35.000 woorden. Onderzoek naar de inhoud voor de teksten kan via Wikipedia, andere websites die erover geschreven hebben en ChatGPT. De teksten mogen niet worden overgenomen van ChatGPT en moeten volledig zelf geschreven zijn. Budget: €2500…

Website laten vertalen

Geplaatst: 07-10-2023
Website laten vertalen van het Nederlands, naar Engels en Duits. - Ervaren freelancer gezocht, starten aub zo spoedig mogelijk. (oktober 2023) - Deadline voor 1 november 2023 klaar.  - De opdracht mag op afstand uitgevoerd worden.   

Website Vertalen Engels naar Nederlands

Geplaatst: 20-09-2023
Beste vertalers, Wij zoeken een vertaler Engels-Nederlands om 13 websitepagina's te vertalen. Het gaat om onze website in IT and cyberveiligheid. Het aantal woorden per pagina is verschillend. Er zijn ongeveer 500 woorden per pagina. Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast bedankt!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht