Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO Engelstalige Teksten voor Metaalindustrie

Opdracht ID: 51367

Budget: > € 2000
Geplaatst: 25-07-2022
Reacties: 5
Locatie: Zwolle, Overijssel
Laatst gewijzigd: 25-09-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Direct en to the point:

Wij bieden hier een Engelstalige SEO tekstschrijver de volgende opdracht aan:
- Engelstalige SEO B to B teksten en B to B leaflet teksten schrijven voor een internationaal bedrijf actief in de metaalindustrie en gevestigd in Twente
- Doorlooptijd opdracht 3 tot 5 maanden. Medio 3 oktober eerste helft teksten gereed en overige lever je in de weken daarna aan. Tot uiterlijk 6 december.
- Omvang website teksten: ca 40 pagina’s waarvan ca 20 in SEO met 350-500 woorden per pagina. Overige 20 pagina’s zijn niet SEO enkel goede informatieve teksten.
- Omvang teksten voor drukwerk: 6 A4 leaflets met elk ca 800 woorden. 5 leaflets elk gericht op een bepaalde product. En 1 algemene bedrijfsleaflet.
- Je maakt een gedegen SEO onderzoek en leest zelf vooraf 5 tot 10 verschillende websites door van andere bedrijven om zo een goed beeld te vormen van de te schrijven SEO teksten. Wij zullen je vooraf enkele websiteadressen toesturen die interessant zijn en verwachten van jou dat je nog verder rondkijkt op internet. Wij willen met de nieuwe website pagina’s aan potentiële klanten laten zien voor welke markten we oplossingen aanbieden.
- Je houdt bij aanvang in het Nederlands interviews (eventueel via zoom of teams videomeeting) met ca 3 verschillende collega’s, waaruit je alle benodigde informatie verzameld. De duur per interview is ca 1 uur per persoon. Je hebt zelf vooraf een vragenlijst gemaakt en deze aan de te interviewen personen toegestuurd.
- Budget voor deze opdracht ca €5500,-. Afhankelijk van jouw ervaring, expertise en kwaliteiten.

Wat wij zoeken in de tekstschrijver/tekstschrijfster:
- Freelancer
- Uitstekende kennis van de Engelse taal. Bij voorkeur native.
- Ruime aantoonbare ervaring in SEO B to B teksten schrijven voor de industriële sector
- Ruime ervaring in het schrijven in verschillende soorten B to B schrijfstijlen en tone of voices.
- Ruime ervaring in B to B SEO onderzoek
- Affiniteit met de industriële sector.
- Referenties aanleveren bij jouw reactie
- Proactieve en flexibele werkhouding

Heb je interesse in deze opdracht?
Stuur ons dan svp voor 1 augustus jouw referenties en het volgende in jouw reactie:
- Per wanneer je beschikbaar bent voor deze opdracht

We willen vooraf een duidelijke inschatting kunnen maken van jouw totaalprijs, voordat we een beslissing maken welke tekstschrijver deze opdracht voor ons mag uitvoeren.

Svp bij volgende onderdelen jouw prijs ofwel inschatting van uren met uurtarief vermelden:

1. SEO onderzoek
+ omschrijf jouw inhoud en aanpak van SEO onderzoek) en je leest zelf vooraf 5 tot 10 verschillende website-pagina’s door van andere bedrijven met vergelijkbare expertise/competenties om zo een goed beeld te vormen van de te schrijven SEO teksten.

2. Drie Nederlandstalige interviews van elk 1 uur. Totaal 3 uur. + voorbereiding interviews …uur. 
De interviews hebben als hoofddoel dat je hiermee alle benodigde informatie verzameld om onderstaande teksten te kunnen schrijven (informatie welk niet tijdens interview direct gegeven kan worden moet je tijdens interview afspraken over maken om deze alsnog tijdig te ontvangen). Voorafgaande van de interviews heb je voor jezelf duidelijk in kaart gebracht welke informatie je voor deze opdracht nodig hebt. Je ontvangt voorafgaande van de start van deze tekst opdracht een briefing van ons, met de structuur van de website en uitleg met welke thema’s en type teksten er op iedere website-pagina moet komen.

3. Engelstalige teksten schrijven van 20 pagina’s met SEO teksten, 350 tot 500 woorden per pagina.
Europees Engels. Geen Amerikaans Engels.

4. Engelstalige teksten schrijven van 20 pagina’s met normale website teksten, 350 tot 500 woorden per pagina.
Europees Engels. Geen Amerikaans Engels.

5. Engelstalige teksten schrijven van 6 leaflets, ca 800 woorden per leaflet.
Europees Engels. Geen Amerikaans Engels.

Binnen enkele weken ontvang je van ons een reactie terug.

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (5)

Johannes
Johannes
25-07-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
nick
nick
25-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jet
Jet
25-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
25-08-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Oran
Oran
07-09-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance tekstschrijver opdrachten

Tekstschrijver voor Flyer en Website Coaching

Geplaatst: 27-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver die coaching/healingactiviteiten op een hele toegankelijke manier kan beschrijven. Een levendige, gevoelsmatige en creatieve schrijver die enthousiast een JA voelt. Ik hoor het graag!

Tekst Correctie Website

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe website zou ik graag de teksten willen laten controleren op spelling en zinsopbouw. Bij interesse kan ik een link doorsturen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Tekstschrijver voor Dakdekker Branche

Geplaatst: 05-12-2022
Beste freelancers, Voor de website in de dakdekker branche zijn we op zoek naar een tekstschrijver. Graag horen we: wie je bent, wat je ervaring is, de levertijd, een voorbeeld van een eerder geschreven pagina en je tarief. Pas je binnen ons gewenste profiel, dan willen we graag een proeftekst laten schrijven. Uiteraard betaald. Bevalt dit? Dan gaan we graag een langdurige samenwerking met je aan.…

SEO Geoptimaliseerde Product Omschrijvingen

Geplaatst: 15-12-2022
Beste freelancers, Op dit moment hebben wij 68 producten in onze webshop, voor al deze producten dient de productomschrijving herschreven te worden zodat dit passend is binnen een goede SEO strategie. Hierbij zitten wij te denken aan minimaal 350 woorden per product. Welke freelancer wilt hier meteen zijn/haar tanden inzetten en kan vandaag nog beginnen met ons te helpen? Mocht de opdracht bevallen…

Tekstschrijver voor Website Uitzendbureau

Geplaatst: 29-11-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance tekstschrijver voor onze website. Wat ga je doen? Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver op projectbasis voor onze nieuwe website. Het gaat om 5 A4'tjes en de tekst dient geschreven te worden met een jonge en frisse toon. Teksten dienen afgerond te zijn voor 15 december 2022. Over ons Wij zijn een eigentijds uitzendbureau in Rotterdam. We…

Web Tekstschrijver voor Complex ICT Bedrijf

Geplaatst: 04-11-2022
Beste freelancers, Ik zoek voor een complexe internet start-up een ICT georiënteerde website tekstschrijver die Engelstalige teksten kan schrijven en kan helpen de website vorm te geven. Doel is eerst een MVP website te ontwikkelen en daarna met deze opdrachtnemer steeds verder uit te breiden. De start-up heeft door de complexiteit van hun propositie problemen 'duidelijk uit te leggen'…

Tekstschrijver voor Top 10 Lijstjes en Blogs

Geplaatst: 31-10-2022
Beste freelancers, Ik zoek een tekstschrijver die op regelmatige basis top 10 lijstjes voor mij wil uitschrijven/uitwerken. Om te beginnen gaat het om 4 informele top 10 blogartikelen in de spellen/speelgoed niche. Ter indicatie: gemiddeld zullen de artikelen op zo'n 1000-1200 woorden uit komen. Spreekt dit jou aan, dan hoor ik graag van je om een offerte en budget te bespreken.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht