Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO Engelstalige Teksten voor Metaalindustrie

Opdracht ID: 51367

Budget: > € 2000
Geplaatst: 25 jul
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 15 aug
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Direct en to the point:

Wij bieden hier een Engelstalige SEO tekstschrijver de volgende opdracht aan:
- Engelstalige SEO B to B teksten en B to B leaflet teksten schrijven voor een internationaal bedrijf actief in de metaalindustrie en gevestigd in Twente
- Doorlooptijd opdracht 3 tot 5 maanden. Medio 3 oktober eerste helft teksten gereed en overige lever je in de weken daarna aan. Tot uiterlijk 6 december.
- Omvang website teksten: ca 40 pagina’s waarvan ca 20 in SEO met 350-500 woorden per pagina. Overige 20 pagina’s zijn niet SEO enkel goede informatieve teksten.
- Omvang teksten voor drukwerk: 6 A4 leaflets met elk ca 800 woorden. 5 leaflets elk gericht op een bepaalde product. En 1 algemene bedrijfsleaflet.
- Je maakt een gedegen SEO onderzoek en leest zelf vooraf 5 tot 10 verschillende websites door van andere bedrijven om zo een goed beeld te vormen van de te schrijven SEO teksten. Wij zullen je vooraf enkele websiteadressen toesturen die interessant zijn en verwachten van jou dat je nog verder rondkijkt op internet. Wij willen met de nieuwe website pagina’s aan potentiële klanten laten zien voor welke markten we oplossingen aanbieden.
- Je houdt bij aanvang in het Nederlands interviews (eventueel via zoom of teams videomeeting) met ca 3 verschillende collega’s, waaruit je alle benodigde informatie verzameld. De duur per interview is ca 1 uur per persoon. Je hebt zelf vooraf een vragenlijst gemaakt en deze aan de te interviewen personen toegestuurd.
- Budget voor deze opdracht ca €2500,- tot €3000,-. Afhankelijk van jouw ervaring, expertise en kwaliteiten.

Wat wij zoeken in de tekstschrijver/tekstschrijfster:
- Freelancer
- Uitstekende kennis van de Engelse taal. Bij voorkeur native.
- Ruime aantoonbare ervaring in SEO B to B teksten schrijven voor de industriële sector
- Ruime ervaring in het schrijven in verschillende soorten B to B schrijfstijlen en tone of voices.
- Ruime ervaring in B to B SEO onderzoek
- Affiniteit met de industriële sector.
- Referenties aanleveren bij jouw reactie
- Proactieve en flexibele werkhouding

Heb je interesse in deze opdracht?
Stuur ons dan svp voor 1 augustus jouw referenties en het volgende in jouw reactie:
- Per wanneer je beschikbaar bent voor deze opdracht

We willen vooraf een duidelijke inschatting kunnen maken van jouw totaalprijs, voordat we een beslissing maken welke tekstschrijver deze opdracht voor ons mag uitvoeren.

Svp bij volgende onderdelen jouw prijs ofwel inschatting van uren met uurtarief vermelden:

1. SEO onderzoek
+ omschrijf jouw inhoud en aanpak van SEO onderzoek) en je leest zelf vooraf 5 tot 10 verschillende website-pagina’s door van andere bedrijven met vergelijkbare expertise/competenties om zo een goed beeld te vormen van de te schrijven SEO teksten.

2. Drie Nederlandstalige interviews van elk 1 uur. Totaal 3 uur. + voorbereiding interviews …uur. 
De interviews hebben als hoofddoel dat je hiermee alle benodigde informatie verzameld om onderstaande teksten te kunnen schrijven (informatie welk niet tijdens interview direct gegeven kan worden moet je tijdens interview afspraken over maken om deze alsnog tijdig te ontvangen). Voorafgaande van de interviews heb je voor jezelf duidelijk in kaart gebracht welke informatie je voor deze opdracht nodig hebt. Je ontvangt voorafgaande van de start van deze tekst opdracht een briefing van ons, met de structuur van de website en uitleg met welke thema’s en type teksten er op iedere website-pagina moet komen.

3. Engelstalige teksten schrijven van 20 pagina’s met SEO teksten, 350 tot 500 woorden per pagina.
Europees Engels. Geen Amerikaans Engels.

4. Engelstalige teksten schrijven van 20 pagina’s met normale website teksten, 350 tot 500 woorden per pagina.
Europees Engels. Geen Amerikaans Engels.

5. Engelstalige teksten schrijven van 6 leaflets, ca 800 woorden per leaflet.
Europees Engels. Geen Amerikaans Engels.

Binnen enkele weken ontvang je van ons een reactie terug.

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (2)

Johannes
Johannes
25-07-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
nick
nick
25-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance tekstschrijver opdrachten

Creatieve Web Tekstschrijver Gezocht

Geplaatst: 12 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een creatieve tekstschrijver. Wij hebben meerdere websites klaar staan, waarbij er meerdere pagina's moeten worden ingevuld. Het gaat hierbij om een homepage, een stukje "over ons" in de footer, een pagina met een stramien & wellicht nog wat pagina's. In het totaal kan dit voor 30 websites gedaan worden in verschillende niches. Je moet…

Teksten voor Auto Accessoires Webshop

Geplaatst: 09:05
Beste freelancers, De teksten voor mijn webshop moeten herschreven worden. Ik verkoop op mijn webshop auto accessoires, zoals interieur verlichting, geuren en andere kleine producten. Het gaat om 5 productpagina's en 3 pagina's met algemene informatie. Ik zou het graag binnen 1 week klaar willen hebben.  Interesse? Reageer direct!

Tekstschrijver voor Website Autobranche

Geplaatst: 26 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver (bij voorkeur met ervaring in de autobranche) voor mijn website. Mijn website is een auto platform, bemiddeling tussen particulieren en handelaren. Kan jij mooie teksten schrijven? Dan hoor ik graag van je. 

Tekstschrijver outdoor artikelen gezocht

Geplaatst: 13 jul
Beste Freelancer, Wij zijn op zoek naar een langetermijnsamenwerking met een tekstschrijver, die bij voorkeur enige affiniteit heeft met outdoor. (breedste zin van het woord, van tuin tot wintersport). Je dient in ieder geval een allround kennis te hebben en je kunt je goed én snel inlezen in verschillende onderwerpen. De teksten zijn voor een affiliate website. Qua teksten kun je voornamelijk…

Webtekstschrijver voor Vloerkleden Webshop

Geplaatst: 7 jul
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een tekstschrijver/copywriter die voor onze webshop SEO-vriendelijke product beschrijvingen kan maken. Het betreft 90 producten uit dezelfde categorie (vloerkleedjes). De vloerkleedjes verschillen van elkaar op basis van afmetingen, kleur, gebruik, herkomst etc. maar enige creativiteit is wel vereist om de producten allen een eigen omschrijving te geven om zo…

Tekstschrijver voor Gitaren Website

Geplaatst: 27 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor mijn website. Mijn website gaat over gitaar leren spelen. Dus als iemand mooie teksten kan schrijven hoor ik het graag.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht