Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Schrijver Gezocht voor Persoonlijk Verhaal

Opdracht ID: 52166

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15-12-2022
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 10 jan
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik wil graag in contact komen met een ghostwriter die mijn verhaal wil schrijven. Mijn verhaal gaat helaas over het feit dat mijn moeder al 4 jaar wordt mishandeld, verwaarloosd en financieel benadeeld. In Nederland krijgt 1 op de 20 ouderen hiermee te maken. Er wordt alleen niets aan gedaan en ik weet hoe dit komt en gaat. Het is op dit moment "de perfecte misdaad goedgekeurd door de overheid". Door middel van een boek hoop ik dat ik hier meer aandacht voor kan vragen. Het budget is voor mij niet van belang. Ik zou graag in contact willen komen met iemand die al eerder met dit bijltje heeft gehakt en mij kan helpen naar een boek waarmee ik vooral aandacht krijg voor het probleem en niet zo zeer geld mee kan verdienen.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (4)

Bastiaan
Bastiaan
15-12-2022
5 referenties
Gemiddelde score
8.6
Janneke
Janneke
15-12-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Bernard
Bernard
18-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jan
Jan
21-12-2022
5 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Speech van een 60 jarige

Geplaatst: 22 aug
Hoi, Ik ben 60 jaar. geef een feest voor iets meer dan 100 man. Heb een speech geschreven. Wil deze laten finetunen en er mag meer humor in. Kan jij mij daarbij helpen?

Creatieve tekstschrijver

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je 2.5 euro cent per woord. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Wie wilt mij helpen schrijven voor een boek?

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die het verhaal van mij duidelijk kan vast leggen op papier. ik heb zelf al wel een paar briefjes maar ik zou het graag wat duidelijker en lekkerder lees baar willen hebben. Ik zou mijn verhaal graag aan de wereld willen vertellen. Dat verhaal wil ik uit eindelijk uit geven in een boek.

Vakdidactiek

Geplaatst: 28 sep
Beste freelancers, Voor vakdidactiek moet er een dossier worden gemaakt, dat de volgende onderdelen bevat: visie op onderwijs (1), praktijkverkenning (2), een docenten- en leerlingenhandleiding waarin je 3-4 lessen ontwerpt, die aansluiten bij de vakdidactische behoefte van de leerlingen (3) en een didactische verantwoording (4). Onderdelen 1 en 2 kan ik zelf aanleveren, dus het gaat voornamelijk…

Autobiografie

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Ik wil heel graag een autobiografie schrijven. Ik heb nogal een bewogen leven achter de rug. Ik zoek iemand die me bij de hand wil nemen. Het schrijfproces in stukjes hakt en met wie ik het kan hebben over in welke persoon ik het schrijf. En op wat voor manier. Iemand die me helpt om het behapbaar te krijgen en die me stimuleert. Ik ben vaker al alleen begonnen maar ik kom maar…

Non fictie boek

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik wil een non fictie boek laten schrijven van pakweg 300 woorden. Over actualiteiten in de politiek en mensen in het publieke spectrum.

Biografie over mijn moeder

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij wilt helpen met een biografie te schrijven. Een biografie over mijn overleden moeder, mijn moeder verdient een platform. Waarom, omdat haar verhaal uniek is en dat het een inspiratie voor anderen mensen kan zijn want dat was ze.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht