Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Schrijver Gezocht voor Persoonlijk Verhaal

Opdracht ID: 52166

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15-12-2022
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 10 jan
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik wil graag in contact komen met een ghostwriter die mijn verhaal wil schrijven. Mijn verhaal gaat helaas over het feit dat mijn moeder al 4 jaar wordt mishandeld, verwaarloosd en financieel benadeeld. In Nederland krijgt 1 op de 20 ouderen hiermee te maken. Er wordt alleen niets aan gedaan en ik weet hoe dit komt en gaat. Het is op dit moment "de perfecte misdaad goedgekeurd door de overheid". Door middel van een boek hoop ik dat ik hier meer aandacht voor kan vragen. Het budget is voor mij niet van belang. Ik zou graag in contact willen komen met iemand die al eerder met dit bijltje heeft gehakt en mij kan helpen naar een boek waarmee ik vooral aandacht krijg voor het probleem en niet zo zeer geld mee kan verdienen.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (4)

Bastiaan
Bastiaan
15-12-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Janneke
Janneke
15-12-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Bernard
Bernard
18-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jan
Jan
21-12-2022
5 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Perfectionistische Schrijver Gezocht

Geplaatst: 31-10-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die samen met mij mijn boek wil schrijven. Ik zoek iemand die professioneel en perfectionistisch is, die veel ervaring heeft, een goed verhaal kan opbouwen met emotie, intensief met mij wil samenwerken aan een bestseller, zich kan laten leiden, zelf creatief is en met mij mee kan meedenken. Herken jij jezelf hierin? Dan hoor ik graag van je.

Tekst voor Toeristen Gids

Geplaatst: 19 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een pakkende tekst voor zzp toeristen gids voor 3 steden. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Verhalen over Kattenkwaad van Opa

Geplaatst: 19 jan
Beste freelancers, Ik zoek een schrijver die de jeugdverhalen van mijn opa kan bundelen en uitschrijven. Deze verhalen gaan over echte kattenkwaad wat in deze tijd absoluut niet meer zou kunnen. Ik heb een paar opnames van hoe hij het verteld. In de zelfde stijl zouden we het geschreven willen hebben. Humor, kattenkwaad tot het grove toe maar toch enigszins geschikt voor kinderen. Het zijn meerdere…

Content Writer Gezocht voor Magazine

Geplaatst: 16 jan
Beste freelancers, Voor een nieuw te ontwikkelen magazine voor zijn wij op zoek naar content writers. Topic, muziek, spiritualiteit, motivatie. Interesse? Dan horen we graag van je.

Porsche Liefhebber met Vlotte Pen

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een tekstschrijver die iets heeft met het merk Porsche, en dan geen nieuwe maar jonge klassiekers. Auto's van 60 tot 10 jaar oud met een verhaal. Wij willen 1 x per maand een leuk geschreven artikel voor op onze website. “Porsche find of the month” of “Porsche Parel van de maand” online zetten. Een verhaal waar naast…

Hulp bij Speech Schrijven

Geplaatst: 13 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een speech kan schrijven voor een diner, waar collega’s met hun partner komen. Ik heb voldoende woorden, stukjes en informatie. Kan jij mij helpen? Dan hoor ik graag van je!

Schrijfsters voor Kindvriendelijk Inspiratieboek

Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar twee ervaren schrijfsters voor een kindvriendelijk inspiratieboek (leeftijd kinderen, 0 t/m 4 jaar). Onze landelijke stichtingsorganisatie ondersteunt, met diverse projecten, ouders en (professionele) opvoeders in de ontwikkeling van kinderen. Een van de projecten die wij gaan afronden in het 2e kwartaal van 2023 is het landelijk project `Het kindvriendelijk…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht