Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
21 februari 2017 12:45

Budget
€ 100 tot € 1000
Locatie
Uithoorn, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Vertaler/Tolk
Opdracht ID
28105

Redigeren Duitse Vertalingen van Computerboeken

100 tot 1000 Uithoorn, Noord-Holland (7) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
21 februari 2017 12:45
Categorie
Tekst & Vertaling
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Wij zijn een Nederlandse uitgeverij, gespecialiseerd in computerboeken in Nederland en Amerika.
We staan op het punt om ook de Duitse boekenmarkt te betreden en hebben reeds twee boeken naar het Duits laten vertalen. Voor deze twee boeken zijn wij op zoek naar een corrector die de Duitse vertaling naleest en corrigeert waar nodig.

Om zeker te zijn van de correctheid van de Duitse taal en spelling, die niet eenvoudig is, willen we graag dat een lezer met kennis van de Duitse taal en spelling (het liefst native speaker) de vertaling nogmaals controleert.

Het gaat hierbij om een boek van ongeveer 32.000 woorden en om een boek van 20.000 woorden.
Bijkomstig willen we ook graag de omslagen en de bijbehorende website laten controleren (gezamenlijk ongeveer 2000 woorden). Het taalgebruik is zeer simpel (we werken met een stap-voor-stapmethode) met voornamelijk veel herhalende woorden en veel plaatjes.

Mijn vraag is of het mogelijk is dat je boeken die naar het Duits zijn vertaald kunt controleren op de Duitse spelling en taal. Het gaat hierbij om een project op korte termijn (maar geen spoed). De boeken staan namelijk al klaar en zouden we graag uiterlijk in maart willen laten drukken.

Ook zouden we willen weten of je eventueel korte teksten (van ongeveer 1.000 woorden) kunt vertalen die op de website zullen komen.

Graag ontvang ik van jou een offerte voor het redigeren van de twee boeken. Omdat het geen vertaling meer betreft, hoop ik dat je een goede prijs kunt voorstellen.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Martell
21-02-2017
Katrin
21-02-2017
Koert
21-02-2017
Nicole
21-02-2017
jake
21-02-2017
Ihsan
21-02-2017
Petra
25-02-2017
Toon meer reacties

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
21 februari 2017 12:45

Budget
€ 100 tot € 1000
Locatie
Uithoorn, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Vertaler/Tolk
Opdracht ID
28105

Opdrachten in dezelfde categorie

Poolse Tolk Gezocht voor 22 April 2021 (Gulpen)
Beste freelancers,    Wij zoeken een beëdigde tolk voor het mondeling vertalen van Nederlands naar Pools bij het passeren van de hypotheek-akte. Het passeren van de akte is op donderdag 22 april om 09.45 uur in de Gulpen (Zuid-Limburg).    Ben jij beëdigd vertaler en kan je ons helpen? Reageer direct!
14 apr
Freelance Boekvertaler NL - Engels Autobiografische Stijl
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance vertaler voor het vertalen van een boek over persoonlijke ontwikkeling dat autobiografisch is geschreven. Brontaal is Nederlands, doeltaal Engels (Brits). Totaal aantal woorden: 80.383    De juiste vertaler voelt haarfijn aan wat de sfeer en stijl van het boek is en kan…
30 mrt
Freelance Vertaler Nederlands - Duits Commerciele Tekst
Beste freelancers,    Voor een commerciële tekst die op Amazon gebruikt gaat worden ben ik op zoek naar professionele vertaler. De tekst bestaat uit 103 woorden en wordt in het Nederlands aangeleverd en dient naar het Duits vertaald te worden.    Als je mij kan helpen, dan zie ik graag je reactie met prijs per woord tegemoet.
29 mrt
Nederlandse Website Vertalen voor Franstalige Versie
Beste freelance vertalers,    Met mijn bedrijf, gericht op houtreparatiemiddelen voor de houtverwerkende industrie, sta ik voor de volgende stap: onze website/shop in een andere taal! Om onze (toekomstige) klanten in o.a. Franstalig België zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn wil ik kijken naar de mogelijkheden om de huidige website…
29 mrt
Onderzoeksrapport Vertalen naar Professioneel Engels
Beste freelancers,    We zijn een arbodienst en voor onze organisatie op zoek naar iemand die een onderzoeksrapport kan vertalen. Het gaat hierbij om onderzoeken die ik regelmatig uitvoer, ik wil graag een controle op de engelse taal van de vragenlijst  laten uitvoeren. Vervolgens wil ik het onderzoek zelf ook laten vertalen…
25 mrt
Freelance Vertaler voor Wijnplatform NL - Engels
Beste freelancers,    Wij hebben een interactief wijnplatform voor wijnmakers en wijninkopers wereldwijd. Voor onze site zijn we momenteel op zoek naar een proofreader engels (om mee te beginnen).  Het uiteindelijke doel is om samen te werken aan een vaste vertaalrelatie voor onze site Nl - ENG, wijnkennis is niet nodig het gaat…
22 mrt
Telefonische Tolk Nederlands - Pools (Lange Termijn)
Beste freelancers,    Wij zoeken een vertaler ,die voor ons met houtzagerijen in Polen contact kan hebben tijdens telefonisch overleggen. Het gaat om ca. 2 tot 3 x per maand en het betreft een telefoon gesprek van Maximaal 10 minuten. We willen hierbij graag een vaste prijsafspraak maken per telefoongesprek.    Ben jij freelancer…
18 mrt
Toon meer