Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Redigeren Duitse Vertalingen van Computerboeken

Geplaatst op:
21 februari 2017 12:45
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
28105
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 1000
Locatie:
Uithoorn, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Wij zijn een Nederlandse uitgeverij, gespecialiseerd in computerboeken in Nederland en Amerika.
We staan op het punt om ook de Duitse boekenmarkt te betreden en hebben reeds twee boeken naar het Duits laten vertalen. Voor deze twee boeken zijn wij op zoek naar een corrector die de Duitse vertaling naleest en corrigeert waar nodig.

Om zeker te zijn van de correctheid van de Duitse taal en spelling, die niet eenvoudig is, willen we graag dat een lezer met kennis van de Duitse taal en spelling (het liefst native speaker) de vertaling nogmaals controleert.

Het gaat hierbij om een boek van ongeveer 32.000 woorden en om een boek van 20.000 woorden.
Bijkomstig willen we ook graag de omslagen en de bijbehorende website laten controleren (gezamenlijk ongeveer 2000 woorden). Het taalgebruik is zeer simpel (we werken met een stap-voor-stapmethode) met voornamelijk veel herhalende woorden en veel plaatjes.

Mijn vraag is of het mogelijk is dat je boeken die naar het Duits zijn vertaald kunt controleren op de Duitse spelling en taal. Het gaat hierbij om een project op korte termijn (maar geen spoed). De boeken staan namelijk al klaar en zouden we graag uiterlijk in maart willen laten drukken.

Ook zouden we willen weten of je eventueel korte teksten (van ongeveer 1.000 woorden) kunt vertalen die op de website zullen komen.

Graag ontvang ik van jou een offerte voor het redigeren van de twee boeken. Omdat het geen vertaling meer betreft, hoop ik dat je een goede prijs kunt voorstellen.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Martell Martell 21-02-2017
referentiesterren
27 referenties
Katrin Katrin 21-02-2017
referentiesterren
12 referenties
Koert Koert 21-02-2017
Nicole Nicole 21-02-2017
referentiesterren
2 referenties
jake jake 21-02-2017
Ihsan Ihsan 21-02-2017
referentiesterren
1 referentie
Petra Petra 25-02-2017
referentiesterren
5 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Vertaling van Document Engels naar het Nederlands
Beste freelancers,    Ik heb een SPOED document waar 11 antwoorden op staan die in het engels gegeven zijn. Ik wil deze antwoorden graag laten vertalen naar het Nederlands. Ga ervanuit dat het 2 a 3 paginas zijn plus afbeeldingen - graag reactie als je nu tot 8 zou willen helpen.     Wie kan mij helpen? 
7 jul
Brand Brochure Vertalen naar Amerikaans Engels
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het herschrijven van een kleine brand brochure in Amerikaans Engels. We zoeken dus een native Amerikaan. Wij hebben daarnaast nog veel andere teksten die herzien dienen te worden, dus we zoeken iemand voor de langere termijn.    Ben je geïnteresseerd? We horen…
3 jul
Webshop Transporthulpmiddel Vertalen NL-ENG
Beste freelancers,    Wij willen graag onze website laten vertalen naar het Engels. Dit is nu door Google translate gedaan, maar we willen het graag goed laten vertalen.     Over ons  Wij verkopen een onmisbaar hulpmiddel voor het veilig transporteren van zware apparaten of objecten (tot 140kg) over de trap. …
1 jul
Food Catalogus Vertalen NL - ENG
Beste freelancers,    Wij zijn op korte termijn op zoek naar een freelance vertaler die bestaande Nederlandse teksten in onze food catalogus kan omzetten naar goedlopende Engelse teksten.    Graag ontvangen wij een uurtarief en een grove schatting voor het vertalen van +/- 12 pagina's tekst.  Op basis van profiel en kostenschatting…
24 jun
Controle van Vertaling van Duitstalige Site
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer die native duits spreek en mij kan helpen met de controle en verbetering van de vertaling van onze Duitstalige site.    Het betreft een webshop in interieur-artikelen, deze is reeds vertaald naar het Duits. Echter om de vertaling kwalitatief zo hoog mogelijk te laten zijn zoek ik een…
23 jun
Beedigd Vertaler Gezocht NL - Arabisch
Beste freelancers,    Ik heb een 5 tal documenten die vertaald moeten van het Nederlands naar het Arabisch. Ik ben hiervoor op zoek naar een beëdigd vertaler die mij hiermee kan helpen.    Spreek jij beide talen en ben jij beëdigd vertaler dan zie ik je reactie graag tegemoet.
10 jun
Vertaling Algemene Voorwaarden NL naar Duits
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met de vertaling van Algemene voorwaarden van het Nederlands naar het Duits. Het betreft in totaal 3500 woorden,  Het betreffen voorwaarden dus de vertaling dient juridisch correct uitgevoerd te worden.    Heb je interesse, dan zie ik je reactie…
10 jun