Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Python Developer voor Applicaties in Google App Engine

Opdracht ID: 45657

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 26-11-2020
Reacties: 3
Locatie: Nieuwersluis, Utrecht
Laatst gewijzigd: 30-11-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onze stichting heeft als doel te zorgen voor een duurzame, maatschappelijke en economische benutting van de Waterlinies in Nederland om zo het erfgoed te behouden voor volgende generaties. Sinds de oprichting is onze stichting uitgegroeid tot een ondernemende brancheorganisatie voor alle forten, waterlinies, vestingen en bunkers in Nederland. Samen maken we linies sterker en samen dragen we het verhaal van waterlinies en forten uit naar een breder publiek.

Om dit o.a. mogelijk te maken beschikt onze stichting over contentfeeds (xml, rss, html) met activiteiten, routes en diensten van de verdedigingswerken die (deels) gepubliceerd worden op verschillende websites. De complete inhoud van de contentfeeds wordt gepubliceerd op onze publiekswebsite, diverse waterliniewebsites en toeristische sites. Daarnaast kan de content gepubliceerd worden via e-mail of Twitter. Ook zijn er input interfaces ontwikkeld (webformapplicatie) om de feeds te vullen.

Door verschuiving van dienstverlening van onze huidige applicatiedeveloper, zijn wij op zoek naar een nieuwe, freelance developer die het onderhoud van en changes aan de applicaties kan overnemen (applicatie engineering).

De applicatie draait op de Google App Engine en is geschreven in Python 2.7 (i.v.m. PIL). De webformapplicaties worden embedded ontsloten via Google sites.

De verdeling van programmeertalen is :
Python 86.2%
HTML 9.9%
JavaScript 1.9%
CSS 1.3%
PHP 0.3%
CoffeeScript 0.2%
Other 0.2%

Na een overdracht van de huidige developer (op locatie) zullen de werkzaamheden bestaan uit issues oplossen, changes ontwikkelen en deze deployen (met Google cloud SDK). Verder zal ook er gevraagd worden om te analyseren of het noodzakelijk is te migreren van 2.7 naar 3, omdat 2 niet meer ondersteund wordt in de standard environment van de App Engine. Als dit wel aan te bevelen is, dan zal deze migratie mogelijk de eerste grote change zijn. Hiervoor offreer je op projectbasis. Voor de onderhoudsuren ontvangen we ook graag je voorstel.

De overdracht willen we bij voorkeur in december dit jaar afronden. Werkzaamheden kun je gewoon op afstand uitvoeren. Incidenteel kan een bezoek op locatie wenselijk zijn.

Omdat we een stichting zijn, zijn we zeer gebaat bij zachte uurtarieven ????

Ben jij de developer die we nodig hebben? Geïnteresseerd in deze opdracht? We horen graag van je!

Website bouwers die hebben gereageerd (3)

Menno
Menno
26-11-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Onno
Onno
26-11-2020
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Arnoud
Arnoud
30-11-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.4

Freelance website opdrachten

Website Developer (WordPress)

Geplaatst: 10:25
Hoi, Wij zijn opzoek naar een nieuwe partner om zich bezig te houden voor lang termijn met onze website(s). De taken zijn verdeeld onder drie categorieën: 1. Het verbeteren of optimaliseren van de huidige website, 2. Het onderhouden van de website, 3. Het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. We zijn opzoek naar een persoon die vaardig is met HTML, CSS, Adobe en Wordpress. Javascript en PHP…

Ideal koppeling maken

Geplaatst: 10 apr
Ideal koppeling maken mijn API-website. Deze is gebouwd met Laravel. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Website maken voor een Reiki praktijk

Geplaatst: 9 apr
Goedemiddag, ik ben op zoek naar iemand die een website kan bouwen (en liefst onderhouden) voor mijn Reiki praktijk in de Bollenstreek die hoog scoort op Google. Budget is tussen de 500 en 1000 euro. Ik hoor graag van u. Groeten Paulien

Microsoft Dynamics 2016

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Voor een bestaande omgeving met Microsoft Dynamics Navision 2016 zoeken wij iemand met specifieke kennis om met ons mee te kijken naar de performance en het doorvoeren van optimalisaties op server/netwerkniveau. Het gaat om de combinatie SQL, NAV Server Instance en client op een lokaal netwerk.

kluswebsite platform brengt klus en vakman samen!

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Ik zou graag een platform (website) beginnen waar bezoekers een klus kunnen plaatsen. Hierbij kan je denken aan alles aan en rondom de woning inclusief thuis. Dit van onderhoud, reparatie en herstel. Ik wil een site net als werkspot.nl of klussersvinden.nl. Het idee is dat een klusbedrijf reactie credits kan kopen waarmee hij/zij op opdrachten kan reageren. Reageren op een opdracht…

Ervaren Wix Freelancer

Geplaatst: 12 mrt
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar iemand die mijn website kan vernieuwen en verbeteren om deze strakker, moderner en aantrekkelijker te maken voor potentiële klanten. Het doel is om de website efficiënter te maken waar mogelijk, zodat de gebruikerservaring wordt verbeterd en bezoekers gemakkelijker kunnen navigeren. Aangezien de website is gebouwd via Wix, is het belangrijk dat de persoon…

DMARC en SPF instellen

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, DMARC en SPF goed instellen voor het versturen van mails via Brevo en WordPress. Ik hoor graag wat jullie nodig hebben om deze opdracht te voltooien en hoe we dit kunnen controleren of alles goed in is  gesteld?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht