Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
20 januari 2020 13:05

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Rotterdam, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Management & Organisatie
Subcategorie
Project Management
Opdracht ID
42118

Projectplan Film en Muziek voor Gemeente Rotterdam

350 tot 1000 Rotterdam, Zuid-Holland (3) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
20 januari 2020 13:05
Categorie
Management & Organisatie
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn door de gemeente benaderd om een project plan van maximaal 15 pagina’s plus een begroting samen te stellen. Het projectplan moet worden ingediend voor 1 maart. Het betreft een film en muziek platform voor Rotterdam waar komedie, spokenword en internationale sterren bij worden betrokken. Het is voornamelijk voor jongeren.

Het platform waar iedereen ook kans krijgt om zich te uiten en waar we talent ontwikkeling aanbieden en artiesten ook zelf weg zetten, zowel nationaal en internationaal. Alle informatie staat al klaar, we moeten het dus alleen nog verwoorden in een projectplan met begroting.

Ben jij diegene die daarbij kan helpen? Ik zie je reactie graag tegemoet.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Franklin
20-01-2020
Peter
20-01-2020
Bastiaan
21-01-2020

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
20 januari 2020 13:05

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Rotterdam, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Management & Organisatie
Subcategorie
Project Management
Opdracht ID
42118

Opdrachten in dezelfde categorie

Plan van Aanpak Schrijven
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die verstand heeft van theoretisch kader interne communicatie- CRM en bedrijfsvoering. Het gaat om het schrijven van een PvA. Het budget is bespreekbaar maar ik dacht aan 275 euro.     Heb je interesse? Ik zie je offerte graag tegemoet.
18 mrt
Projectplan Schrijven voor Fondsenaanvraag
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een projectplan kan schrijven voor een fondsaanvraag in de creatieve sector.    Het plan moet bestaan uit ongeveer 20 bladzijden, een financieel plan is ook onderdeel van dit projectplan.  Wij hebben nog geen concept gemaakt, wij zoeken dus een freelancer die dit…
11 mrt
Onderhandelaar voor Project in Afrika (Omg. Amsterdam)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren zakelijke onderhandelaar (Engelstalig) voor een groot project in Afrika.    Graag iemand die mij hierin eventueel ook juridisch kan ondersteunen en het liefst woonachtig in de omgeving van Amsterdam.  De reiskosten naar Afrika worden vergoed.    Ik zie graag een…
17-04-2019
Proces Optimalisatie via A3 Lean Methode
Beste freelancer,    Ik zoek iemand die mij op weg kan helpen met een opdracht.  Ik moet een proces optimaliseren en dit in kaart brengen via het A3 lean methode.  De opdracht wordt uitgevoerd binnen een auto bedrijf.     Ik hoop dat jullie mij veder kunnen helpen.
07-01-2019
Beschrijving Projectplan of Rollout Plan
Beste freelancers,    Ik heb hulp nodig bij het maken van een eenvoudig en creatief projectplan waarin de gedetailleerde uitrol voor een nieuw project (op basis van SW) wordt beschreven.    Bedrijf X heeft een nieuwe wereldwijde zakelijke klant Y. Deze organisatie is van plan om het komende jaar Software X te gaan gebruiken met…
04-01-2019
SharePoint Expert voor Inrichten Backoffice
Beste freelancers ,    Wij zoeken een professional die voor ons, vanaf scratch, de backoffice van een nieuwe organisatie zou kunnen inrichten met behulp van SharePoint en Office 365.    Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet!
15-10-2018
Toon meer