Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Account Management
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Projectmanager marketing

Opdracht ID: 53112

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 25-05-2023
Reacties: 4
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 13-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancers,

Wij zijn op zoek naar een projectmanager met marketing achtergrond voor een project van onze klant.

Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en uitvoeren van marketingprojecten. Je belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat marketinginitiatieven succesvol worden geïmplementeerd en dat de gestelde doelen worden bereikt.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het opstellen van projectplannen, waarin je de doelstellingen, scope, deadlines, budgetten en benodigde middelen definieert. Je werkt nauw samen met verschillende belanghebbenden, zoals marketingteams, creatieve professionals, externe leveranciers en andere interne afdelingen om ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen op één lijn zitten en dat het project soepel verloopt.

Je speelt een leidende rol bij het toewijzen van taken aan teamleden, het bewaken van de voortgang van het project en het oplossen van eventuele obstakels of conflicten die zich kunnen voordoen. Daarnaast beheer je het projectbudget en zorg je ervoor dat de middelen efficiënt worden gebruikt.

Als projectmanager met een marketingachtergrond moet je een goed begrip hebben van online marketing, marketingprincipes, zoals marktonderzoek, positionering, merkstrategie, communicatie en promotie. Je moet in staat zijn om marketingplannen te vertalen naar concrete projecten en ervoor zorgen dat ze consistent zijn met de overkoepelende marketingstrategie van de organisatie.

Periode is bespreekbaar, hangt af van klant wensen. Minimaal 3 tot 6 maanden. Gemiddeld 4 tot 8 uur per week.

Bij interesse hoor ik graag van jullie.
 

Accountmanager freelancers die hebben gereageerd (4)

Dolf
Dolf
25-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Dominique
Dominique
25-05-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Pim
Pim
26-05-2023
1 referenties
Gemiddelde score
9
Jessika
Jessika
13-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance accountmanagement opdrachten

Marketing koffie merk

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Wij zoeken voor ons koffie merk een partij die door middel van marketing of account management onze producten kan verkopen aan horeca bedrijven en aanverwanten.

Account manager

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Over Ons: Wij zijn een servicegericht agency dat Facebook Ad-accounts levert aan diverse klanten. Momenteel bedienen we 80 klanten, maar onze groei is exponentieel. Binnen 5 maanden streven we ernaar om ons klantenbestand uit te breiden naar 800. Onze klanten hebben diverse vragen over onze service, technische aspecten en moeten regelmatig hun accounts opwaarderen (top-ups). De…

Communicatief sterke Accountmanager gezocht!

Geplaatst: 4 jan
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar een accountmanager die in contact kan staan met onze klanten voor ons marketingbureau. Je bent het aanspreekpunt via whatsapp, telefoon, email en zoom en je bent goed in het tevreden stellen van klanten. Mocht dit interessant klinken voor je dan kom ik graag verder met je in contact om de details te bespreken!

Accountmanager

Geplaatst: 27-12-2023
Beste freelancers, Voor ons marketing bureau zoeken we vanwege sterke groei naar een aantal Nederlandse accountmanagers. Ben jij op korte termijn beschikbaar, of ken jij iemand die hier geschikt voor is? Stuur me dan even een berichtje. Naast klantcontact sta je ook in contact met de media buyers en video graaf over de Facebook ads campagnes. Voor meer info stuur me gerust een bericht.

Accountmanager/vertegenwoordiger in de branche verhuizen

Geplaatst: 22-09-2023
Beste freelancers, Ik ben voor mijn website op zoek naar een accountmanager/vertegenwoordiger die precies weet hoe je een b2b opzet tussen mijn website en verhuisbedrijven/organisaties. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen neem dan contact op en dan plannen we een call in.

Commercieel Value Manager bij neWings

Geplaatst: 11-09-2023
Commercieel Value Manager bij neWings Maak het verschil met neWings en laten we samen de kracht van entrepreneurs vrijzetten als katalysator voor een betere wereld! Wie zijn wij? neWings is meer dan een bedrijf; het is een beweging, een community voor en door entrepreneurs. Wij begrijpen de complexiteit van de ondernemersreis en bieden daarin deskundige begeleiding. Bij ons vinden zij een netwerk…

Communicatie / Marketing leads

Geplaatst: 16-08-2023
Hoi! We zijn op zoek naar iemand die ons één á twee dagen per week kan ondersteunen bij de communicatie (content websites, mailings) en het genereren van marketing leads. We hebben een programmeur en sales medewerker voor je klaar staan om je te ondersteunen in al jouw ideeën. We zijn een klein bedrijf met een kantoor op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk. Hybride werken…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht