Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Account Management
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Projectmanager marketing

Opdracht ID: 53112

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 25 mei
Reacties: 3
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 30 mei
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancers,

Wij zijn op zoek naar een projectmanager met marketing achtergrond voor een project van onze klant.

Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en uitvoeren van marketingprojecten. Je belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat marketinginitiatieven succesvol worden geïmplementeerd en dat de gestelde doelen worden bereikt.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het opstellen van projectplannen, waarin je de doelstellingen, scope, deadlines, budgetten en benodigde middelen definieert. Je werkt nauw samen met verschillende belanghebbenden, zoals marketingteams, creatieve professionals, externe leveranciers en andere interne afdelingen om ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen op één lijn zitten en dat het project soepel verloopt.

Je speelt een leidende rol bij het toewijzen van taken aan teamleden, het bewaken van de voortgang van het project en het oplossen van eventuele obstakels of conflicten die zich kunnen voordoen. Daarnaast beheer je het projectbudget en zorg je ervoor dat de middelen efficiënt worden gebruikt.

Als projectmanager met een marketingachtergrond moet je een goed begrip hebben van online marketing, marketingprincipes, zoals marktonderzoek, positionering, merkstrategie, communicatie en promotie. Je moet in staat zijn om marketingplannen te vertalen naar concrete projecten en ervoor zorgen dat ze consistent zijn met de overkoepelende marketingstrategie van de organisatie.

Periode is bespreekbaar, hangt af van klant wensen. Minimaal 3 tot 6 maanden. Gemiddeld 4 tot 8 uur per week.

Bij interesse hoor ik graag van jullie.
 

Accountmanager freelancers die hebben gereageerd (3)

Dolf
Dolf
25-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Dominique
Dominique
25-05-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Pim
Pim
26-05-2023
1 referenties
Gemiddelde score
9

Freelance accountmanagement opdrachten

Sales Closer gezocht!

Geplaatst: 7 apr
Verkoop vertegenwoordiger gezocht.  Ben jij iemand die ontzettend goed is in sales? Vind jij het leuk om mensen te overtuigen? Ben jij een echte 'closer' in sales? Wij zijn op zoek naar mensen die deals kunnen sluiten met potentiële klanten. Je kunt vanuit huis werken. Geen koude acquisitie (cold calling).  

Accountmanager voor Softwareontwikkelaar

Geplaatst: 01-07-2022
Beste freelancers, Wij zijn softwareontwikkelaars en bouwen webapplicaties voor MKB+ klanten. Ons bedrijf bestaat inmiddels zo'n 7 jaar en we zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. Nu zijn we op zoek naar iemand die ons kan helpen bij de verdere uitbreiding, als accountmanager. Jouw taken zijn: Onderhouden van contact met bestaande klanten Cross- en upsellen waar mogelijk, vanuit een adviserende…

Growth of Data & AI platform (sales/business development)

Geplaatst: 20-06-2022
Dear Freelancer, Data & AI Consultancy is a platform from our company Consulta Network, for relevant consulting firms to position their company profile and their vacancies. It distinguishes itself from general job boards and recruitment firms, as there's no involvement from our side in the application process - for a fixed price instead of a pay-per-vacancy model. In addition to the current…

Accountmanager voor Cosmetica

Geplaatst: 03-06-2022
Beste freelancers, Weet jij exclusieve cosmetica van de merken ZADOR en Loofah Scrub succesvol onder de aandacht te brengen bij parfumerieën, schoonheidssalons en conceptstores? Om het merkportfolio van de dealer doeltreffend in Nederland te vertegenwoordigen zoeken we een Accountmanager Cosmetica voor de regio Noord-Oost Nederland en Zuid-West Nederland. De vacature Accountmanager Cosmetica…

Freelance Account Manager voor Start Up

Geplaatst: 18-05-2022
Beste freelancers, Met spoed zoeken wij voor onze start up een salespersoon die per telefoon in gesprek gaat met potentiële klanten om afspraken te maken. Werktijden in overleg. Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.

Freelance Sales Talent Gezocht

Geplaatst: 08-11-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een sales talent die tech-savy is voor de marktpenetratie met een "Paperless document/ archief systeem". De doelgroep is het MKB, met een personeelsgrootte variërend van 20-75 personeelsleden. Dit documentsysteem elimineert het maken van kopietjes, opslaan in orders, en archiefdozen van correspondentie, offertes, facturen, contracten et cetera.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht