Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Pim

PimOver Pim

Ik, Pim Kuhbauch (Rotterdam, 26 juni 1986) ben een online marketing consultant en ondernemer, met een passie voor het integreren van verschillende marketingstrategieën voor online diensten en producten. Vooral het werken met ondernemers die ondersteuning nodig hebben met hun online marketing en het eigen maken van het gebruik maken van de mogelijkheden die online marketing kan bieden is een van mijn grootste drijfveren.

Tijdens mijn studie economie ben ik begonnen met ondernemen. Eerst voor mijzelf en later met 2 andere startende ondernemers. Hierbij werd al snel duidelijk welke voordelen online marketing, maar ook social media marketing kan bieden aan bedrijven en organisaties.

CLEARR AGENCY

Samen met mijn compagnon, Marlies van der Sluis, zijn we begin dit jaar een nieuw bedrijf begonnen: Clearr Agency. We richten ons hierbij op de expertises; Branding, Design, Webdevelopment en Marketing. Dit doen we op lokaal, regionaal en (inter)nationaal niveau. Het combineren van strategie en creativiteit is...

 

Portfolio

Loopreizen
(Lees verder)
Loading.

Blackson Sports
(Lees verder)
Loading.

Atelier 19
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Pim direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Clearr Agency
0628415077
KvK-nummer: 73046035