Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Programmeur met Ervaring WordPress Plugins

Opdracht ID: 52162

Budget: > € 2000
Geplaatst: 12-12-2022
Reacties: 7
Locatie: Zaltbommel, Gelderland
Laatst gewijzigd: 28-12-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zijn op zoek naar een freelance programmeur met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van WordPress plug-ins.

Het betreft het bouwen van een plug-in waarin de gebruiker een aantal vragen beantwoord aan de hand van meerkeuzevragen op basis van een 'huidige status' en een 'gewenste status'. Na zeven van deze vragen te hebben doorlopen krijgt eindgebruiker een overzichtsscherm te zien met de gegeven antwoorden (uitgebeeld is een graphs) en de mogelijkheid om per email een PDF rapport hiervan te ontvangen met uitgebreider advies op basis van de keuzes die hij heeft gemaakt.

We hebben al een werkend prototype, inclusief de opgemaakte PDF. De opdracht betreft dus puur het technische aspect, qua vormgeving en UX is alles al uitgedacht. We waarderen het wel enorm als iemand meedenkt in de logica en gebruiksvriendelijkheid van het geheel.

We zijn niet op zoek naar een aannemer die het vervolgens uitbesteed op Fiverr o.i.d. Dat kunnen we zelf ook prima. We zijn op zoek naar een Nederlandse partner die ook op locatie bij ons op kantoor kan afspreken en waar nodig werk uitvoeren.

Heb je nog vragen over dit project? Zet deze dan ook in je reactie.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (7)

Erik
Erik
12-12-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jonathan
Jonathan
12-12-2022
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Romano
Romano
12-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
13-12-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
13-12-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Judith
Judith
15-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Tom
Tom
19-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Nieuwe website

Geplaatst: 27 nov
Beste Freelancer, Voor ons bedrijf advocatenkantoor zijn we opzoek naar een professional die een compleet nieuw website kan bouwen. ( dit mag een template zijn , zolang we maar niet beperkt worden door de template ) De huidige website is heel basic en dat willen we compleet anders. Expertise in website bouwen is voor ons erg belangrijk! Bij interesse zien we graag meer van jou werk en referenties.…

Kundige en betrouwbare websitebouwer gezocht.

Geplaatst: 13 nov
Beste freelancers, Wat ik zoek is een kundige/betrouwbare en ruimdenkende websitebouwer die een site kan bouwen in Wordpress. Het blijft zoeken naar een naald in de hooiberg als het gaat om een kundige websitebouwer die ook tot een afronding van de site kan komen. In het verleden verschillende bouwers het vertrouwen gegeven om een site voor me te bouwen, veel beloven echter niet kunnen leveren, frustratie…

Divi expert gezocht

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, We zoeken iemand met ervaring in Divi want we hebben een probleem dat we niet zelf op kunnen lossen met een pop-up.  

Website Verhuis,pakket verzending en koeriers branche

Geplaatst: 21 nov
Goedemorgen allemaal, Wij willen een website laten maken voor in de verhuis, pakket verzenden en koeriersbranche. Het moet degelijke site zijn waarbij het zeer klantvriendelijk is , de drie elementen naadloos in elkaar overlopen en dus ook overzichtelijk zal zijn voor de klanten. - Wij hebben reeds een huisstijl en logo. - Wij richten ons op 5 hoofdpagina's met subpagina's - Inlogportaal voor…

API's inbouwen - Wordpress sites

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Met Euforie Online zijn wij op zoek naar iemand die veel ervaring heeft met het inbouwen van API's in WordPress websites. Zou je mij het volgende kunnen vertellen: - Hoeveel ervaring heb je met het opzetten van API's? - Op welk werk ben je het meest trots, wat betreft het opzetten van een API? - Hoe vlieg je dit normaliter aan? - Hoeveel tijd heb je gemiddeld? Ik zie uit…

Wordpress/Google/SEO specialist

Geplaatst: 30 okt
Wij zijn op zoek naar iemand die onze wordpress website kan optimaliseren (o.a. snelheid en schoonheidsfoutjes). Daarnaast is onze website nog niet vindbaar via Google en willen we dat graag aanpakken. We zoeken dus iemand met verstand van Wordpress/Google/SEO.   

Pagina's optimaliseren met Rankmath

Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die met Rankmath voor ons in 1 website 86 pagina's kan optimaliseren. Wij willen graag 1 vaste prijs daarvoor. De teksten van de website zijn goed, maar misschien moet er zo af en toe een zoekterm extra toegevoegd worden. We verwachten dat je dat ook uitvoert. In elk geval willen we voor elke pagina groen in Rankmath. 100/100 is niet nodig maar groen wel.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht