Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Programmeur met Ervaring WordPress Plugins

Opdracht ID: 52162

Budget: > € 2000
Geplaatst: 12-12-2022
Reacties: 7
Locatie: Zaltbommel, Gelderland
Laatst gewijzigd: 28-12-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zijn op zoek naar een freelance programmeur met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van WordPress plug-ins.

Het betreft het bouwen van een plug-in waarin de gebruiker een aantal vragen beantwoord aan de hand van meerkeuzevragen op basis van een 'huidige status' en een 'gewenste status'. Na zeven van deze vragen te hebben doorlopen krijgt eindgebruiker een overzichtsscherm te zien met de gegeven antwoorden (uitgebeeld is een graphs) en de mogelijkheid om per email een PDF rapport hiervan te ontvangen met uitgebreider advies op basis van de keuzes die hij heeft gemaakt.

We hebben al een werkend prototype, inclusief de opgemaakte PDF. De opdracht betreft dus puur het technische aspect, qua vormgeving en UX is alles al uitgedacht. We waarderen het wel enorm als iemand meedenkt in de logica en gebruiksvriendelijkheid van het geheel.

We zijn niet op zoek naar een aannemer die het vervolgens uitbesteed op Fiverr o.i.d. Dat kunnen we zelf ook prima. We zijn op zoek naar een Nederlandse partner die ook op locatie bij ons op kantoor kan afspreken en waar nodig werk uitvoeren.

Heb je nog vragen over dit project? Zet deze dan ook in je reactie.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (7)

Erik
Erik
12-12-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jonathan
Jonathan
12-12-2022
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Romano
Romano
12-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
13-12-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
13-12-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Judith
Judith
15-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Tom
Tom
19-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Template Aanpassen voor php8 1

Geplaatst: 14 mrt
Beste freelancers, Kan iemand een custombuild template aanpassen voor php8.1 en een inschatting geven van de kosten? Ik hoor het graag.

Webshop inrichten

Geplaatst: 20 mrt
Hallo freelancers,  Voor mijn nog te ontwerpen webshop zoek ik een betaalbare maar deskundige freelancer om deze in te richten. Graag wil ik ook onderzoeken of een bestaande website te kopiëren is en aan te passen.  Zelf heb ik al een redelijk beeld hoe deze eruit zou moeten komen te zien. Echter laat ik mij graag informeren over de vereiste functionaliteit m.b.t. de online consumentenmarkt.…

Website van Stichting Herontwerpen

Geplaatst: 2 mrt
Beste freelancers, Voor een stichting, een non-profitorganisatie, zoeken wij een freelancer met kennis van WordPress. De gewenste functionaliteit van de site is nagenoeg gelijk aan de huidige, waar onder: – koppeling naar een extern register van inspecteurs (dit register valt niet binnen de opdracht) – diverse downloadbare pdf-documenten (examenreglement, toetsmatrijzen, etc) – enkele…

Webdesigner Gezocht voor Ontwerpen nieuwe Website

Geplaatst: 20 mrt
Hoi freelancers, Momenteel zijn wij bezig met de ontwikkeling van een nieuw platform op het gebied van fietsen. Het gaat hierbij om de inkoop en verkoop. Op basis van onze huidige huisstijl en een voorbeeld van een bestaande partij dient een volledig nieuwe website ontworpen te worden. Dit volledige ontwerp dient gebouwd te worden in Woocommerce/Wordpress. Voor deze opdracht kunnen dus meerdere freelancers…

Muziekwebshop Upgraden

Geplaatst: 16 mrt
Beste freelancers, Mijn WordPress winkel met custom theme heeft FE upgrade nodig. Ook mobiele versie moet worden nagelopen en verbeterd. Wie kan mij hierbij helpen?

Gezocht WordPress /WooCommerce Programmeur.

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een enthousiaste WordPress/WooCommerce programmeur voor een kleine aanpassing in de huidige code (deze aanpassing zal uiteindelijk op meerdere van onze websites toegepast worden): Om bij ons te kunnen bestellen dient de klant zijn/haar BTW nummer in te voeren, dit stukje code is reeds gemaakt en het resultaat verschijnt netjes bij de bestelling in het besteloverzicht…

WordPress Website Opknappen

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Ik heb een ietwat gedateerde WordPress website met wat kleine mankementen. Zou deze graag weer up to date willen hebben . Kan zelf nagenoeg niks en mijn oude contacten die dit konden zijn verwaterd . Ik zie jullie offertes graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht