Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Prognose Inkomen van Resultatenrekening voor Huurhuis

Geplaatst op:
7 november 2019 13:25
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
41317
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een boekhouder (mag ook een accountant of administratiekantoor zijn) die voor mij een Prognose ondernemersinkomen o.b.v. resultatenrekening kan opstellen in verband met het verkrijgen van een huurwoning.

Ik werk als zzp'er en heb een eenvoudige boekhouding die ik zelf doe (voornamelijk inkomsten, weinig kosten en geen inventaris en voorraden e.d.).
Het gaat om een Prognose ondernemersinkomen o.b.v. resultatenrekening met een stempel, waarop mijn geschatte verzamelinkomen voor 2019 staat vermeld.
Het gaat dus louter om een stempel/beconnummer!

Ik zou graag hebben dat dit op korte termijn (binnen een week) geregeld kan worden.
Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Pieter Pieter 07-11-2019
referentiesterren
21 referenties
Bert Bert 07-11-2019
Jacobine Jacobine 07-11-2019
referentiesterren
24 referenties
Arnold Arnold 07-11-2019
Peter Peter 07-11-2019
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Voorbereiden Jaarrekening (Spoed)
Beste freelancers,    Ik ben met grote spoed op zoek naar een freelancer die de jaarrekeningen van 2019 kan voorbereiden voordat het naar de RA gaat. Het is inclusief consolidatie balans en winst-en verliesrekening.  Onze deadline is om dit voor eind mei 2020 bij de bank in te dienen.     Kan je mij hierbij helpen? Ik…
19 mei
Boekhouder Gezocht (Ecommerce)
Beste freelancers,    Wij zijn een internationale online shop voor streetwear. Wij zijn op zoek naar een boekhouder die gespecialiseerd is in e-commerce!    Heb jij interesse in deze opdracht? Dan zien wij graag een reactie tegemoet.
14 mei
BTW Aangifte voor Koeriersbedrijf Weert
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder waarmee ik kan samenwerken. Ik heb sinds kort een koeriersbedrijf en ik moet deze maand een btw aangifte indienen wat mij zelf niet lukt. Kan iemand mij hiermee helpen? 
29 apr
Online Boekhouding voor Horeca Bedrijf Epe
Beste freelancers,    Ik zoek hulp bij het opzetten van mij boekhouding met e-boekhouden. Eventueel daarna nog in samenwerking of als controle. Ook is bespreekbaar om het vaker te gaan doen.  Het gaat om een horeca bedrijf gevestigd in de gemeente Epe op de Veluwe.    Ik kijk uit naar je reactie.
28 apr
Jaarrekening 2018 en 2019 Opstellen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die de jaarrekeningen van 2018 en 2019 kan opstellen met balans, winst-en verliesrekening.    Kan je mij hierbij helpen? Ik zie je bericht graag tegemoet.
27 apr
Freelancer voor Boekhouding en Fiscale Zaken
Beste freelancers,    Voor diverse projecten ben ik op zoek naar een freelancer met kennis en ervaring van boekhouding en fiscale zaken. Wij bieden fiscaal en juridische ondersteuning aan Spaanstalige mensen en willen een sterk team opbouwen.    Wij willen uitbreiden dus wij zijn op zoek naar iemand die strategisch meedenkt bij…
23 apr
Boekhouder voor Jaarrekening 2018 en 2019 (Lege BV)
Beste freelancers,    Ik zoek een boekhouder die mijn jaarrekening over 2018 en 2019 (verlengd boekjaar) kan opstellen. Het betreft hier een lege BV. Er is geen omzet en geen personeel. De BV is in 2018 opgericht. Intentie was om een goede onderneming op te zetten. Door omstandigheden is dat er helaas (nog) niet van gekomen. Overige aangiftes zijn…
14 apr