Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Prognose Inkomen van Resultatenrekening voor Huurhuis

Geplaatst op:
7 november 2019 13:25
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
41317
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een boekhouder (mag ook een accountant of administratiekantoor zijn) die voor mij een Prognose ondernemersinkomen o.b.v. resultatenrekening kan opstellen in verband met het verkrijgen van een huurwoning.

Ik werk als zzp'er en heb een eenvoudige boekhouding die ik zelf doe (voornamelijk inkomsten, weinig kosten en geen inventaris en voorraden e.d.).
Het gaat om een Prognose ondernemersinkomen o.b.v. resultatenrekening met een stempel, waarop mijn geschatte verzamelinkomen voor 2019 staat vermeld.
Het gaat dus louter om een stempel/beconnummer!

Ik zou graag hebben dat dit op korte termijn (binnen een week) geregeld kan worden.
Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Pieter Pieter 07-11-2019
referentiesterren
19 referenties
Ferhat Ferhat 07-11-2019
Bert Bert 07-11-2019
Jacobine Jacobine 07-11-2019
referentiesterren
23 referenties
Arnold Arnold 07-11-2019
Peter Peter 07-11-2019
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Boekhouder Invullen Belasting M Formulier (Engelssprekend)
Beste freelancers,    Ik heb voor een bepaalde periode in Nederlands gewoon en een bedrijf gehad. Vorig jaar ben ik verhuisd naar Frankrijk. Nu vraagt de belastingsdienst om mijn M Formulier in te vullen en een Opgaaf Wereldinkomen.    Ik moet deze formulieren uiterlijk 1 december 2019 indienen en zoek een (engelssprekende of Franstalige)…
11 nov
Belastingaangifte van een Kwartaal (Spoed)
Beste freelancers,    Ik ben mijn belasting aangifte van het 3de kwartaal vergeten en moet dit nu met spoed indienen.  Ik had een oude boekhouder die mij hiermee altijd hielp maar helaas kan hij me nu niet helpen.    Vandaar dat ik op zoek ben nieuwe boekhouder.  Wie kan mij hiermee helpen?
11 nov
Ondersteuning bij Uitkering voor Vrouw met Beperkingen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die bekend is met rechten en plichten als het komt op mij en mijn mentale beperkingen. Dus iemand die mij kan uitleggen waarom ik geen UWV uitkering krijg of wat voor toeslag dan ook (als het gaat om beperking).    Ik heb een heel rommelig dossier met alles op papier. Van diagnoses…
22 okt
Boekhouder voor Achterstallige Financiele Administratie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder die mijn achterstallige boekhouding van mijn eenmanszaak wil uitvoeren.  Het gaat om mijn inkomstenbelasting over 2017 en 2018 en de volledige boekhouding over 2019.     Ik ben benieuwd wie mij hiermee kan helpen en wat de kosten zijn.
18 okt
Belastingaangifte over 2018 en 2019 (Spoed)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die de belastingaangifte voor 2018 en 2019 voor mij kan uitvoeren    In 2018 ben ik na een verblijf in het buitelanland gekeerd en heb een M-aangifteformulier ontvangen. Ik heb nu een maandelijks inkomen via het uitzendbureau en als zzp-er. De aangifte moest eigenlijk al voor 1 september bij…
18 okt
Financieel Administrateur voor Zorginstelling (Amsterdam)
Beste freelancers,    Ik zoek een financieel administrateur die onze administratie op orde kan krijgen van 1 jaar zodat we dit uiteindelijk naar de accounttant kunnen sturen. Uiteraard willen we hiermee ook inzicht krijgen in openstaande debet en credit facturen.    De administratie is een puinhoop en deze moet geordend worden. …
17 okt